dilluns, 25 d’octubre del 2010

Activitats de l'Escola




Des del mes de febrer d’enguany l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència es troba en el Vallès oriental, concretament a Granollers, al centre Darsana, i a Cardedeu, a Les Moreres.
A continuació us anuncio les activitats a fer durant aquest final de mes i les proposades pel mes vinent, novembre, perquè us pugueu anar organitzant si sentiu que el vostre cor se sent atret per alguna d’elles. Aquí les teniu:
1. Octubre:

a. Centre Darsana de Granollers:
i. El dia 31 d’aquest mes d’octubre es farà un curs, un taller sobre LA MORT durant tot el dia a partir de les 10h. del matí, fins a les 19h., parant dues hores per a descansar i dinar.

b. Centre Les Moreres de Cardedeu:
i. El dia 30, dissabte, es farà a les 11h. del matí una Trobada de Puresa Espiritual per a tots aquells que vulgueu assistir.

2. Novembre:

a. Centre Les Moreres de Cardedeu:
i. Meditació i Relaxament: Aquest espai obert ara fa uns dos mesos, obra les seves portes a noves iniciatives per a poder fer meditació i relaxament. Per tant, tots els dilluns i dimecres de les 15’30 a 16’30h. es faran sessions de meditació i relaxament, i els dimarts i dijous, de 10h. a 11h. del matí també.
ii. Reiki I Nivell: el proper dia 7, diumenge, tot el dia.
iii. Curs sobre Els Somnis: el cap de setmana, dissabte 20 per la tarda i tot el diumenge 21 de novembre.
iv. Trobada de Puresa Espiritual: A les 11h. del matí del dissabte 27
.

b. Centre Darsana de Granollers
:
i. Viure Conscientment: Els dimarts, durant quatre sessions, es farà un taller per a saber interpretar els senyals de la vida i adonar-nos del fet de trobar-nos dins d’una gran escola que cada dia ens mostra el camí a seguir. Dia d’inici: el dimarts 2 de novembre fins el dimarts 23 inclòs, de les 20h. fins a les 21’30h.
ii. Reafirmació personal: Aquest taller es realitzarà el dissabte 6 pel matí de les 10h. fins a les 14h.
iii. Reiki I Nivell: El diumenge 14 durant tot el dia a partir de les 10h. fins a les 20h., parant dues hores per a descansar i dinar.
iv. Trobada de Puresa Espiritual: Dissabte 20 a les 11h.
v. El Poder de la Paraula i els canvis: Aquest curs es realitzarà tot el diumenge 28 de novembre a partir de les 9’30h. fins a les 19’30h., parant dues hores per a dinar i descansar una estona.

Si esteu interessats en assistir-hi, caldrà que truqueu als telèfons respectius de cada centre:

Les Moreres: 661265718 (Toni), o bé passar pel proper centre a Cardedeu (Barcelona) tots els dies a partir de les 12h. del migdia fins a les 10h. de la nit (Sergi).
Darsana: 938795217, o bé passar pel propi centre a Granollers (Barcelona) de 10h. a 13h. i de 16h. a 20h.

Si voleu que aquestes activitats es facin al lloc on sou, o demanar informació sobre les activitats de l’Escola, caldrà que escriviu un e-mail a emaeljordimorella@hotmail.com , constant un telèfon per si un cas.

Totes les activitats seran realitzades per en Jordi Morella, terapèutic energètic, sanador, mestre de Reiki, especialista en tècniques mentals, pensament positiu, somnis i creador i mestre de l’Escola d’Espiritualitat, d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència, així com creador i conductor del programa de ràdio LA VEU DEL COR, a Ràdio Cardedeu, tots els dimecres de 6 a 7 de la tarda a FM 90.7, o descarregant-se el programa, mentre no s’acabi de confeccionar la web pròpia de l’emissora a www.ivoox.com . El primer programa realitzat el passat dimecres 20 no s’ha pogut penjar per problemes tècnics en la gravació del mateix. Esperem poder solucionar aquests imprevistos i a partir d’ara penjar els respectius programes a aquesta web. Lamento aquest incident per a tots aquells que estàveu esperant els nous inicis d’aquest espai radiofònic.
Us vull comunicar també, que el tema del programa de LA VEU DEL COR d’aquesta setmana, dia 27, serà: “La malaltia: un camí cap a l’auto coneixement”, a través d’una experiència de superació personal, i aquest cop tot anirà millor.

Una abraçada i que L’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.