dilluns, 29 de juny del 2009

Informació d'activitats i novetats



El proper dissabte, dia 4 de juliol, l’Escola d’Espiritualitat realitzarà un curs sobre el 4rt. bloc; “El Poder de la Paraula”, un curs sobre com fer servir la paraula per a crear equilibri i sanació a la nostra vida, així com saber i prendre consciència del que representa pel nostre esperit quan parlem d’una manera o altre. Hi haurà algun exercici pràctic per a crear calma i connexió amb la nostra essència a través del so emès per nosaltres mateixos. El so, la paraula ens influencia més del que ens pensem a la nostra vida. A través de la paraula també podem canviar els tipus de pensaments limitadors que alberga la nostra ment degut al nostre entorn.
Aquest bloc es realitzarà al centre on l’Escola es troba a Premià de Mar, que és a Racó de Natura, c/Unió 33. Telèfon: 937524933. Cal trucar per a més informació i reserva de plaça.

US ESPEREM !!!

En relació al programa de ràdio La Veu del Cor de ràdio Premià de Mar, us comunico que ja ha tret el primer llibre (77 pàgines) sobre totes les reflexions i contes explicats per antena al llarg de tota aquesta temporada (en català).
Per aquells que estigueu interessats podeu enviar un correu electrònic a laveudelcor@hotmail.com demanant-lo, havent de fer una donació (aportació) de 11 euros, per a rebre’l tipus ebook (document adjunt).
El proper programa, dia 30 de juny, La Veu del Cor (http://www.radiopremiademar.org/) es farà una selecció de les músiques emeses al llarg de tot aquest temps: “Melodies de la Nova Era” , intercalades amb alguna que altre reflexió. Per aquells que viviu al mateix poble de Premià de Mar, podeu sintonitzar el programa de 6 a 7h. de la tarda al dial 95.2 FM

Finalment us recordo que les activitats de l’Escola per a aquest estiu, el període d’informació i inscripcions ja està obert en els tres centres on es realitzen les activitats:
· El Masnou (L’essència) c/Itàlia 37 (tocant al mercat).T.:93 540 48 43
· Premià de Mar (Racó de Natura) (veure a dalt)
· Barcelona (Visió) c/Villarroel 194 entr. 3ª. T.: 93 494 04 14


Una abraçada i que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dijous, 25 de juny del 2009

Hi ha un Déu en tu


A tots els que llegiu aquestes paraules, estimats sigueu.

A vosaltres em dirigeixo per a parlar-vos d’un ser que encara no ha emergit de les profunditats del ser humà i demana pas per a ser manifestat degut que el temps de la seva manifestació ja ha arribat.
A vosaltres, sers de Llum i Amor, que el vostre cor demana ser escoltat, escolteu les seves paraules y la seva guia perquè el vostre caminar pugui ser dirigit cap el vostre major bé segons el Gran Pla Diví.
La humanitat es troba immersa en un procés de canvi que repercuteix a tot l’univers. Vosaltres sou vetllats pels sers que ens trobem en aquest altre costat del vel. Esteu sent protegits i estimats des del vostre naixement en aquest pla terrenal on us trobeu. A vosaltres em dirigeixo, sí, estimats sers de Llum, que ha arribat l’hora que us manifesteu tal com sou i el veritable ser que hi ha en cadascú de vosaltres pugui ser vist i mostrat davant el món. Aquest necessita de la vostra presència.
Us hem estat ajudant a donar el pas que heu donat cap a la Il·luminació. Tots ens alegrem. Heu donat passos més enllà del que podíeu imaginar, i ara us trobeu en mig d’una transformació profunda de la consciència.
Les vostres ànimes ressonen amb les vibracions que abracen el vostre planeta, i aquest està reaccionant segons elles. Tot el que està succeint en el planeta anomenat Terra és fruit d’aquells que l’habiteu. Vosaltres us esteu fent responsables del seu nivell energètic i permet, així, que sers més enllà de la vostra dimensió puguin apropar-se cada vegada més a vosaltres. Legions de Sers de Llum s’estan apropant a la Terra per a unir-se als sers que l’habiteu, i junts, poder portar a terme el Gran Pla Diví.
Molts ja heu despertat d’aquest gran somni en el qual us trobàveu i heu pogut sentir en la vostra biologia els símptomes del despertar espiritual cap a l’Ascensió.
Estimats Àngels que habiteu en la densitat, vosaltres sou creadors de vida més enllà del vostre univers. Aviat es mesurarà l’energia del vostre planeta Terra per a crear vida més enllà dels confins de l’univers. Una nova vida espera ser creada segons la Voluntat Divina.
Obriu els vostres cors i desperteu la vostra consciència. Obriu la vostra ment i allibereu-vos d’ella perquè només així podreu ser lliures per a manifestar la divinitat que sou.
Hi ha emoció aquí on estem, veient-vos avançar, responsabilitzar-vos de la vostra vida cada vegada més i sentint la Unicitat amb el Tot.
Heu entrat en la Gran Transformació Planetària, on el ser humà obra les portes del seu interior per a deixar que les energies d’aquesta nova era, l’Energia Crística, com molts de vosaltres la coneixeu, puguin ser integrades en la memòria cel·lular de tot aquell que ho desitgi.
Vosaltres sou el poder de la creació. Vosaltres sou sers immensament poderosos per a crear vida i amor a les vostres vides. Sou sers de Llum i Amor.
Tu ets part important del Tot, perquè sense tu, el Tot estaria incomplert. Tu ets responsable del teu planeta, de la humanitat y del naixement de una nova vida més enllà de la teva dimensió.
A tots vosaltres, estimats lectors, ens dirigim per a dir-vos que res heu de témer perquè cap perill us amenaça. El vostre passat encara us pesa massa en les decisions que preneu, però nosaltres, sers i àngels al servei del Gran Pla Diví us diem: L’amor s’obra pas per a fer del vostre planeta un lloc sanat on viure i on l’amor, la pau i l’harmonia siguin els pilars d’una nova vida sota un cel diferent al que teniu en aquests moments.
Des del més profund amor cap a vosaltres, germans de la Llum en la densitat, obriu el vostre cor per a adonar-vos i recordar el veritable ser que sou.
A tots vosaltres us diem: us estimem i us guiem en el vostre procés. Obriu el vostre cor i ens sentireu, i fins i tot, alguns de vosaltres ens veureu. Som part de vosaltres i vosaltres de nosaltres.
Estem aquí amb tu en aquests moments per a dir-te que res has de témer perquè el teu amor és la major força que algú pot arribar a tenir per a sentir a Déu dins d’un mateix, perquè Ell està en tu.
Us estimem profundament i sabem qui sou cadascú de vosaltres. Deixeu-vos guiar i ajudar-vos en la vostra vida, perquè nosaltres hem vingut, perquè junts, puguem materialitzar en el vostre planeta Terra la Voluntat Divina.
Sent-nos i permet que t’ajudem. Deixa que t’abracem. Obra el teu cor i sabràs de nosaltres. Ha arribat el moment tan esperat de la Resurrecció del nou ser que hi ha en tu. No temis. Deixa’ l sortir perquè una nova vida t’està esperant davant teu.
Amb tot l’amor i respecta cap el vostre ser, us beneïm i us estimem amb l’amor pur i incondicional de la Font Creadora de Tota Vida.

Així és i serà.

dilluns, 22 de juny del 2009

Activitats

El proper dissabte, dia 4 de juliol per la tarda, es farà un curs sobre el Poder de la Paraula, sobre com parlar i com fer servir la paraula per a crear equilibri i benestar a la nostra vida. En aquest curs també parlarem dels canvis i què tenir present per a realitzar canvis a la nostra vida, bé tota ella, bé algun aspecte en concret.
Pels que estigueu interessats, podeu trucar a Racó de Natura (Premià de Mar): 937524933 per a confirmar la vostra assistència o demanar més informació de les activitats de l'Escola d'Espiritualitat.
També us vull fer saber que l'Escola no tancarà aquest estiu fent tallers practics d'autoconeixement i el despertar de la consciència:

· Domesticar la ment
· Aprendre de la vida
· La Rendició davant la vida
· Reafirmació personal
· La Poder d’Atracció: demana i se’t donarà.
· Seminari d’escriptura emocional
· Consciència i puresa Espiritual

Us faig saber, també, que s'ha creat un llibre arrel del programa de ràdio La Veu del Cor. En el llibre trobareu totes les reflexions setmanals al llarg de la temporada, així com els contes (iniciàtics) explicats en ell. Tots els interessats podeu enviar-me un e-mail a laveudelcor@hotmail.com El llibre (77 pàgines) se us enviará en format d'e-book (com a document adjunt), havent de fent una aportació de 11€.


Una abraçada i que l'amor i la pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 17 de juny del 2009

Vull conèixer a Déu


Una vegada, un nen li digué al seu pare:
- Pare, vull conèixer a Déu.
- Molt bé! – li respongué el pare. Llavors continuà dient: Avui has sortit al carrer, oi?
- Sí – digué el nen.
- I no l’has vist?
- No! – contestà el nen
- Fill – respongué el pare mirant-li als ulls-, Déu en aquests moments està davant meu.
- On pare? – preguntà el nen movent el cap d’un costat a l’altre. Jo no el veig.
- Vine amb mi – afegí el pare.
Mentre caminaven li parlà al seu fill dient:
- A vegades el busquem esperant una imatge concreta, però Ell es presenta de la manera més familiar perquè tothom el vegi i ara te’l presentaré tenint present que quan el vegis t’adonaràs que ja l’havies vist.
A continuació s’aturaren davant d’un mirall, dient al seu fill:
- Aquest és Déu – assenyalant el mirall i fent que es mirés
- Però aquest sóc jo, no Déu – exclamà el nen decepcionat. Llavors digué al seu pare que ara es mirés ell.
- Veus a Déu?
- Si, fill, veig a Déu – contestà el pare.
- Però Déu qui és, tu o jo?- preguntà el fill.
- Tu, jo, la mare, la mestra,....tots són Déu, perquè allà on hi ha amor, allà és Ell – respongué el pare.
- I quan m’enfado també ho sóc? – intervingué el nen.
- Llavors t’estàs oblidant que tu ets Déu.

dimecres, 10 de juny del 2009

El penjador


Entrant en una i una altra casa, m’he adonat que les persones, després de venir de fora, i entren a la seva llar, al seu espai conegut, pengen el que porten en un penjador. Deixen els seus abrics, les seves jaquetes, potser les gorres o bufandes, el bolso, i tot allò que portin i que ara, en aquest espai ja no necessiten. La gent, quan arriba es treu tot allò que ha necessitat, però ja no ara. Què és d’important un penjador!!
Tots hauríem de tenir un penjador a casa nostra per a deixar tot allò que no ens permet sentir-nos còmodes. Poder deixar les tensions, les preocupacions, dolors, mals entesos, la ràbia, les penes i la solitud. Ja tens un penjador a casa teva?
Quan arribem a casa ens sentim com si ja ens poguéssim deixar anar i ser nosaltres. Descarreguem tot el cansament i ens traiem totes les aparences que hem mantingut al llarg del dia. Tot, absolutament tot ens alliberem perquè ja no té cap sentit portar-les quan estem a Casa.
És curiós com a “Casa, enlloc”. Per què només ens deixem anar quan arribem a la nostra llar? Per què no anem tot el dia sent nosaltres? Què bo és tenir un penjador a l’entrada de casa per a deixar tot allò que no ens cal per a ser nosaltres!
A la vida passa el mateix. Hem d’aprendre a “penjar” i desfer-nos de tot allò que ens limita i no ens deixa ser nosaltres. El nostre interior, la nostra casa, necessita estar en pau i sentir-nos relaxats i tranquils per a poder manifestar tota la nostra essència i poder dir: Sí, Jo Sóc Jo!!!
Quan no ens traiem i pengen allò que ens “hem posat” per a “protegir-nos”, sempre anirem com amb por, perquè no podrem mostrar tot el nostre potencial. Quan tu no ets tu, un es tanca en sí mateix i el desgast creat a la nostra vida és gran. Quan més ens cansem de portar allò que no ens pertany per naturalesa, més qualitat de vida restem a la nostra existència. Els malestars que vivim només són degut que portem un excés d’equipatge amb nosaltres i necessitem alliberar-nos d’ell. Què tal si ens el traiem i el deixem al penjador?. Què tal si anem lleugers portant només allò que ens fa sentir bé i poder-lo manifestar: alegria, amor, tendresa, bon humor,...?
Cal que tots tinguem un penjador, o uns quants, per a poder deixar tot allò que no és necessari que portem, perquè en el fons, no ho necessitem per a ser nosaltres. Pengeu-hi tot el que no us fa sentir bé.
Per a entrar a casa vostra, el vostre interior, només cal serenitat, calma, amor i despreocupació, sabent que tot el que necessitareu us serà donat. Què tal si sentiu això tota l’estona, estigueu on estigueu? Per això serveixen els penjadors, per a poder ser vosaltres i us pugueu alliberar de tot allò, que en el fons, no us cal.
Per a ser vosaltres només necessiteu amor i confiança conforme tot està sent pel vostre major bé. Us arribeu a imaginar si només això es necessités? Doncs, bé, així és. Escolteu el vostre cor que ell us dirà què despendre-us per a ser del tot vosaltres, mostrant la vostra majestuositat com a ser divins que sou. Traieu-vos tot el pes i càrregues que no us són necessàries, només per viure a l’exterior, quan tot el que necessiteu es troba en el vostre interior. Llavors, res us faltarà i no necessitareu protegir-vos del què se us donarà, perquè tot vindrà arrel de la vostra voluntat amorosa.
Un bon penjador, us permetrà alleugerir la càrrega de la vostra vida.
Clar que sí!

diumenge, 7 de juny del 2009

Activitats de l'Escola d'Espiritualitat


En el centre de Premià de Mar (Racó de Natura), el proper dissabte dia 13 es realitzarà el segon bloc de l’Escola: El Poder Mental, on es veurà què és la ment, el pensament positiu, com detectar que no som positius, com fer servir la ment (tècniques mentals), la importància de la visualització, viure en el Ara, en el present, ......
Per a tots aquells que estigueu interessats, trucar al 937524933 de cara a la reserva de plaça o informació.

En el centre d’El Masnou (L’essència) el proper dilluns, dia 15, a les 20h. es realitzarà la Meditació mensual per a tots aquells que vulgueu connectar amb el vostre interior, sentir les energies del benestar i enviar Llum i Amor al planeta.
Els que estigueu interessats en assistir, podeu trucar al 935404843.
En aquest centre també hi ha previst obrir nous grups dels blocs i tallers de l’Escola aquest mes mateix, així com en el centre de Barcelona (Visió) : 934940414.

Us vull anunciar, tanmateix, que L’Escola d’Espiritualitat no tanca les portes aquest estiu.
Les activitats que normalment es fan, continuaran realitzant-se obrint-se nous grups i cursos al llarg dels mesos de juliol a setembre, sobre tot en el centre L’essència d’El Masnou. Es realitzaran tallers d’Espiritualitat pràctica, per a com manifestar el nostre potencial creatiu i amorós en el nostre dia a dia, creant equilibri i sentint el benestar en nosaltres.
Els tallers a fer, són:
-Domesticar la ment
-Aprendre de la vida
-La Rendició davant la vida
-Reafirmació personal
-El poder d’atracció: demana i se’t donarà.
-Seminari d’escriptura emocional i creativa
-Consciència i puresa Espiritual


Paral·lelament a aquestes activitats, continuarem obrint nous blocs dels que es composa l’Escola (veure el temari, podent-lo demanar escrivint un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es).
Tots els interessats per a aquest estiu o seguir la formació espiritual per a aprendre a endinsar-vos al vostre interior i poder escoltar la veu del vostre cor, així com despertar la consciència, podeu trucar al telèfon del centre que us vagi millor assistir o enviar un correu electrònic a l’adreça nombrada anteriorment.
Horaris de matí, tarda, nit i cap de setmana.


¡¡¡ US ESPEREM !!!


Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.

dimecres, 3 de juny del 2009

Amor


El ser humà conté en el seu interior un sentiment que dóna sentit a tota la seva existència i permet manifestar la seva divinitat. Aquest sentiment és l’amor. Aquesta naturalesa, innata en tots, és fruit d’una intencionalitat divina que regeix tot el firmament. Tot el que hi ha en ell ha estat tocat per l’essència d’aquesta energia creadora de vida i procedent de la major puresa existent: Déu. Potser alguns de vosaltres el vulgueu denominar Alà, Intel·ligència Superior, Divinitat o Energia Superior; tan se val el nom pel qual la reconegueu.
El ser humà neix en la forma amb la seva divinitat, encara que no es pugui percebre amb algun dels nostres sentits físics.
És aquest amor el que ens permet estimar, captar la bellesa del nostre entorn, de les persones, de la Terra. Sense ell no podríem gaudir de tot el que gaudim des del cor.
L’amor ens fa sentir des del cor.
L’amor permet crear llaços afectius de tendresa i estima.
L’amor fa que nova vida pugui ser engendrada per nosaltres.
L’amor fa que vetllem per aquells més necessitats.
L’amor obra les portes de la bondat, la generositat i l’altruisme.
L’amor és el que ens fa posar la pell de gallina quan algú estimat ens acarona.
L’amor és el que ens fa unir.
L’amor ens fa plorar d’emoció.
L’amor dóna enteniment a les diferències i abat les barreres que ens separa.
L’amor ens fa tenir una actitud de servei cap el nostre entorn i el planeta.
L’amor retira tot allò que no ens deixa ser nosaltres.
L’amor ho pot tot.
L’amor allibera les pors del nostre interior i qui sana el nostre passat.
L’amor produeix els miracles a les nostres vides.
Tot això i més és la manifestació de Déu en nosaltres.
La nostra divinitat ens uneix. Aquesta és dins nostre i la que ens fa sentir la pau i l’harmonia en la nostra vida i el nostre interior. Aquesta ens permet obrir les portes de la felicitat.
L’amor ho pot tot. Tu ho pots tot.
Quan veiem que un nadó ens somriu, ho fa des de l’amor.
Quan mirem una posta de sol, la bellesa apareix. L’amor és present.
Quan estimem a algú, la teva ànima manifesta la teva essència amorosa.
L’amor perdona.
L’amor dóna vida.
L’amor obra les portes de la teva realització.
L’amor et fa sentir segur/a i protegit/da.
L’amor et fa sentir en pau amb tu mateix/a
L’amor et fa entendre que tu ets part de la Creació, i de la Divinitat Universal.
Tu ets Amor, perquè sense ell, tu no existiries.
Nosaltres som Amor. Tots portem la llavor d’aquesta puresa en nosaltres encara que, potser, no tots la mostrin en els seus actes. Si no estiguéssim creats des de l’amor, si no tinguéssim l’essència amorosa en el seu estat més pur i incondicional, la nostra ànima no existiria. Es desintegraria, perquè només existeix l’amor en l’univers, encara que a vegades el ser humà vulgui fer-nos creure cl contrari.
Tu ets Amor, i només l’amor existeix. Aquest és el que dóna sentit a la teva vida i el que et permet que tu puguis ser tu.
La teva part més tendre, procedeix de l’amor.
La teva comprensió procedeix de l’amor.
Tots els teus dons i capacitats provenen de l’amor.
Tu ets un ser amorós, creat per un Gran Pla Diví, al servei de la humanitat i el planeta.
D’on creus que ha sorgit la teva part més bondadosa i amorosa? Del Déu que ha hi ha en tu.
L’amor és el major sentiment que pot vèncer qualsevol anomalia que es pot arribar a tenir a la vida.
L’amor és la clau per a donar pas a la felicitat.
Tu ets el cel aquí a la Terra, per a tot això: Gràcies per ser-hi.
Estima. Estima. Estima.