diumenge, 17 d’octubre del 2010

Activitats previstes en aquest mes


Us recordo les activitats previstes d’aquí fins que acabi aquest mes:

Centre Les Moreres (Cardedeu):
o Diumenge 24, tot el dia, curs sobre “La Mort”. Durada: 10h. fins a les 19h., parant dues hores per a descansar i dinar.
o Dissabte 30, Trobada de Puresa Espiritual, a les 11h.
Els interessats trucar al 661265718 (Toni)

Centre Darsana (Granollers):
o Diumenge 31 curs sobre “La Mort” durant tot el dia, de les 10h. fins a les 19h., parant dues hores per a descansar i dinar.
Els interessats trucar al 938795217.

Us recordo també que el meu correu electrònic provisional per a demanar informació sobre les activitats de l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència és emaeljordimorell@hotmail.com
Us faig saber,tanmateix, que a partir del proper mes de novembre, el centre Les Moreres inicia sessions de meditació i relaxament en horaris de matí (10h.)i a primera hora de la tarda (3’30h.) Els interessats podeu trucar al 661265718 (Toni) o bé enviar un correu electrònic a l’adreça anterior. La setmana vinent us comunicarem les activitats de cara el mes vinent.
Ja per acabar us faig saber que aquest dimecres 20, de les 18h. fins a les 19h. comença una nova etapa del programa de ràdio LA VEU DEL COR. En aquesta primera emissió es parlarà del paper de l'espiritualitat en els nostres temps. Quin paper té? Què representa pel ser humà? Què hi ha de les inquietuds espirituals?, i d'altres aspectes relacionats amb el camí d'evolució espiritual. Això serà en el dial FM90.7, o bé descarregar-se'l per internet entrant a http://www.ivoox.com/ .Posar en el requadre de recerca "Ràdio Cardedeu" i buscar el programa LA VEU DEL COR.

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.