dijous, 21 d’octubre del 2010

Buscant el nostre lloc


Hem viscut tots aquests mesos de l’any, i després de rebre les energies arribades des de la Llar, ara, passat l’estiu ens trobem en un punt on ens hem adonat d’una manera clara quina és la nostra direcció i què fer a partir d’ara seguint les directrius del nostre cor, tot i així, en el cim que hem arribat del nostre procés encara no es defineix el nostre lloc actuació o com fer-ho exactament. Sabem quina ha de ser la nostra actitud i hem desenvolupat un potencial emocional i perceptiu, amorós que ens permet avançar però, malgrat tot, encara no estem arrelats del tot. Els possibles resultats esperats encara no han arribat, encara que anem veient mostres d’ells, degut a l’avanç realitzat en el nostre procés d’ascensió.
Ens trobem en un punt on molts de nosaltres ja sabem i ens adonem cap a on ens dirigim i quin és el nostre veritable motiu pel qual hem vingut en aquesta vida. La nostra visió del sentit de la nostra existència ha estat mostrada a través dels moments de connexió amb la nostra veritable naturalesa. En ella hem rebut informació sobre el procés de la creació i el nostre paper en aquesta dimensió en la qual ens trobem, tot i així, a pesar de l’avanç realitzat, encara no ens sentim establerts del tot i veient els resultats anhelats del què ha de ser. Malgrat tot, ens sentim tranquils, pacients, confiats i segurs que ens trobem en el lloc adequat i el moment oportú per a donar el següent pas que ens portarà més a prop a la realització del nostre Pla Diví, del nostre sentit en aquesta vida.
Hi ha un punt d’incertesa, però alhora sabem que estem en l’indret perfecte, sinó no haguéssim arribat aquí. Hem hagut de deixar de fer el que fèiem i la vida que portàvem, molts de nosaltres, per a acabar de polir aspectes del nostre ser i alliberar-nos d’allò, de llocs i persones que ja no ens ajudarien en el nostre procés d’evolució. El canvi ha estat radical per a molts, conscient o inconscientment, però hem accedit a fer-lo. Depèn de la consciència de cadascú, el passar per aquests moments més serenament i amb naturalitat, sabent que ens portarà al nostre major bé. Alguns de vosaltres us trobeu en una mena d’impàs, on el pas següent no es coneix, però aquí esteu, oberts i confiant que rebre la veu que us indicarà el tornar a moure’s en una direcció concreta. No us amoïneu, perquè tot està previst. Esteu on heu d’estar i tot el moviment interior que sentiu a vegades, només és fruit d’alliberament de part del ser que ja no us correspon i el rebre les noves energies que us permetran mostrar-vos amb el vostre màxim resplendor. Res és el que sembla, i molts de vosaltres ja haureu sentit aquesta expressió més d’un cop, però el vostre present només és el preludi de l’esclat de la gran simfonia de la vostra realització. Confieu. Obriu el vostre cor i deixeu-vos portar per ell. Les seves paraules us indicaran l’actitud i la direcció a prendre a partir d’ara.
Us trobeu dalt de tot del cim del vostre caminar, on podreu rebre les freqüències que us permetran mostrar-vos al món portant a terme allò pel qual vareu néixer. Obriu les vostres antenes i el vostre ser sabrà interpretar els missatges del vostre entorn i el vostre interior procedents de la Llar. No esteu sols. La Família està amb vosaltres.
Esteu sentint un gran despertar i una gran il•lusió pel que ha de ser. Sé que molts de vosaltres així està sent. Sigueu pacients i no vulgueu precipitar els esdeveniments, perquè tot serà en el moment adequat. Ens dirigim a ell, i aquesta tardor serà clau per a començar a veure els fruits del nostre caminar fins el present. La font començarà a rajar, i aquest cop ja no pararà. Viviu el present i deixeu el temps a un costat, perquè en aquests moments, és quan menys existeix. Quan més us identifiqueu i sentiu el vostre “ara i aquí”, més us adonareu que us esteu dirigint cap el vostre major bé i res està aturat encara que us pugui donar la sensació que així està sent.
Aquesta tardor és com la mostra del què serà de vosaltres a partir d’ara. Els seus fruits us alimentaran i enlairaran la vostra ànima i el vostre esperit. Quan comenci el proper any, aquells de vosaltres que ja us trobeu preparats s’iniciarà l’acceleració d’aconseguir i arribar a materialitzar la vostra voluntat. Tot anirà a més, sentint la glòria i la joia de servir al Pare/Mare, creadors de tota vida i existència. Tan se val el que haureu viscut fins llavors. Els resultats tan esperats començaran a aparèixer segons creureu que ha de ser.
Camineu, germans amb la família de la Llum que ens acompanyen a cada present. Poseu-vos en contacte amb ells que us parlaran del moment que us trobeu. Us diran el vostre camí a seguir i com fer-ho. No esteu sols. Sent-los amb tu al llarg del teu jorn, a cada instant, i t’adonaràs que aquests moments són sagrats i perfectes per a tu.
Observeu la vostra vida i aneu entenent més coses sobre el què us ha succeït i el per què de tal cosa o altra. La comprensió es va eixamplant i la vostra visió arriba més enllà de la vostra existència. Ara sabeu més. Ara enteneu més el per què de vosaltres i on sou. Ara us adoneu del per què encara no heu arribat on volíeu. Tot està en perfecte ordre i harmonia. Tot està bé. Tot va bé.
Continueu amb la serena actitud de viure i aprendre del vostre present. Obriu el vostre cor i gaudiu de cada instant. Sentiu l’amor de Déu en vosaltres, perquè vosaltres sou Ell. Sou la Font de la qual tots beuen i la vostra vida crea. Sigues pacient perquè el moment ja ha arribat. La teva hora ja és aquí. A partir d’ara aniràs veient com el bloquejat es desbloquejarà i la mancança anirà convertint-se en abundància, ..... i la font continuarà rajant.
Confia. Sigues tu i gaudeix del que se’t dóna a cada instant. Tot té un sentit. Tu ets el sentit de la creació.

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.