dilluns, 23 de maig del 2011

Seminari de "Connexió Divina"

Hi ha novetats en relació al Seminari de “Connexió Divina".
Quan va començar a prendre forma y presentar-se davant vosaltres, sabia que no estava del tot finalitzat. Pressentia que l’anunciat i realitzat era una part del tot. Bé, amb el temps, els meus acompanyants de la Llum m’han fet veure el que ja pressentia en el seu moment. Ha hagut una millora en el contingut del mateix, de manera que el sanador i mestre que hi ha en cadascú ara tindrà una major preparació i disposició amb aquesta modificació, i necessària per cert, per a acabar una formació i una obertura, amb la seva pràctica corresponent ampliada, per a permetre que la divinitat que som pugui manifestar-se en major plenitud.
El Seminari consta de dues parts:
a)     La primera ens obra la porta de l’obertura interior, del sentir i de la connexió amb la nostra energia divina, amb el Déu que hi ha en cadascú i començar a practicar la vessant de la Sanació, de la Percepció, el Sentir i la Materialització de la nostra vida. El Sanador demana pas, alhora que comença a trucar a la nostra porta el Mestre Interior.   
b)     La segona part ens introdueix a la Mestria i a la connexió i comunicació amb la nostra Llar Espiritual, amb el món angelical i obrir-nos per a conèixer el Gran Pla Diví, manifestant-se una mica més el nostre potencial espiritual.     
 
Cada part té un temari que es dóna als assistents a l’inici del Seminari. Per a fer la segona part del mateix es requerirà haver realitzat la primera. La primera part es fa en tres dies seguits i la segona en dos dies i mig. (Per a més informació podeu escriu-me a la direcció del final de pàgina).
Tot el Seminari està preparat, transmès i realitzat des de l’Energia dels nous temps, des de l’Energia Crística. Aquestes energies d’altra vibració són presents a cada instant del Seminari, rebent-la els assistents i permetent que el transmès i sentit s’integrin a cada cèl·lula dels present i poder així, sentir el que cadascú sent i pren consciència al llarg de les jornades, apropant-se més i obrint les portes del seu cor per a connectar i sentir la Llar de la qual tots procedim.
El Seminari és una experiència única per a poder arribar a manifestar la divinitat que cadascú és, on el Sanador i el Mestre Interiors puguin mostrar-se en el seu món des de la connexió amb el Déu Interior, Un amb el Déu Universal.    
Si esteu interessats que el Seminari es realitzi en la vostra població, o si voleu més informació del mateix, o els més propers programats, podeu enviar un e-mail a l’adreça:  emaeljordimorella@hotmail.com .

Una forta abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.