dijous, 27 de febrer del 2014

L'essència de l'ànima

Sentir l’essència de la nostra ànima és irradiar aquell qui som per totes les nostres cèl·lules, activant cada capa del nostre ADN i enlairant el ser que som. Divinitat manifestada no és més que la nostra veritable essència es mostri amb tota la seva majestuositat. No hem d’atraure, de crear o d’esperar que la providència universal així ho vulgui. Res d’això té a veure amb la nostra naturalesa.
He arribat a endinsar-me en la matriu de l’ànima, havent arribat a desxifrar el sentit de la seva existència i el que ens permet sentir aquell qui som més enllà de la matèria
He recorregut pels senders de la nostra condició divina, i he arribat a adonar-me que en mi i l’existència, només existeix Amor
Quan obres el camí del teu interior i vas avançant en el teu recordar, vas entenent les teves motivacions i el trajecte realitzat fins ara. No hi ha més que Voluntat i una acceptació de la teva presència en aquesta vida de matèria.  
Quan més vas endinsant-te en el curs de l’existència interior, més vas sentint l’Amor pur i incondicional de la teva essència, Una amb l’Univers.
La Llum es va fent en tu i el camí va il·luminant-se a mesura que vasa avançant. La teva Voluntat t’empeny a seguir, i vas sentint amb més intensitat i plenitud la teva energia prístina. Pura, etèria, d’uns nivells d’alta vibració. La immensitat de la Creació en tu. Arribes a la Font de la Divinitat que ets, i des d’allà sents amb una força omnipotent i amorosa, el teu potencial per a crear la Unicitat, l’Harmonia, la Llum i l’Amor, creant el camí vers la Plenitud en aquesta dimensió que ara ens trobem. 
El camí de l’ànima està en el teu interior. No serveixen els coneixements, només la decisió d’arribar a tu. Per a alguns han representat anys, per a d’altres, tota una vida o més d’una. Els moments actuals no permeten anar a la deriva, sinó que van marcant la catifa lluminosa pels nostres passos de l’ànima. Ja ha finalitzat el temps d’anar a cegues davant la vida. Ara el cor ens obre les portes del nostre interior i de la manifestació de la nostra voluntat segons el procés d’enlairament de la nostra estimada ànima.
He arribat a activar la descodificació dels tresors arrecerats en els més profunds recons del nostre interior he sentit la llibertat de ser un mateix fins els confins de la nostra existència. No hi ha vàries, sinó una de sola al servei de la Font de l’Amor que tots som. Aquesta, sempre es troba en la nostra direcció. Sempre està allà per a ser trobada la teva voluntat obrirà el camí per a arribar a ella. El teu cor t’indicarà la direcció, i el Ser Tu, et permetrà trobar-la.
Sentiu la Plenitud de qui sou, i deixeu d’aferrar-vos a qui no sou i els suports que us limiten! Allibereu-vos a aquell qui sou! Deixeu que l’Amor, pur i incondicional es manifesti en cada decisió i pas que doneu. Escolteu el vostre cor, ell us indicarà el sender del vostre potencial diví activat. Quan més avanceu en ell, més l’activareu i anireu deixant la condició humana per a transcendir vers la vostra condició divina, aquell qui sou
Sou divinitat. Sou Amor, només existeix l’Amor. Deixeu que us abraci, estimades ànimes dins del procés. Deixeu que us enlaire vers la plena manifestació de la vostra majestuositat.
Sentir qui sou us allunyarà dels temors de la vostra condició adormida i us obrirà les comportes de la saviesa arrecerada en el vostre interior, Una amb la saviesa universal.
El vostre ADN està reaccionant per a la seva activació. Ara són es temps del “recordar”. La nostra essència està clamant ser escoltada i sentida. Obra el teu cor i sent! Sent! Sent!
Sou AMOR i només AMOR. L’identificat amb la vostra humanitat, ha anat creant les pors i les limitacions. No sou pors, ni limitació. És potser l’eruga, cuc? No! És vida en procés d’eclosió i manifestació, així sent la vostra ànima quan accepteu les pautes del vostre entorn. Sou Vida! Sou Bellesa i Harmonia!
Els malestars del vostre procés no eren o són part de vosaltres, sinó del vostre aprenentatge per a arribar a vosaltres. No espereu més temps “per a arribar a....”, perquè el que anheleu o que “algú” us introdueixi alguna cosa per a ser vosaltres. El que necessiteu per a manifestar la vostra divinitat ja ho teniu en el vostre ADN, a les vostres cèl·lules
Els senders que ens porten a connectar amb la nostra ànima, amb aquell qui som, estan disposats perquè aquest cop et predisposis a endinsar-te en tu. La boira que pots trobar en els seus inicis, només són els fantasmes del teu passat. Creua la boira i troba els raigs de la Llum que t’il·luminaran el camí a seguir.
Aniràs trobant-te amb els somnis imaginats al llarg dels teus anys actuals. Sentiràs el benestar de saber que et trobes en la direcció adequada. Qui t’acompanyen del món de la Llum estaran allà amb tu, donant-te el coratge i la fortalesa que puguis arribar a necessitar. Deixaràs el mundà per a apropar-te a tu. Tornaràs a connectar amb tu mateix i el sentit de la teva vida actual canviarà.  
No hi ha res que esperar, perquè ja ara pots irradiar la càlida Llum Amorosa de la teva essència.
Deixa’t portar per ella. No temis perquè el temor desapareix, i en el fons, mai ha existit. Han estat es teus dubtes, inseguretats i identificacions amb el teu entorn que t’han limitat pensant que no podies. Res més lluny de la REALITAT.
Divinitat ets en la matèria. Així ho requereix aquesta dimensió en la qual vàrem venir per primer cop. Les energies estan canviant, enlairant-se, permetent que ara la teva divinitat pugui sentir-se còmode sent manifestada. Tot s’ha programat perquè tu puguis ser tu. No hi ha res a l’atzar. No hi ha res arbitrari. És la teva Llum i el teu Amor qui crea el teu camí i sosté el desalè de la humanitat encara adormida.
La Llum s’obre per a tu, mostrant-te un passadís per a endinsar-te en tu mateix. No ves el final, degut a la lluminositat, però saps que aquests moments són els desitjats per tu des de fa temps. Avança i a mesura que ho vagis fent aniràs sentint la presència dels teus Germans de la Llar a prop teu.
Alguna cosa meravellosa està succeint en el ser: està despertant i activant aquell qui es.
El recordar ens fa sentir la plenitud en nosaltres, l’Amor que som.
Sent l’Amor en tu i deixa que l’Amor atregui Amor.
El que vols es troba en la teva essència. No busquis, sent!
La vostra ànima s’enlaira quan més sentiu la Pau i l’Assossegament de sentir l’Amor, la Llar en vosaltres.
 
Des del meu cor, desitjo que l’Amor i la Pau puguin ser sentits en el vostre interior. La Plenitud, llavors, serà en vosaltres.
 
Una abraçada.