dilluns, 11 d’octubre del 2010

Torna el programa de ràdio LA VEU DEL COR




Em complau anunciar-vos que el programa de ràdio LA VEU DEL COR que durant dues temporades ha estat emetent-se a Ràdio Premià de Mar, ara continuarà les seves emissions, a partir del dia 20 d’aquest mes d’octubre a Ràdio Cardedeu (90.7 FM), els dimecres de les 18h. a les 19h.
Començarem una nova etapa a una nova població, a Cardedeu, amb tècnics nous, col•laboradors/es nous/ves, espai nou i condicions noves. Serà un tornar a començar per a transmetre el missatge de la nova era, de l’espiritualitat d’aquests temps en els quals ens trobem. Parlarem d’auto coneixement i el despertar de la consciència, de remeis i teràpies alternatives, d’acord a les noves energies del planeta i el ser humà.
Donarem enteniment als “per quès” de la vostra vida i de tot el que està succeint en el món. Tot això ho farem des de la vessant espiritual, trobant les respostes adequades. Hi haurà moments de reflexió, meditacions, entrevistes sobre la vida, l’existència i les inquietuds espirituals dels assistents a cada sessió corresponent, contes iniciàtics i saviesa manifestada a través de les paraules que s’aniran transmetent al llarg de cada programa.
La Veu del Cor és un programa que parla de qui ets tu realment i no qui et penses que ets. Parla dels diferents aspectes de la vida donant-los la visió que li correspon segons el procés d’evolució de cadascú que ho viu.
La Veu del Cor és un programa que parla al teu cor sobre les qüestions essencials de la nostra vida.
De moment, encara estem confeccionant la nostra pròpia web, però mentre, els que esteu lluny podeu escoltar-nos per internet, descarregant-vos el programa a l’adreça: www.ivoox.com Una vegada aquí, poseu en el requadre superior de recerca: “Ràdio Cardedeu” i us sortiran els programes de l’emissora. Trieu LA VEU DEL COR i poseu-vos còmodes per a escoltar-lo.
Us esperem a tots en aquesta nova etapa, diferent, i alhora actualitzada.
Quan tinguem la web ja feta, us la farem saber a través d’aquest blog on, de ben segur, tot serà molt més fàcil i entenedor, podent escoltar el programa, fins i tot en directe per internet.
Per a qualsevol informació sobre el programa podeu enviar un e-mail a laveudelcor@hotmail.com
Si voleu saber el tema de cada setmana, podeu entrar al blog: http://emael.blogspot.com on els dilluns es penjarà la temàtica i les activitats previstes a fer d’aquella setmana.

Aprofitant la bona nova, us recordo que aquest diumenge, dia 17, es farà un curs sobre “Els Àngels i el Gran Pla Diví” al centre Darsana de Granollers (Barcelona). Per a més informació podeu trucar al 938795217.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.