dijous, 6 de desembre del 2012

Harmonitzador d'ànimes



Conec a David. Ell és un harmonitzador d’ànimes. Dedica la seva vida a equilibrar a aquells sers i situacions allunyades segons la Voluntat Divina. És un servei permanent de la divinitat en aquesta dimensió.
David actua en la discreció. Aquells que se li apropen o van a ell, quan es tornen a allunyar ja no són els mateixos. La seva presència harmonitza les ànimes de tots aquells, adormits o havent despertat, necessiten l’abraçada divina de qui som realment. Ell és una font d’emanació celestial, vessant l’amor, la pau i la saviesa per a aquells disposats a escoltar. Sap quan parlar i manifestar la paraula.
És algú semblant a qualsevol ser que puguis arribar a veure pel carrer. Passa desapercebut quan camina entre ells.
La seva fortalesa basada en la Fe i l’abandonament absolut a les mans de qui ens va creà, fa que la seva activitat vagi més enllà d’unes sessions de teràpia, un sanador, vident, perquè res d’això és si el veieu com unes etiquetes terrenals. Res d’això és i tot ho és a la vegada, més enllà dels conceptes que podeu arribar a tenir respecte a cada etiqueta.
Alguna cosa especial succeeix quan ens trobem davant un ser amb aquest amor i lluminositat. Sembla com si fos el Cel manifestat aquí a la Terra. Tot tu tens la sensació d’alliberar el teu interior. Sents una immensa pau i una plena comprensió per part d’algú, ple d’humilitat i fermesa a la vegada.
Alguns dels qui el coneixen no poden etiquetar-lo. Els agradaria, però és que David pot arribar a ser allò que la teva ànima necessita. Just allò que necessites. Quan estàs amb ell, sap exactament el que necessites. Ser de poques paraules en el seu dia a dia, i tan precís i generós quan Déu es manifesta a través d’ell.
La seva energia allibera les limitacions del ser humà. Actua segons la intencionalitat divina. Sembla un humà com qualsevol altre, però el seu esperit sent la connexió amb allà d’on procedeix.
Conec a David, i puc dir que sap com fer servir l’energia i transmutar allò que se li demana des de les altures d’on ve. És un humà despert, conscient, amb la seva essència crística activa, i per moments, cada vegada més. El seu potencial va mostrant-se més sovint, anant a més. Ell demana més oportunitats per a poder activar el Cel, la divinitat, en cadascú, però de moment, el Pare ha decidit, amb la seva acceptació, que acabi un servei que li està portant un llarg (depèn de com es miri) període de temps. Ell vetlla pel seu esperit, la seva ànima, perquè aquesta sigui una amb Déu.
Quan algú es relaciona amb el cor, sap del veritable ser que és. Ell no protesta, ni es queixa, ni murmura de la seva situació, perquè sap que tot està en perfecte ordre i en el seu moment actual es troba just allà on ha d’estar.
Aviat començareu a saber d’en David.
Les crisàlides estan en la seva fase més àlgida, i quan aquestes s’esquerdin per a donar sortida a la papallona que hi ha en cadascú d’elles, llavors necessitaran a algú com aquest ser, Un amb la Divinitat.
David és un Mestre de mestres, esperant el moment per a la humanitat. Aquest ha arribat, i el nostre estimat ser sap d’aquests instants tan importants pel planeta i tota la humanitat.
En la saviesa de la paciència, la seva activitat és constant, sent la major part d’ella, en solitud i amb la Llar d’on tots procedim. Junts treballant pel Gran Pla Diví.
Algun cop ha arriba a dir:
-        És un honor servir al Pare. Em sento content i un afortunat en aquest món on tinc la meva casa actual perquè, poder viure els moments del Gran Canvi Planetari, la Llum de la Llar s’irradia a través de cors escampats pels cinc continents, sent un honor per a mi, poder ser canal de la nostra divinitat.
Les seves paraules són un bàlsam pels cors oblidats. És Llum en el camí i una esperança pel nou procedir de la nova humanitat.
Deixeu que segueixi el seu camí. En el seu moment sabreu d’ell. No el busqueu.
Per a mi és un honor conèixer-lo.
Al llarg del nostre estimat món estan ressorgint grans Mestres, però haig de dir que, per a alguns encara no és la seva hora. Està a prop, i ara el seu ser està portant a terme allò que pactaren en el seu moment, mentre no arribi la seva presentació al planeta. Les ànimes arribaran a saber d’ells, i qui us he comentat, és un d’ells. Ara els mestres estan preparant el camí, perquè els Mestres dels mestres s’obrin pas entre les multituds per a transmetre les ensenyances pràctiques del potencial diví que cadascú té en el seu interior. Serà la nova direcció a seguir en l’aprenentatge de connectar amb la nostra divinitat.
Deixem que tot segueixi el seu curs, perquè aquests sers saben del seu per què de la situació que es troben. Tot està en ordre, en perfecta harmonia. Mentre, res els falta. Seran els que transmetran les ensenyances pràctiques de la nostra veritable essència i deixin a un costat el coneixement per a qui els pertoqui.
Hi ha sers que semblen no ser, i així ha de continuar sent, perquè se’ls deixi tranquils i ells puguin exercir el que han vingut a fer. Ara necessiten el seu espai, les seves solituds i moments de connexió per a acceptar i estar del tot preparats per quan arriba la seva “posta de llarg”.
Obriu el cor.
Viviu des del cor.
Escolteu-lo i feu allò que us diu. Només així arribareu, d’una manera plena, a materialitzar el que només vosaltres heu vingut a fer i en plenitud.
La veu del vostre cor truca a la vostra portar per a ser escoltada. És ferma, clara i forta.
David és un exemple de viure des del cor. Res li falta, i la seva presència estova els cors endurits, donant calidesa per a brotar l’amor en ells.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.