dijous, 2 de setembre del 2010

Finals d'agost


Bé, hem deixat agost, a punt de donar la passa que ens farà entrar a setembre i a l’inici del curs, de la nova vida que tan esperada està sent. És com si fins ara haguéssim fet camí amunt i força empinat, i ara haguéssim arribat dalt i tot serà lleuger, de baixada, on arribar allà on volem serà possible i amb facilitat, aviat. El temps s’escurçarà perquè ho tenim tot favorable del nostre costat. Sembla com si després de la pujada, l’ascensió al cim més alt de la nostra vida, poguéssim dir que hem arribat a superar tots els obstacles i a partir d’ara tot serà possible.
És com si haguéssim travessat la passarel•la que ens ha portat a les alçades del nostre potencial creatiu i realitzador. És com si l’haguéssim passat i a l’altre costat de l’abisme es trobessin els nostres anhels materialitzats i nosaltres, just després de la darrera passa per a baixar de la passarel•la observéssim tota la nostra vida tan esperada de fa temps, davant dels nostres peus. Ens sentim emocionats i contents perquè el més dur ja ho hem deixat enrere. Ara només cal voler i se’ns serà concedit. La nostra voluntat prendrà el poder de la nostra plena realització.
Els viatgers de l’Ascensió que hem arribat fins aquí, veurem com la nostra vida dóna un tomb espectacular aconseguint les coses amb el mínim esforç, sense lluitar, només volent-ho. Les llavors plantades a través del treball personal realitzat fins el present ens ha obert les portes per a poder entrar al paradís tant anhelat de les nostres il•lusions d’un passat, on ara, aquestes es faran realitat.
Ens trobem en el cim de les nostres vides, desprès de superar els entrebancs i les suposades adversitats que ens hem anat trobant. Les hem deixat enrere, i tot el que puguem trobar-nos a partir d’ara, serà realització i plenitud. L’amor, la pau, la llum, la prosperitat i el benestar ens abraçaran al llarg de la nostra vida a partir d’ara. Hi ha per a tots, per més que multituds haguem travessat aquesta passarel•la. Tots tenim el nostre espai i la nostra missió en aquesta vida, en la qual vàrem venir. Podrem materialitzar allò pel qual hem vingut.
A partir d’ara començarem a recollir els fruits de la nostra ascensió. La nostra ànima se sent alliberada i el nostre cos s’ha tornat més etèric. El nostre esperit s’ha esponjat i relaxat al veure que, malgrat tot, hem continuat el nostre camí, anant sovint en contra de l’establert. Tots els que hem arribat fins aquí, hem hagut d’anar en algun moment, o sempre, en diferent sentit a la resta de tothom. Sabíem quin era el nostre camí, i precisament aquest, no es trobava en el camí de generacions anteriors i els convencionalismes socials, culturals, religiosos o familiars. Hem hagut de trencar amb tot això i escoltar el que ens deia el nostre cor. Aquest ens ha guiat fins el present, i ara respirem alleugerits del pes feixuc de les responsabilitats i costums imposats. Aquests no són nostres, no ens pertanyen, i degut a això, ara podem dir, que ens trobem en el moment adequat de poder ser nosaltres, mostrant la nostra divinitat cada vegada més.
El camí ha valgut la pena. La decisió de passar pel dolor no desitjat ens ha alliberat de la nostra densitat. Uns han patit més que d’altres, segons el seu passat, però tots hem donat els passos per a arribar a les portes de la nostra realització. Ara és possible.
Estem a la recta final del nostre estiu, i sembla com si tot volgués encaixar per a facilitar-nos el camí. Ens esperen grans canvis aquesta tardor a totes les Llums del planeta. La vida ha estat dirigint-nos cap a la nostra manifestació amb la plena majestuositat de la nostra essència. El Déu que hi ha en nosaltres, el Déu que som, ara veu l’escletxa per on mostrar-se al món. La gent ens veurà, però sabrà que allò que veuran ve de les altes esferes de la Llum, de la Llar. Nosaltres som la Llar de la qual tots procedim. Nosaltres som la Font. Nosaltres som el Camí, la Veritat i la Vida. Tu ets Déu. Tu ets la Font de Llum i Amor on la vida neix sens parar.
Et trobes davant el motiu pel qual vas néixer. Et trobes en el moment adequat i amb la preparació i predisposició adequades per a entendre i manifestar el sentit de la vida. Res més pots esperar que Amor. Aquest t’obrirà la resta de les portes que necessites perquè la teva divinitat pugui manifestar-se.
Tardor del 2010, temps de grans canvis.
Molts ja esteu preparats, ja heu transmutat les vostres energies per a permetre que la vida us somrigui. El vostre cor us ha portat fins el present. L’heu obert i heu seguit, amb plena fe, allò que us deia. Heu confiat i us heu lliurat a la vida. Ara, aquesta us correspondrà amb els més preciosos i amorosos regals que el vostre ser tant ha desitjat. Tot i així, més encara se us donarà a partir d’ara. Vosaltres us heu graduat per a portar i ser la Llum i la Font de saviesa i amor pel vostre estimat planeta i la humanitat.
El teu ser està preparat i sent una gran il•lusió i emoció serenes, al contemplar la bellesa del lloc on heu arribat. Veieu des d’on sou altres cims llunyans amb algú que ha aconseguit arribar fins dalt d’ell. En diferents punts del planeta també necessiten gent com tu. No temis. L’univers està al teu costat. Res hauràs de témer i dedica’t a gaudir del que se t’oferirà a partir d’ara. Accepta-ho i actua des del cor i amb la saviesa de la teva divinitat. Déu veu tot el que tu veus. Els teus ulls són els d’Ell, perquè tu ets Ell. Tu ets Déu. Deixa que la teva Llum i el teu Amor vessin l’aliment per a tots aquells que necessitin despertar del tot. Necessiten de la teva presència. Sigues tu. Deixa que la teva divinitat es manifesti. Quan més ho faci, més arribaràs a gaudir de la vida i a fer servir la teva voluntat pel major bé de tots, de tu, pel planeta i tots els sers que l’habiten.
Una nova vida s’eixampla davant els nostres peus. Ves! Avança per ella amb el cor obert i sentint la presència de tots els qui t’acompanyen, dels teus germans de Llum i dels sers amorosos de la teva veritable Llar.
Sent l’amor dins teu i deixa que allò que el teu cor et faci saber es manifesti a través de la teva voluntat.
Estic content d’estar al teu costat havent arribat on hem arribat, cadascú en el seu procés.
Que l’amor i la joia de viure siguin en tu.
Endavant! El moment esperat ja ha arribat. Obra els braços i recull els fruits abundosos pels quals vas néixer. Estic content de ser germà teu.

Una nova vida espera ser viscuda on l’alegria i la força de la nostra essència obriran els camins perquè tots junts puguem enlairar a tots els homes i la nostra estimada Terra.

Un nou ser es manifestarà en el nostre món, i tu ets un d’ells.