dilluns, 27 de setembre del 2010

Nova temporada de l'Escola a Darsana (Granollers)


Us anunciem que al centre Darsana de Granollers (Barcelona) ja hem començat una nova temporada de cara a les activitats pel nostre benestar i evolució. L’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència ja ha obert novament les seves portes després del període d’estiu.
En ella podreu trobar les diferents sessions de meditació, trobades de puresa espiritual, sessions de sanació individual, així com els cursos i tallers destinats al nostre despertar de la consciència: viure conscientment, el poder de la paraula i els canvis, el poder de la ment (autocontrol mental), els àngels, la mort, el nen interior, tallers sobre el sentir, reafirmació personal, sanació emocional,.....
De cara al proper mes d’octubre us anunciem, entre d’altres, un curs de 1r. Nivell de Reiki el dissabte 2 durant tot el dia; y el diumenge 17, un curs sobre Àngels i el Gran Pla Diví, també durant tot el dia.
Per tot això, us recordem que us podeu posar en contacte amb nosaltres al 938795217 (centre) per a més informació de les activitats o per a inscripció a les mateixes.
Si voleu que us enviem el nostre programa de l’Escola podeu enviar un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es i de bon grat us ho enviarem.

Si voleu que aquestes activitats es realitzin a la vostra escola, centre, associació, entitat o lloc de treball, caldrà que envieu un e-mail a l’adreça anterior o trucar al 606098752 (Jordi).

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.