dijous, 28 d’octubre del 2010

Temps de Llum

Des de les més altes esferes de la dimensió de la nostra Llar, sers enviats per la intencionalitat divina, creadora de tota vida existencial, arriben, en grans legions, a un indret del firmament, allunyat durant molt de temps d’altres sistemes de vida, anomenat Terra, on qui viuen van pactar i presentar-se com a voluntaris pel Gran Pla que influenciaria a tot l’Univers.
Sers lluminosos i vessant amor arriben a una dimensió diferent a la seva per ajudar als habitants d’un planeta experimental, on amb el seu despertar han creat l’energia suficient, i encara estan creant de nova i més pura, per a donar vida a un nou univers creat a 12 mil milions d’anys llum d’on es troben.
Entitats d’una vibració més alta a la majoria dels habitants d’aquest planeta arriben per a ajudar-los a donar el següent pas en el seu procés d’evolució. Les seves ànimes senten la força dels temps que estan vivint on les portes del despertar, fins i tot per a aquells que es troben en la més profunda somnolència espiritual puguin obrir el seu cor i la seva consciència per a enlairar les seves ànimes.
Un planeta, arrecerat de tota incursió no desitjada i protegit pels seus creadors està sent observat per a mesurar la seva evolució i el seu avanç.
Només hi ha una sola finalitat, l’Amor.
Tan sols un objectiu: crear una nova vida.
Un planeta que és el motiu pel qual els sers que l’habiten tenen una raó de ser. Les seves existències tenen una funció de nodrir la terra on es troben. La finalitat del Gran Pla no és el ser humà, sinó la seva terra, el seu estimat planeta que serà mesurat per aportar les seves energies a un altre univers en espera dels resultats obtinguts.
Vivim uns moments únics en la història de la humanitat. Ens estem responsabilitzant de les energies del nostre planeta per a crear una nova vida més enllà del nostre “paradís”. Tot l’univers està al nostre costat, rebent l’ajuda necessària per a portar a terme el que hem vingut a fer. Per a aquest fet, entitats de la Llar, germans de Llum arriben i cada vegada més per a estar amb nosaltres i entre nosaltres, materialitzant-se alguns, en la forma per a estar més a prop nostre i poder arribar a aquells que més ho necessitin. Estan entre nosaltres i actuen entre nosaltres, amb la imatge que necessiten per a portar a terme el que han vingut a fer sense interferències i que la resta dels humans no els interrumpeixin.
Hi ha tanta Llum en aquests moments en el nostre planeta! Sí, malgrat tot el que succeeix, l’amor està present en cada acte del que ens arriben a través de les notícies. Hi ha tantes altres, però que no són mostrades i que representen molt més els avanços de la humanitat!
El ser humà es distreu per la seva densitat, malgrat tot, amb el canvi de mil•lenni, les seves inquietuds estan florint, inquietant el seu interior cap a una necessitat de saber allò que sempre ha albergat els seus endins i no ha estat satisfet. Ara volen conèixer, saber i sentir la seva naturalesa. Ara volen despertar de tots els anys que han estat atrapats, per decisió pròpia de les seves ànimes per arribar a aquest punt de dir: Ara sí vull!!! Ara vull ser Jo!!!
Aquest procés ha necessitat, i ara encara, ajuda i suport de la nostra estimada Família de la Llum. Sempre ha estat entre nosaltres i amb nosaltres, i és ara quan comencem, cada vegada més, a obrir-nos a aquest recolzament tingut des del nostre naixement.
El sentit de la nostra existència està unit als nostres germans de la Llum. El Gran Pla no es pot portar a terme si no tenim la col•laboració de la Llar. No tenim més temps per a fer-ho sols, i per això el procés s’ha accelerat arribant per legions entitats amorosos de la nostra veritable Llar. La Terra va il•luminant amb més intensitat i brillantor tot l’univers. Les seves energies influencien a altres formes de vida existents en ell. Aquest despertar de la humanitat crida la atenció d’altres formes de vida, encuriosides pel que estem realitzant.
Una gran eclosió d’Amor i Llum s’està produint en el nostre planeta i milions i milions d’àngels, arcàngels, querubins, serafins i altres sers de Llum s’apropen per a veure el gran naixement d’un nou ser i la capacitat de crear una energia que donarà vida a un nou univers.
Estem sent tan estimats! Tant vetllats i protegits! Si poguéssiu sentir-ho, germans, res temeríeu i us deixaríeu anar, us llençaríeu al buit de l’existència per a ser vosaltres mateixos, mostrant al veritable ser que realment sou. Us alliberaríeu de la densitat i obriríeu el vostre cor i us deixaríeu portar per la mà que gronxa l’amor del Pare/Mare perquè tot pugui ser.
Vivim moments de glòria, malgrat tot el que es veu i es diu. El planeta i la humanitat es dirigeixen cap el seu major bé i plenitud. Tot s’està preparant perquè així pugui ser. No temeu. Confieu i actueu segons us dicti el vostre cor. Res és el que sembla. Tot va bé. Tot està seguint el procés previst per les altes esferes de la Llum.
No estem sols, mai ho hem estat ni estarem. Confieu i obriu la porta perquè el vostre veritable ser pugui manifestar-se. Si tanqueu els ulls, feu un parell de respiracions profundes i sentiu, us adonareu que no esteu sols allà on estigueu. Esteu sent acompanyats pels nostres germans de la Llum i llavors, us adonareu que res heu de témer.
Un nou món i un nou ser humà està apareixent en aquest espai del firmament que ha estat protegit per les forces de l’amor i gronxat per la vetlla de la gran i amorosa intencionalitat divina.
Estimat àngel que estàs llegint aquestes paraules i potser no recordes encara que ho ets, et dic que no temis, que res és el que sembla i que legions de sers de Llum, els nostres germans de la nostra Llar estan vetllant-te i protegint-te perquè puguis arribar a portar a terme allò que vas pactar abans de tornar a venir a la forma. Ets un ser estimat, i no saps com!!! No temis i obra’t per a poder sentir a aquells que estan amb tu i volen fer-ho. Quan així sigui, la teva vida ja no serà com la d’abans. Les pors desapareixeran i un nou ser emergirà del teu interior per a mostrar-se al món irradiant una gran llum i amor pur i incondicional, com només “Déu en tu” sap fer-ho.
Junts enlairarem la presència de Déu, d’aquesta energia creadora de tota vida en l’espai que hi ha quan mirem cap a amunt.
Dóna permís als qui volen ajudar-te i a tu també, per a poder obrir-te i la teva consciència acceptar allò que aniràs rebent.
Els meus millors desitjos per a tu, germà/na.

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.