dissabte, 1 de març del 2014

MEDITARIA a Cardedeu

Hola Familia!

Meditaria ha iniciat el seu camí abans que res, vull donar les gràcies a tots els assistents a la primera trobada d’aquest espai per a connectar amb el ser que veritablement som iniciat a Alella.

El sentit en ell, així com la vivència individual dels assistents donen la raó a la inspiració d’aquest projecte conjunt amb els nostres germans de la Llum, de la Llar.

Meditaria no és meditació ni oració tal com s’ha anat fent fins aquests temps. Meditaria és la nova energia arribant a cadascú, sentint el viscut a cada instant com a part del nostre ser.

Meditaria està oberta al ser humà a la recerca de la seva divinitat, a l’autoconeixement i a la connexió amb el nostre potencial interior per a viure segons la nostra voluntat.

Meditaria, tot i així, és més que això. És un espai on podem trobar-nos amb nosaltres mateixos, alhora que podem trobar respostes relacionades amb la nostra existència, la dels altres i la vida en el seu màxim nivell. Missatges transmesos des de l’espontaneïtat i l’afany de connectar amb la Saviesa Universal per part dels assistents, fan de Meditaria un espai únic, on obres les portes del teu interior i deixes que el teu cor es mostri i senti.

Hem fet la primera trobada a Alella, i el temps donava la sensació que havia desaparegut, fent-se curt els moments d’estar amb la “nostra família espiritual”, amb nosaltres. Gràcies, a totes les ànimes que vàreu assistir, per venir.

Hem començat, i el camí s’estén davant nostre per a avançar per ell i poder arribar a aquell qui som.  Un espai per a estar amb nosaltres, sentir i descobrir la nostra essència, la nostra veritable naturalesa. Un espai on les respostes són possibles.

Als qui vàreu venir, gràcies per fer que aquest projecte iniciï la seva cavalcadura.

Meditaria ja és una realitat.
 

El proper dia 6 de març, dijous, l’iniciem a Cardedeu. Us recordo que heu de trucar per a confirmar la vostra assistència, per qüestions d’organització.

Els que vingueu, allà ens veurem.

Benvinguts. 
 

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.