dilluns, 9 de maig del 2011

Comentari d'un "comentari" rebut

Hola  a tots!

En els comentaris que vaig rebent de tant en tant, hi ha una pregunta que se'm fa en relació qui ens guia?Abans que res, dir que som lliures, tenint al nostre abast la capacitat de decidir i fer allò que sentim que hem de fer o volem fer. És el que es diu el lliure albir.
Entendre'ns és fonamental per a donar sentit a la nostra vida i adonar-nos com funciona aquesta, i alhora donar peu a les respostes de totes les preguntes que, en algun moment o altre ens hem qüestionat sense arribar a sentir-nos satisfets pel que hem obtingut.
Som sers espirituals que vivim en la forma, i és aquesta essència espiritual la que dóna resposta a qui ens guia?
Nosaltres som Déu en la matèria, i a vegades, això ens confon. cadascú de nosaltres conté la llavor d'una divinitat dins nostre, i és aquesta divinitat la que demana pas per a manifestar-se. Quan amb el temps ens obrim de cor i ens predisposem a conèixer-nos, ens adonem que som alguna cosa més que un cos. Obrim les portes d'un món interior on s'arrecera el veritable ser que som. És la nostra divinitat la que està en Unió amb la Divinitat Universal. Aquesta ens guia, i com que tenim el lliure albir, podem seguir-la o no. Podem fer-li cas o no.
Déu en tu està trucant a les teves portes per a portar-te cap a la realització del Gran Pla Diví i poder tu, arribar a portar a terme el que has vingut a fer. És com anar en una barca i hi ha un patró que et diu cap a on anar, però tu ets qui porta el timó. Pots fer-li cas o no, però si en fem, "tot anirà millor i ens sentirem millor a mesura que anem escoltant el nostre cor".
Només hi ha un camí, i és el de l'Amor. Aquesta és la veritable guia de la nostra vida.

Una forta abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.