dijous, 18 de juny del 2015

Un nou oasi


Aviat, la nostra estimada Elvira obrirà un nou espai per a endinsar-nos en el nostre interior, estar amb nosaltres mateixos i poder arribar a sentir la nostra veritable naturalesa, i a tots aquells que es trobin en un punt de recerca, poder trobar el recolzament per a arribar a ells mateixos.
Un oasi de confraternització, llum i cor.
Em vaig alegrar quan vaig rebre una trucada de l’ànima d’Elvira López del Prado perquè col·laborés en el seu projecte emanat del més profund del seu cor. Una guia que la portaria a deixar el que va ser el seu present fins llavors, i obrir-se a allò que realment havia vingut a fer. La visió que va tenir ara va ser més nítida, clara i intensa.
Aquest estiu, aquesta llum solar obrirà unes noves portes per a les ànimes en el seu procés d’ascensió. “De tot una mica”, però tot el que es realitzarà ressonarà amb aquella qui ella és. Sent així, només podem agrair aquesta decisió i esperar el millor pel major bé de tots.
Un nou espai de Llum s’està creant a Sabadell, sent la presència d’aquesta Voluntat Superior, la nostra estimada Elvira amb tota la seva comitiva angelical xiuxiuejant-li als seus oïdes. Ella, atenta, va començar aquest projecte des de la més profunda fidelitat vers ella mateixa i el que sentia.

Gràcies per ser i estar. Serà per a mi un plaer poder col·laborar amb la teva divinitat.

Aquí us deixo amb el primer mes de juliol,  les primeres activitats en aquest nou espai de Sabadell d’”Amigos, Despertar y Evolución”.
Per a tots aquells que vulgueu més informació o reservar ja les places de la vostra assistència a algun dels esdeveniments que es faran, podeu enviar un mail a despertaryevolucion@hotmail.com  o enviar un whatsapp al 671874591 (Elvira).

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.