dilluns, 29 de juny del 2015

Aquest estiu 2015



Sovint aprofitem l’estiu per a “descansar i prendre’ns unes vacances”, sense adonar-nos que per més que canviem el ritme que hem portat durant la resta de l’any, el procés de la nostra ànima continua.
Per a aquest fi, fins i tot a l’estiu el nostre ser necessita alimentar-se per a continuar amb el recordar de qui som i l’evolució de la nostra ànima.
Hi ha qui no surt a l’estranger ni s’allunya de la seva llar habitual. Per les circumstàncies que siguin el nostre interior ens està trucant contínuament a la nostra porta per a donar nous passos i poder arribar a nosaltres mateixos, a aquell qui som i sentir la plenitud del nostre ser.
Aquesta estació (estiu) ens permet tenir, potser, més temps per a nosaltres, i per això, pot ser un bon moment per a dedicar-te’l a tu mateix. Per aquest motiu, de juliol a setembre, Elvira ha obert les portes del seu nou espai, i part de les activtats i trobades programades que tinc previstes, las faré en aquest “24h. per a l’ànima”. Estarem, junt amb altres ànimes, a la vostra disposició amb els tallers, Seminaris, sessions individuals i cursos per a tot aquell que vulgui continuar el seu camí vers la seva veritable essència.
El camí no tanca per vacances”, i és per a mi, un plaer poder col·laborar en aquest nou projecte emanat del seu cor.
Són instants per a sentir la nostra veritable naturalesa.
La meva col·laboració comença aquest primer cap de setmana, 4 i 5 de juliol, realitzant el Seminari SENTIR! per a tots aquells que vulgueu obrir el vostre cor, potser una mica més, i començar a Sentir la vostra veritable essència.
Durant el mes d’agost i setembre hi haurà nous encontres, que ja aniré anunciant, com a part de la meva aportació en el Centre “Amigos, Despertar y Evolución”, que s’inaugura pel juliol, de la nostra estimada Elvira López del Prado.

Us recordo, també, que el proper dia 11 de juliol, dissabte a les 18h, hi haurà la darrera trobada de MEDITARIA a Cardedeu.

Allà ens veurem a tots els qui assistiu.
Aprofitem el nostre Sol central per a activar la nostra Llum interior!


Una abraçada.