dilluns, 17 de març del 2014

Conversa amb el Pare


-         Pare, parla’m de la puresa.
-         La puresa ets tu, fill. No la busquis al teu entorn, perquè tu, i cadascú de vosaltres heu estat creats de Mi.
-         ...
-         Quan us mostreu tal com sou, llavors la puresa es manifesta, fruit de l’amor que sentiu i irradieu. No és un do més enllà de la vostra essència, sinó vosaltres sou la puresa al ser vosaltres. Jo estic amb vosaltres i quan em deixeu manifestar a través vostre, llavors, sentiu la puresa de qui sou i al Pare.
-         ...
-         Ja sou purs de naturalesa. Sou llavor d’aquell qui us ha creat. A l’igual com un arbre, si deixeu que les vostres arrels s’endinsin i s’estenguin sota terra al seu aire, fareu que  aquell qui sou broti i creï un tronc robust per a sostenir tot el procés per a arribar a Mi a través de la Consciència. A mesura que aneu avançant i recordant, anireu obtenint la saviesa de la Font que us ha creat. Els vostres fruits seran generosos, podent alimentar a tots aquells que ho necessitin. Llavors, serà el Pare en vosaltres qui es mostrarà. Sereu Un amb Mi i jo Un amb vosaltres.
-         ...
-         La puresa és la manifestació de la vostra divinitat. No espereu obtenir-la perquè ja és en vosaltres.
-         Gràcies Pare. Que es faci la teva Voluntat en mi.

-         Així està sent, fill. Així està sent.