dilluns, 13 de setembre del 2010

Nou espai de benestar i sanació

Em complau comunicar-vos que després de set mesos estant en el nou lloc on he anat a viure, a Cardedeu (Barcelona), un nou espai ha obert els braços a l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència, on la seva vessant docent i terapèutica, de sanació, podrà ser expressada a tots aquells que hi assistiu.
El nou centre és un espai amb jardí, on a part de fer els cursos, teràpies, xerrades i altres activitats previstes, sota els arbres, les moreres, podreu prendre una copa o un refresc, així com menjar. És un racó de benestar, de tranquil•litat, un “bar diferent” on la pau i el no-temps faran presència per a asserenar el vostre esperit.
Aquest nou espai de creixement personal i espiritual es diu LES MORERES, ubicat al carrer Lluís Llibre 44 de la població de Cardedeu (Barcelona).
La primera activitat que es realitzarà dins del marge de l’Escola és una xerrada sobre “Auto coneixement: viatge interior cap el despertar”. Es farà el dijous 23 de setembre a les 19h.

Vine a un lloc diferent d’Amor, Llum i Pau.

Us esperem!

(Per a més informació podeu trucar al 661265718 (Toni), al 606098752 (Jordi), o enviant un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es )