dijous, 11 de juny del 2015

Amb Àliga Blanca

Deixa’t emportar pel vol. Planeja i gaudeix del vol que estàs fent. Res més has de fer, només deixar-te emportar pel planejar del teu vol que t’està portant més enllà del teu present. Allò pel qual has estat instruït i encarnat s’està portant a terme. Et sent estrany perquè potser veus que planeges, però no entens exactament què està passant en el teu present. Gaudeix d’aquests instants, i res has de fer degut que estàs sent portat vers el Sentit pel qual vas encarnar i haver pres el vol que ara et trobes. Res facis. Escolta només el teu cor que et mostrarà la veritat d’aquests moments i et parlarà cap a on vas, com dels batecs d’ales que hauràs de fer en els seus moments. Escolta el teu cor, perquè veuràs la Llum del teu present. Llavors veuràs amb claredat, també, més enllà del teu ara.
El Cel t’acompanya i tots aquells que en ell habitem amb tu estem. Continua dedicant-te emportar pel que sents, perquè allò que sents és part del teu sentit en aquest planeta on ara ets. No hi ha un voler, sinó un deixar-se anar per l’acompanyament de la Gran Voluntat. El teu cor et parlarà clar i alt on les veus que surtin d’ell seran les guies del teu gran vol que ara estàs fent. Quan més et deixis emportar, sabent aquell qui ets, abans deixaràs enrere els dubtes i tota inquietud pel que estàs experimentant.
No temis, estimada ànima que vols emprendre el gran vol que vas acordar. Aquí on ets, deixa que el teu cor et guiï i no hi ha moments que estiguis sol. Tota la Família estem amb tu. (Pausa). T’estàs enlairant pel Gran Vol que sents en el teu ser. (Pausa). Nosaltres estem amb tu.

Metakuye Oyasin.