dilluns, 31 de gener del 2011

Noves activitats pel mes de febrer




Dijous dia 3, xerrada presentació del Seminari “Connexió Divina – La Sanació del Ser” a la llibreria BADALLIBRES de Cardedeu. La entrada es gratuïta i començarà a les 20h. puntualment. Aquesta xerrada i seminari l’organitza el centre La Font de Cardedeu. El lloc de la xerrada (llibreria) es troba en el centre mateix del poble, a la carretera de Cànoves nº 3, (molt a prop de l’església).
• Dies 24,25 i 26 de febrer Seminari “Connexió Divina” a Cardedeu (Barcelona) organitzat pel centre La Font, ubicat al c/ Hospital 4. Per a més informació, passeu pel propi centre o truqueu al 938455556 (dilluns pel matí tancat).
Dia 17, xerrada presentació del Seminari “Connexió Divina – La Sanació del Ser” a Granollers, concretament al Centre Darsana. La xerrada és gratuïta i està prevista per a les 20h. del vespre. Darsana es troba al c/ Bruniquer 5, baixos de Granollers. Per a més informació podeu trucar al 938795217.


La xerrada estarà realitzada per en Jordi Morella, sanador i terapeuta energètic. Canal i Mestre espiritual que durant anys ha estat al capdavant, creant i impartint les matèries d’una Escola d’Espiritualitat, Auto coneixement i el Despertar de la Consciència. Actualment és el creador i qui imparteix el Seminari de “Connexió Divina – La Sanació del Ser”.
Si voleu que aquestes activitats es realitzin en la vostra població, centre, escola o associació, podeu trucar al 6060998752 (Jordi), o enviar un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com .
Que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 27 de gener del 2011

Connexió Divina

Les energies del nostre planeta han canviat des del canvi de mil•lenni. Unes energies que han permès que la Terra es reestructuri i a la humanitat es produeixi una selecció. Molts ens han deixat, però no sense un fi espiritual pel major bé de tots. La Terra s’està remodelant, on, per exemple, els seus pols (el físic i el magnètic) s’han apropat considerablement. Tot això obre les portes d’un gran canvi. Una major consciència habita entre nosaltres, despertant-se en gran part dels sers humans. Un nou ser està apareixent entre nosaltres, i no està molt lluny ni és de color verda la seva pell: són els nostres fills, els nostres nens. Són sers amb una consciència i un nivell energètic de més alta vibració que els seus progenitors.
Vivim en temps on necessitem connectar amb aquestes noves energies que ens aporten calidesa, nutrició, amor i una immensa sensació de protecció.
El ser humà necessita connectar amb la seva divinitat. Aquesta està connectada amb “la capacitat de ser un mateix”. Manifestar-se segons la nostra veritable naturalesa ens permetrà sanar, i no tan sols a nosaltres, sinó també a tots aquells que ens envolten.
Hi ha un potencial immens diví que demana pas per a poder-se manifestar en cadascú de vosaltres. L’Univers que sou demana ser regit pel Déu que hi ha en el vostre interior. Connectar amb Ell, ens permetrà realitzar-nos, materialitzar, sanar, sentir l’amor i seguir el camí que hem vingut a fer. Altres portes se’ns obriran arrel de realitzar aquest Connexió.
La veritable felicitat consisteix en estar connectat amb la teva divinitat i viure segons l’energia actual: l’Energia Crística, per a permetre que Déu-en-tu pugui manifestar-se i així permetre la plena realització i consecució del que has vingut a fer en aquesta vida.
Plena felicitat, harmonia, pau, calma interior, un immens amor i sabedor de la major saviesa que hagis pogut imaginar-te són algunes de la característiques de la “Connexió Divina”.
Aquest és un seminari on aprendràs a conèixer-te, transmetent-te els pilars bàsics del teu ser i poder entendre les capacitats que tu tens per a poder sanar, no només a tu mateix, sinó també a les persones del teu entorn. Tota sanació comporta una connexió amb la part divina que se és.
S’ensenyaran unes tècniques, uns exercicis per a poder fer aquesta Connexió i com fer-la servir. Convertir-nos en sers multidimensionals ens permetrà anar més enllà dels enteniments racionals i trobar respostes procedents del teu cor.
Connectats, apareix la nostra saviesa.
Connectats ens crea un estat interior, Un amb l’Univers.
Connectats sentim i som Amor.
Connectats, sabem, creem i sanem.
Si estàs interessats en assistir a aquests Seminaris pots anar entrant en aquest blog, que se us anirà informant de tots els que s’aniran realitzant, així com les xerrades que es faran amb anterioritat per a anar presentant cadascú d’ells.
El Seminari serà impartit per en Jordi Morella, sanador i terapeuta energètic. Mestre espiritual, on durant anys va creà una Escola d’Espiritualitat, impartint les sessions corresponents. També ha col•laborat amb els seus articles en diferents webs d’àmbit internacional, així com en els seus blogs personals. Ha estat creador i conductor d’un programa de ràdio basat en l’espiritualitat, auto coneixement i el despertar de la consciència a Ràdio Premià de Mar i Ràdio Cardedeu, de la província de Barcelona, durant un període de més de dues temporades i unes altres dues com a col•laborador habitual en un altre programa, sempre amb el mateix contingut.

Si esteu interessats que el Seminari de la ”Connexió Divina – La Sanació del Ser” es realitzi a la vostra població, en el vostre centre, o voleu més informació al respecte, podeu enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@hotmail.com

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 24 de gener del 2011

Canvis: nou camí a partir d'ara


He pres decisions en uns dies cap a aquí.
He decidit no fer més certes activitats i crear una de nova que sento que és afí a la meva nova manera de ser i sentir. He definit la meva obra a partir d’ara. Les energies són diferents a com he estat actuant fins el present.
He decidit deixar la ràdio a final de mes, després de més de quatre anys estant en antena.
Ja no sento la necessitat d’escriure com ho feia fins ara i transmetre el missatge dels meus escrits d’aquesta nova vida i cap on ens dirigim. Ja ho fet durant uns anys, i ara sento que ja he acabat aquesta etapa i començar una altra, on probablement, els meus articles siguin diferents de contingut a com han estat sent fins el present.
Sento i sento el meu interior i tot el que rebo com a conseqüència d’aquest sentir m’empeny a transmetre-ho a la gent, però a través del Seminari, la meva gran obra. (Sé que no és meva del tot, perquè els meus germans de la Llum i Déu tenen molt a veure amb això).
Sento una il•lusió immensa al sentir tot el que sento. Tinc ganes de transmetre-ho a aquells del meu entorn que estan disposats a escoltar i a obrir el cor.
Transmetre la “Connexió Divina” és la meva dedicació plena des de fa unes setmanes, i sobre tot, des que hem començat aquest nou any.
Un any que anirà a més en relació a la meva nova activitat.
Un any on l’aixeta de l’activitat al servei del Pare s’anirà obrint cada vegada més i la meva presència serà requerida en més llocs.
He pres decisions importants. He sentit interiorment, amb una força i intensitat inusual, d’aquelles que la vida t’indica el camí d’una manera molt clara per a sortir de la situació que et trobes i poder arribar allà on la teva Voluntat vol arribar.
M’he llençat al buit, seguint les directrius del meu cor. Confio i crec fermament amb el que estic fent.
Connectar amb la divinitat que som i tenim interiorment ens permetrà sanar i realitzar-nos. Fer que el ser humà obri el seu cor i es deixi anar facilitarà la connexió amb la Llar i els nostres germans de la Llum. Fer exactament allò que sento que haig de fer i de la manera que ho haig de fer permetrà arribar a moltes més persones que fins ara.
En Jordi (jo) encara es reprimia i controlava el com dir les coses i s’adaptava, d’alguna manera per a poder arribar a la gent del seu entorn. Això feia que no em mostrés tal qual sentia com ho havia de fer, només en les meves sessions individuals. Ara ja no només en aquests moments, sinó que ha arribat l’hora de parlar clar i com sento que ho haig de fer. Ha arribat l’hora de deixar de proposar cursos i tallers quan no tots ells eren de la meva preferència.
El coneixement se l’ha de buscar un, i no per més que jo transmetés tot el que sabia arribaria a més gent, per tant, el que sé i se m’ha instruït m’ha servit per a mi, per a arribar a ser com sóc. He agafat l’essència del què he transmès fins ara, i m’he adonat que l’important és que cadascú connecti amb el Déu que és i amb aquesta connexió, un ja sabrà què fer i trobarà les respostes adequades a la seva situació. Ensenyar a pescar amb la canya, faré que tothom pugui alimentar-se quan ho necessiti i de la manera que calgui per a la seva ànima.
Transmetre per a transmetre, no tots ho han assimilat, i això m’he adonat al llarg dels anys. Mostrar el camí per a obtenir els resultats, és la millor manera d’ajudar a algú per a rebre l’aliment dels nous temps.
Tothom pot ser savi, si aplica el coneixement rebut. Aquells que vulguin, poden sentir la majestuositat de la seva naturalesa divina i, des d’aquest estat, crear segons la seva ànima.
Sento que no haig de donar de menjar, sinó ensenyar que cadascú pugui aconseguir l’aliment que necessiti segons el moment.
El Seminari “Connexió Divina – La Sanació del Ser” és el camí cap a l’auto mestria i la manifestació de la divinitat que cadascú és. Connectar amb aquesta energia, Una amb l’Univers, farà que la nostra humanitat quedi en un segon terme, per a presentar-se Déu davant el nostre entorn.
La nostra naturalesa espiritual serà la qui ens permetrà el benestar i la joia de viure. Quan més ens endinsem en ella, més ens adonarem de qui som. Quan més siguem nosaltres, a l’adonar-nos de qui som, més ens dirigirem cap a la finalitat del què hem vingut a fer.
Connectant, deixant que Déu es manifesti en nosaltres, la plenitud és absoluta. Sentir la divinitat d’un i deixar-se emportar per ella, és gaudir de la vida i entendre els per quès dels passos que dones. Llavors, la nostra existència pren el sentit que sempre hem intentat buscar. Ara sabrem.
Tu ets Déu. Cadascú de nosaltres és Déu. Com a tal deixem que es manifesti i no ens emparrem en negar-lo i dirigir nosaltres la nostra vida, controlar-la des d’una ment racional i voler fer que les coses siguin tal com nosaltres volem i de cap altra manera. Ara enteneu del per què dels problemes que tenim, oi?
Imagineu-vos que esteu en una barca en mig d’un riu. Les aigües tranquil•les us porten riu enllà, just a on sentiu que heu d’arribar. Qui porta el timó és Déu. De què tenir por si Ell sap què fer? Deixeu-vos emportar i gaudir del què viviu. La vostra vida segueix el camí adequat. El Déu que hi ha en tu ja sap què fer. Et sents protegit, estimat, aconsellat, alimentat i amb una gran sensació de vetlla i pau. De què serveix dir-li a Déu que no sap portar la barca perquè tens por que no arribis allà on vols arribar? Per què tantes pors? Relaxa’t i confia. Deixa’t emportar i t’adonaràs que tindràs al millor patró de vaixell que un pot arribar a tenir, i no tan sols això, sinó que al llarg de tot el curs del riu veuràs sers de Llum que t’acompanyaran al llarg del viatge i que des del teu naixement ja han estat amb tu. Si poguessis veure i sentir tot això, segur que encara patiries? De ben segur que no. Doncs comença a canviar la teva actitud i la teva visió de la vida, perquè no estàs sol, mai ho has estat i estàs sent guiat cap el teu major bé. Gaudeix del viatge i reposa. En el fons, saps que més enllà, potser no gaire llunyà, hi ha la cala on la teva barca s’aturarà. Llavors baixaràs i t’adonaràs que tot el que has viscut ha valgut la pena, malgrat en aquells instants no eres conscient de la importància del què vivies i com ho vivies.
Deixa que Déu es manifesti en tu i gaudeix de la seva presència dins teu. Sent-lo i escolta el teu cor, que serà la veu de la teva saviesa interior, del teu Jo Superior, com molts també anomenen a Déu. No és important el nom, però sí el sentir la seva energia, la seva essència. Aquesta és única i inoblidable.
Deixa que Déu-en-tu et porti i relaxa’t. Ha arribat l’hora que la teva vida agafi el rumb i el camí que has vingut a fer.
Sent! Sigues tu! Senzillament sigues!

dijous, 20 de gener del 2011

Sobre els meus nous escrits


Es probable que, des d’aquest moment, les paraules que arribeu a llegir ja no siguin els passos a seguir a partir d’ara, o què cal fer per a arribar a tal lloc o manera de ser, sinó que arrel de la meva nova etapa us vagi explicant els passos que vaig fent i les experiències més personals sobre el meu ser i la meva nova activitat. Crec que és la manera més adequada per a transmetre-us allò que sento que haig de comunicar a partir d’ara.
Fins ara eren missatges “aliens” a mi, sobre el món i la humanitat, però sento que haig de mostrar-vos la meva nova experiència per a anar més enllà i entendre millor el procés d’una evolució espiritual i el camí de l’Ascensió.
Sento que haig de personalitzar més els meus articles per a tots aquells que vulgueu continuar llegint aquestes paraules i adonar-vos d’una manera més clara el què he volgut dir fins ara tots aquests anys, i anar més enllà dins de la nostra evolució.
Hi ha aspectes, que només poden ser entesos des de l’experiència compartida, des de l’amor i la consciència.
Per a tots aquells que continueu llegint aquest blog, les seves energies aniran en augment, enlairant a la de tots aquells que hi entreu. Aquells que sigueu més sensibles, les notareu. La vibració de les noves paraules i contingut us arribaran, enlairant a la vostra ànima i obrint les portes,encara més, del vostre viatge interior i de “Connexió”.

Des de la humilitat i la senzillesa de servir a la Font Amorosa de tota Vida, que l’Amor i la Pau puguin ser sentides interiorment pel vostre ser.

Una abraçada.

dilluns, 17 de gener del 2011

Finalitza LA VEU DEL COR

El programa de ràdio La Veu del Cor finalitzarà les seves emissions aquest mes de gener.
Resten dos programes per a acomiadar aquesta proposta que va voler entrar a Ràdio Cardedeu amb les seves noves energies i continguts en relació a d’altres programes que s’estaven realitzant.
Degut als impediments i obstacles constants que m’he anat trobant al llarg d’aquests tres mesos, tenint present tots els senyals que he anat rebent en relació al programa i adonant-me que no tots es responsabilitzen de l’emissora i dels programes que s’estan emetent de la mateixa manera, m’he anat trobant amb moltes resistències al llarg de tot aquest temps, fins al punt de veure clar que havia de prendre una decisió i no continuar més així.
Les coses han de fluir perquè vagin bé, i no tots han posat de la seva part.
Per aquest motiu m’he vist en la situació de veure clar què fer davant les resistències i passivitat, tant d’alguns col•laboradors com de dirigents de l’emissora. Per això, La Veu del Cor finalitza el dia 26 de gener emetent el darrer programa.
Vull donar les gràcies a tots els que ens heu anat escoltant fins ara i els que continueu tenint ganes de col•laborar i fer que el programa segueixi, però les coses és fruit d’un conjunt d’aspectes, i quan part d’aquests no funcionen, el programa no és el que hauria de ser. Tot i així, gràcies pel vostre suport.
Voldria fer una menció especial a David Molina, el nostre estimat i índic tècnic de so que amb la seva presència i humilitat ens ha permès, arribar a vosaltres.
També vull agrair la il•lusió i la saviesa compartida de col•laboradores com l’Enriqueta Branzuela, Sònia Cervantes, Mariola Romanos i Maite Orive per la seva predisposició i ganes de fer conèixer a vosaltres els oients, la seva experiència d’anys, sempre basada des de l’amor i el cor.
A tots, gràcies.
Per finalitzar, només comunicar-vos els temes dels dos darrers programes.
- Dimecres 19, parlarem de “les coses no sempre són com i quan vull”, amb la Sònia Cervantes, terapeuta i coach.
- Dimecres 26, tractarem el tema de “les canalitzacions” amb Maite Orive, infermera, terapeuta espiritual i canal.

Els programes d’aquesta curta temporada els podeu escoltar a www.ivoox.com . Una vegada aquí, poseu La Veu del Cor en el requadre de recerca i us sortiran tots els programes penjats fins el present.

Tot i així, les coses no succeeixen perquè sí.
Una nova vida se m’obra davant meu i necessito dedicar-li tot el meu temps. El fet de deixar la ràdio, em permetrà posar totes les meves energies al que crec quin és el meu camí a partir d’ara.

Una forta abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dilluns, 10 de gener del 2011

Connectant amb els pilars de la Nova Vida


A mesura que ens endinsàvem en el mes de desembre y la entrada d’aquest nou any, les noves energies rebudes pel nostre planeta i tots els que vivim en ell, han fet que “tot es remogués d’una vegada per totes” per a “deixar les coses al seu lloc”.
Jo no sóc una excepció.
Avui és dilluns, y els dilluns sempre, en aquest blog, s’exposen les activitats a fer, les novetats o alguna que altra reflexió per a la nostra ànima. Avui és diferent.
Avui us escric per a comunicar-vos que els temps de remodelació i perfilar el camí a seguir a partir d’ara estan fent presència en el meu ser.
Durant aquests dies no he sentit la necessitat de crear nous articles. És com si necessités centrar-me en el meu cor i escoltar-lo una i una altra vegada per a assegurar-me quins nous pilars són els previstos per a la meva nova vida. Fa temps que tinc aquesta sensació en mi. Ha arribat l’hora que així sigui. Em costa posar-me a escriure per a transmetre com he anat fent fins ara, el contingut dels nous temps, missatges d’esperança, de les energies previstes amb els resultats corresponents, y alguna canalització per part de sers de la Llum. He escrit sobre aspectes del ser humà que havien de ser revisats i reflexionats. Ara, es com si aquesta època en mi hagués acabat. Aquesta és la sensació que tinc.
Sento que la meva aportació en aquest sentit, ha arribat a la seva fi. Potser escriuré altres aspectes o d’una altra manera, però no com ara. No vull forçar situacions per a obligar-me a fer el que no sento.
Escolto el meu cor. He escoltat al meu cor, i durant tot aquest temps em parla d’una nova direcció en el meu camí. Una etapa que fa molt de temps se’m va anunciar, i que allò que “se’m va dir”, veig la seva aurora en el dia d’avui.
He pres decisions importants en pocs dies, en relació a les meves activitats. Aviat sabreu d’elles. Sento la força de l’Amor que em porta cap a elles i de la manera que sento que haig de fer-les. Haig de dedicar-me en cos i ànima, pel qual he hagut de deixar de cantó altres aspectes de la meva vida per a poder-me dedicar en ple a allò que el meu cor i els meus germans de la Llum,després de bastant de temps ajudant-me, m’indiquen i em recolzen, anunciant-me que el previst ja ha arribat en l’ara adequat, i és aquest.
Estic il•lusionat i lliurat al que sento que haig de fer. Encara que no sé de quina manera exacte es materialitzarà, si sé que haig de fer-ho, així como el fet de tenir la certesa que tot anirà bé, obtenint els resultats tan esperats.
Aquest nou camí capta tota la meva atenció i no sé si tindré temps per a dedicar a escriure nous articles, como ho venia fent tots els dijous. Per un altre costat, sé que continuareu sabent de mi, perquè com a mínim els dilluns, o un dia a la setmana aquest blog apareixeran aspectes dels meus nous passos donats. En aquest moment, encara que hagi escrit aquestes paraules, no sento la motivació de tornar a escriure com ho feia fins el present. Nous temps s’apropen, i hi ha molt a fer des de la Llum i l’Amor.
La meva vida està al seu servei, i se m’indica que ha arribat l’hora d’agafar un nou rumb. No és un acomiadament, només un comunicat per si veieu que hi ha setmanes que només hi ha una renovació del blog, o cap. El blog continuarà obert.

Que cadascú de vosaltres pugui escoltar la veu del seu cor per a saber quin és el camí a seguir a partir d’ara.
Que l’Amor, la Pau i el Coratge siguin en tots vosaltres.
Tot va bé. No esteu sols. Tot va bé.

dijous, 6 de gener del 2011

Reflexió sobre el meu procés com a sanador

Recordo que quan em dedicava a donar classes de ball, “se’m va dir” que “tocant-los, agafant-los els feia molt de bé”, els ajudava.
Recordo algun fet d’aquella època que vaig treure algun dolor intens en algú que no podia ballar, i ràpidament es va llevar de la cadira i va continuar ballant.
La Sanació és tornar a l’equilibri. És retornar l’equilibri i el benestar allà on no hi era, només a través de l’ús de l’energia.
El ser humà té quatre components que poden ser equilibrats: la ment, les emocions, l’ànima i el cos. Podríem nombrar l’ànima i l’esperit, perquè són dos “coses” ben diferents, però totes pertanyen a la vessant espiritual, per tant, podríem dir: les emocions, la ment, la part espiritual i el cos.
Es pot produir una sanació espiritual del ser, alliberant-lo del pes feixuc del seu passat, i creant-li una sensació de llibertat i lleugerament immens dins d’ell. Sovint, la persona que ha experimentat una sanació d’aquest tipus sent com si se li hagués “tret un pes de sobre”. Sent com si “alguna cosa”que no el deixava ser ell hagués marxat del seu interior.
Aquesta no és una sanació visual sinó sensitiva. El pacient sent la diferència entre abans i després de la sessió. No és visible, però una sensació interior de sentir-se lliure i amb ganes de fer coses, apareix en ell. Recupera les ganes de poder arribar a fer el que vol i se sent com si se li haguessin tallar els lligams amb alguna “cosa feixuga” que anava arrossegant durant anys o el temps de sentir-se abatut fins el present.
També es pot produir una sanació emocional i els símptomes són semblants a l’anterior. Un se sent més fort i amb una gran lleugeresa, amb menys o més grau segons la intensitat de les emocions reprimides o bloquejades. En aquests casos s’acostuma a sentir una gran pau interior. Per fi!
La sanació mental és l’alliberament de tot allò que pertany a la nostra ment: migranyes, molèsties, cap carregat, tranquil•litat mental, preocupacions,... tots aquells aspectes que la nostra ment és capaç de crear, fent sentir-nos malament i, sovint, no sabent com fer desaparèixer aquests símptomes.
Aquestes tres sanacions són les més profundes de base, perquè si es troben equilibrades, el nostre cos no es ressentirà. Tot i així, degut al món que vivim, on es necessita veure per a creure, les sanacions de que més es parlen, són les sanacions físiques, comunment, “les més espectaculars”.
Totes són importants, i totes permeten al ser humà començar una nova vida o una nova etapa a la seva vida podent ser ell. Quan ens alliberem d’allò que no ens permet ser com nosaltres voldríem és un tornar al nostre estat natural per a portar a terme allò que hem vingut a fer i la nostra voluntat manifestada.
Fins ara, a la meva vida, en el temps que porto treballant l’energia, he anat veient en les meves sessions, resultats dels quatre pilars del ser humà.
Durant tots aquests anys, uns divuit, he anat treballant sobre tot, l’ànima del ser humà. Les meves mans han anat sentint cada vegada més el flux de l’energia sanadora i de vida. Amb el temps, el meu cos també ha anat rebent aquesta consciència de ser canal de la manifestació de Déu en mi.
En aquest darrer any 2010, els resultats han estat més notables al veure i escoltar als meus pacients com expressaven el que sentien interiorment després de la sessió.
Sento la força del meu cor com m’empeny a donar nous passos en aquest sentit. En el seu moment vaig endinsar-me en la imposició de mans, després en les primeres iniciacions en Reiki, i sis anys després, vaig sentir la veu interior que havia d’acabar la formació en Reiki. Així ho vaig fer. Practicant i jugant amb l’energia, vaig adonar-me de com fer-la servir, no seguint els passos establerts segons em van ensenyar.
En els darrers anys he anat obrint noves portes en aquest camp, fins a adonar-me i experimentar moments on em convertia en un ser multidimensional. En el fons sempre ho som, però ens quedem arrelats i aferrats a les limitacions de les creences adquirides al llar de la nostra infantesa i l’entorn que vivim. Enlairar-te per sobre de tot això, t’adones que tu ets un ser superior, més enllà de la nostra biologia. Pots viatjar a través del temps i aprens, a mesura que vas sent més tu, a fer servir l’energia per a crear estabilitat i equilibri segons la teva voluntat. És la mateixa energia que ens permet aconseguir allò que volem.
Transmutar les nostres vibracions ens permetrà alliberar-nos d’allò que pertany a la dimensió terrenal. Una vegada transcendim la densitat inicial, ens adonem que som sers immensament creatius i amorosos, obrint les portes del món espiritual i sentint les energies de la Llar, de la qual tots procedim.
Amb el temps i l’experimentació autodidàctica, em va portar a sentir i obtenir uns resultats impressionants en aquell moment connectant amb entitats d’altres dimensions i adonar-me de les ànimes que conviuen en el mateix espai que el nostre però no són visibles als nostres ulls físics. Sentir el món energètic que certes persones porten en sí mateixes o dins d’elles, que fins i tot, fan anul•lar la voluntat de la persona biològica, va ser una gran porta oberta a encarar-me amb unes entitats que aparentment “algunes d’elles” eren “molt perilloses”. En un principi sí que em vaig impressionar amb algunes, però amb el temps vaig saber que la meva Llum i el meu Amor eren superiors al fictici poder que elles podien arribar a tenir.
La Sanació és obtinguda quan la persona, animal o situació, flueix i s’harmonitza de tal manera que l’amor, la pau i el benestar tornen a aparèixer.
Una sanació, en els temps que ens trobem, es considera en els aspectes bàsicament físics, i és considerada quan es produeix un canvi no entenedor per la ciència i la medecina convencional (al•lopàtica), transformant algun aspecte del ser sense cap explicació racional. Quan una sanació es produeix a nivell intern o no visible es banalitza dient que pot ser un mal moment que ha passat la persona i ara ja està. No s’aprofunditza en el per què del malestar del ser. Com St. Tomàs, l’apòstol del Mestre Jesús, que no es va creure que ell era qui deia. Havia de veure-ho per a creure. Així encara actua la nostra humanitat, els estaments que donen la conformitat de tot el que succeeix en el nostre món en el camp de la salut. Una sanació és fruit de la nostra vessant espiritual, i no sempre pot donar-se una explicació a nivell mèdic.
El món va avançant i la consciència col•lectiva del nostre planeta va a més, enlairant les seves vibracions. Degut a aquest procés, ciència i espiritualitat es dirigeixen cap a l’enteniment. Cada cop hi ha més apropament en aquest camp. Hi ha metges que s’obren a allò que no entenen però no tanquen les portes. Cada vegada es permet que, per exemple, el Reiki pugui entrar en alguns hospitals o clíniques i ser acceptat com a “teràpia alternativa”. Estem empesos a entendre’ns.
A mesura que he anat jugant amb l’energia i experimentant segons sentia que ho havia de fer, em vaig adonar que aquesta energia amorosa, podia canviar i transmutar la consciència de les nostres cèl•lules.
El que vivim ens aporta una visió de la vida i, a arrel de vàries vivències, unes creences al respecte. Tot el que vivim, com una carpeta en la qual va tot l’adquirit, sentit o viscut s’inclou en el nostre subconscient. La memòria ens recorda cada vegada que vivim una situació semblant a la viscuda, els resultats que vàrem aconseguir, amb l’activació emocional que això ens va aportar. No sempre el viscut ens ha aportat benestar o felicitat,i per tant, després d’anys d’adquirir una manera de viure, hem anat integrant en nosaltres una manera de viure la vida, de sentir-la i manifestant unes creences que no sempre són les adequades. El varem de la distorsió cada vegada ha anat a més, i quan més ens hàgim identificat amb el que ens han ensenyat, més distorsionada és la visió de la realitat.
Aquesta consciència (o no-consciència) va als nostres arxius cel•lulars i genètics. Quan hem regat durant molts anys, o fins i tot vides, aquesta energia de malestar, la nostra vida es converteix en un creador de malestar perquè tot nosaltres (les nostres consciències cel•lulars) ens donen l’ordre de com actuar perquè sempre ho hem fet així. Ho fem mecànicament seguint uns patrons, que si els reflexionéssim, no serien volguts, però ens sentim empesos a actuar d’una manera en concret davant la vida i de viure-la.
Fent una neteja (sanació) de la nostra consciència cel•lular, alliberarem una conducta no harmoniosa i negativa que ens permetrà anar veient i sentint, amb els dies, una nova actitud i visió de l’existència més tolerant i d’acceptació.
Hi ha tantes maneres que podem fer servir l’energia dels nous temps! Aquesta energia, anomenada Crística, és l’energia de Déu en nosaltres que habita en cadascú i permet posar equilibri allà on no hi és. L’Amor posa les coses al seu lloc, segons el Gran Pla Diví.
Sento que haig de donar nous passos en l’ús de l’energia i en la meva actitud davant d’ella. El meu ser aprèn a fer-la servir i no hi ha res que no pugui ser establert segons l’Amor.
A vegades m’han arribat a preguntar: I tu, com fas això?. Sempre els responc el mateix:
"És l’amor qui ho aconsegueix.
No sóc jo qui sana, és Déu. "

dilluns, 3 de gener del 2011

La Llum de les Paraules (39)

"Tots tenim un propòsit a la vida... un do únic o un talent especial que donar als altres. I quan barregem aquest talent únic amb el servei als altres, experimenem èxtasi i joia en el nostre esperit, que és la darrera fita de totes les fites ". (Dr. Deepak Chopra)
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.