dilluns, 17 de juny del 2013

Des de la Llar per a tu

 
Sigues pacient, perquè el que desitges ja se t’ha estat donat. Delita’t del teu present perquè ell et portarà a la teva realització. Deixa que les aigües t’arribin. No vulguis seguir riu amunt per a arribar abans a elles. Aprèn a saber sentir la magnitud de la teva presència en el teu ara. En això consisteix el procés. No has de lluitar per a aconseguir. Relaxa’t perquè tot t’arribi.  
Noves aigües procedents del més alt estan en camí per a la teva ànima. Prepara’t per a rebre-les perquè aviat arribaran a tu. Quan així sigui, beu-les sense pressa, perquè la Font de la qual emanen és permanent. No guardis, no estalviïs, perquè sempre arribaran a tu. Només hauràs d’allargar la teva mà i en ella es posarà l’aliment que saciarà la teva set i la teva fam. Ara deixa que el teu present avanci en la serenitat i l’assossegament del teu cor perquè allò que ha de rebel·lar-se en tu ho trobaràs en la integritat del teu ser. Ha arribat el moment d’omplir-te segons l’acordat, i les portes del més alt han estat obertes perquè tu puguis entrar i ser un amb nosaltres. Aquesta unicitat permetrà que la teva ànima apreciï els instants que estàs vivint en el teu procés sense anhelar més del que ja estàs rebent a la teva vida. Troba la bellesa i el sentit de la teva existència a cada instant del teu present, perquè recorda que aquest, et portarà a apreciar l’abundància a la teva vida.   
Ara deixa’t emportar per les mans que gronxen cada ànima des de la Llar. Sent com el teu interior es va tranquil·litzant, alhora que el convenciment de la nostra presència i de qui ets et porti a la manifestació del teu veritable ser, mostrant-te amb tota la teva plenitud.
Ha arribat l’hora anunciada. Deixa que el previst arribi a tu; quan així sigui, llavors sabràs de les raons de tot el viscut fins ara. Mentre, gaudeix y delita’t dels teus moments actuals perquè són la clau de la teva voluntat interior.