dilluns, 16 de maig del 2011

Resposta a les vostres preguntes

A partir d’avui, tots els dilluns que calgui, miraré de respondre a les vostres preguntes i inquietuds que em pugueu arribar a fer al llarg de la setmana.
Avui voldria respondre a una pregunta realitzada des de la illa Margarita de Veneçuela:  

Creus que els dimonis del nou ordre mundial estan enganyant als canals que canalitzen? Això dels aliens, extraterrestres, Nou Ordre Il·luminatis,... em fan por.


Estimada Luz, estem envoltats de molta por al desconegut. Ens trobem en temps d’obertura cap a l’espiritualitat, i això ens fa obrir el cor i sentir coses que no havíem sentit fins el present. Tenim sensacions, i sobre tot en els començaments del nostre despertar, que no són racionals. Quan més escoltem i fem cas al que ens diuen, i sobre tot, situacions viscudes per persones que no ho han passat bé, se’ns reafirma l’actitud de defensa i por davant el desconegut.
Les experiències que hagis pogut escoltar o llegir d’algú que parla de la por i no d’amor, jo et diria que ho posessis en interrogant la seva experiència, perquè, els veritables canals de llum, només atrauen llum, i per tant amor. Depèn del grau d’evolució i ascensió que pot arribar a tenir un ser, podrà canalitzar sers de Llum, d’alta vibració, o de baixa vibració. Depèn del canal podrà atraure sers de llum o del que es diu, de la foscor.
Ens trobem en temps de portar a terme el Gran Pla Diví. Ens trobem en temps on l’Amor demana pas per a instaurar-se en el nostre món. No hem de témer si sentim l’amor en nosaltres i alliberem les pors de la nostra ment. Les pors no pertanyen al cor, sinó a la ment. Són sensacions que tu creus que seran i no pel teu bé, sortint perjudicada. No permetis que les pors t’acompanyin. No t’identifiquis en res del què puguin dir els altres sobre aspectes no coneguts per la majoria dels humans.
No hem de témer al món espiritual.
Mira, t’explicaré una història d’un ancià indi que volia transmetre els seus conflictes interns. Els deia així:

“- Dins meu hi ha dos cadells. Un és dòcil i bo, i l’altre cruel i dolent. Els dos estaven sempre lluitant.
-         I qui acabarà guanyant? – li van preguntar els que l’escoltaven.
Llavors, el savi indi restà una estona en silenci, i després d’uns segons, va respondre:
-         Aquell a qui jo alimenti”
 
Això és el que succeeix en el ser humà. Quan més ens identifiquem i fem cas a la por, més por crearem, i més ens limitarem. Més ens allunyarem de l’amor. Des de l’amor atraurem amor, i els sers que canalitzarem seran amorosos i deixaran que nosaltres puguem decidir per nosaltres mateixos per a arribar allà on volem. No ens “obligaran” a fer coses que no sentim.
No has de témer, estimada Luz, perquè en el procés del despertar ens encarem a situacions noves i desconegudes. Hem de perdre la por a no tenir por. Sigues tu!. Sent l’amor en tu i als qui t’acompanyen, com molt bé sents, i amb la teva Família Espiritual, res has de témer.
Hi ha molta por en el nostre entorn, i qui la professen, ens la voldran fer creure. Aquests sers faran el possible per a mantenir una actitud davant la  vida de por. Sent tu res has de témer! Sent el teu amor i desprèn la teva llum!Els temps canvien i el ser humà també. Amb el que es fa amb la por, és frenar el nostre procés i atraure més energies de baixa vibració, però aquestes no és que existeixin, sinó que ets tu qui les crees. Les velles energies faran tot el possible per a no desaparèixer, però tenen els dies comptats, com es diu.
Només hi ha amor. Només existeix amor. Tu ets amor, i tot el que puguis pensar de tu que no sigui això és fruit de les teves pors i resistències al canvi.
La força del ser humà és molt més poderosa que qualsevol entitat terrenal, com els “Il·luminatis”, com dius, o altres aspectes “mal interpretats” del que anomenes “Confederació Galàctica”.
Connecta amb els teus acompanyants de la Llum. Comunica’t amb ells i t’adonaràs que res has de témer. Res heu de témer, per més que estigueu soles en el vostre entorn, degut que aquest no ha despertat la seva consciència.
Per què creus que estàs on estàs, Luz? Ets un far per a la illa Margarita. Obra el teu cor i deixa que la teva Llum il·lumini a tots aquells que t’envolten.
Per què creus que t’han posat aquest nom?
 

Una forta abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tu.