dijous, 13 de juny del 2013

Amb la Llar sobre les "comunicacions"


 

-        Què és una comunicació? – pregunto.
-        Quan una energia es comunica amb una altra. Depèn de la vibració de l’energia preparada per a rebre, el missatge podrà ser diferent a altres moments on la seva vibració sigui més alta – em responen.
-        ...
-        Hi ha diferents aspectes a tenir present en una “trobada d’aquesta mena”. Una ànima, un ser que vol comunicar-se i rebre la presència d’una energia en concret, dependrà molt del grau d’energia que sigui ell. Hi ha la llei d’atracció, on a nivell energètic fa que energies afins a la nostra s’apropin, precisament, per aquesta afinitat energètica. Si voleu connectar amb una energia d’alta vibració, una entitat, per exemple, que anomeneu Mestre Ascendit, heu de fer-ho des del cor obert i amb una actitud d’humilitat i senzillesa. El control de la situació us farà atraure altres tipus d’entitats. Quan és l’Amor qui truca a la porta d’aquells que us acompanyen en el camí, podreu atraure l’energia corresponent, però quan és la vostra ment, o amb una finalitat basada amb la por, llavors, encara que invoqueu a la Llum, podreu atraure densitat, que es correspondria amb la vostra vibració d’aquells moments.
-        Així depèn molt de com ens trobem nosaltres en el moment de voler connectar?.
-        Amor atrau Amor. Pors i neguits, atrauen densitat. Quan més vibreu al nivell de l’entitat a connectar, més se us facilitarà el camí perquè així sigui. El vostre cor ja us indicarà si l’entitat que s’ha manifestat amb vosaltres és de Llum o no, per tant, el que us diem és que dediqueu el vostre temps a enlairar les vostres vibracions, enlairar la vostra ànima, perquè quan més alt voli, més us apropareu a aquells que ens trobem a la Llar.
-        ...
-        El fet d’estar encarnats heu de seguir un procés. Quan us allibereu de la vostra biologia, el procés que seguiu ja no té sentit continuar-lo fent. És cert que continueu el camí, però a un altre nivell i més oberts i alliberats que a la vostra dimensió. Aquí on som, tots sabem de tots. Ens sentim i veiem, perquè no hi ha les limitacions inicials necessàries que vosaltres teniu. Torno a dir que nosaltres seguim un altre procés d’evolució al vostre.
-        Ens podríeu parlar sobre ell?
-        Més enllà de la vostra ment, es troba un estat d’alliberament i connexió plena manifestada de qui som cadascú. Som energia en el seu estat més alliberat, malgrat alguns vibrin a diferents nivells que els altres, però en canvi, totes les energies que ens trobem a d’altres dimensions a les vostres estem al servei d’una Voluntat Superior per a tots els universos existents. La Voluntat és la mateixa, encara que vosaltres només coneixeu una part de tota ella. Sabeu la que us pertoca segons la vostra existència en el vostre pla, però hi ha altres aspectes que encara no us han estat revelats en relació al camí que cadascú ha de seguir. Els diferents nivells de vida comporten diferents nivells de processos a seguir. Cadascú d’ells encaixa amb aquesta Voluntat Divina Superior que engloba a tots els que us trobeu en un procés u altre al llarg de tots els universos existents.
-        És possible comunicar-nos amb aquestes altres vides més enllà d’on ens trobem nosaltres? – dic.
-        És possible, tot i així, depèn de la capacitat del vostre canal. Si la vostra parabòlica té un abast concret, només podreu rebre aquelles energies que siguin més properes a vosaltres o afines. Si la vostra parabòlica és de més potencial i puresa, llavors amb qualsevol entitat de la Llar podreu comunicar-vos. A vegades hi ha algú de nosaltres que triem a canals encarnats, però a través del procés d’Ascensió que esteu seguint, la relació i comunicació amb la Llar és Una i amb tots. Quan us heu anat endinsant en el procés del recordar, llavors, aquelles comunicacions que podreu rebre, seran de Llum, perquè vosaltres haureu obert el cor i irradiareu Amor pur i incondicional.
-        Com saber si no són imaginacions nostres?
-        Per a un nen la seva imaginació és ben real. Per a ell és real. Aquest grau de desestructuració mental el portarà a obrir les portes de les percepcions, sensacions i somnis i visions. Per a ell és una manera de viure, sabent que flueix sense aturar-se en un aspecte o un altre. Ell sent, ell percep, ell crea, ell gaudeix del seu món alliberat de tota preocupació. Quan us allibereu de la vostra racionalitat i pors, llavors sabreu de la veracitat del que sentiu i viviu, perquè serà el vostre cor qui us parlarà i us farà sentir. Aquest sentir us permetrà saber si allò que percebeu o rebeu pertany a la Llum o no. Per això us hem dit que enlaireu les vostres vibracions, perquè així nosaltres podrem arribar millor a vosaltres. Obriu el vostre cor i llavors, a través d’ell ens comunicarem. Allò que et crea benestar és part de tu. Allò que et fa inquietar el teu interior, pot ser una porta per a la teva alliberació. Si en una trobada sents malestar dins teu, pot mostrar la densitat de l’energia que s’ha manifestat. A l’igual que l’has atreta, igualment pots allunyar-la. La vostra voluntat és poderosa, és divina quan es manifesta des del cor.
-        Què diríeu a aquells que creuen que ells no poden contactar i comunicar-se amb vosaltres?
-        El camí que cadascú segueix és únic en relació als altres. Uns teniu unes eines més activades que d’altres, però tots teniu el potencial de la divinitat. Tots sou amor i és aquest amor qui us aproparà a la Llar, a l’anar recordant. Quan més ho feu més obrireu els vostres canals i enlairareu les vostres energies. El Cel s’està apropant a la Terra. En el seu moment ja serem entre vosaltres, i ens podreu veure. Hi haurà molts que així serà.
-        ...
-        Tots pertanyeu a la Llar, només cal seguir el vostre camí per a arribar a la consciència de qui sou. Quan més us endinseu en el vostre camí, més ens aproparem i arribarà el dia que sabreu de nosaltres. (Pausa) En el vostre planeta ja hi ha qui mostra el camí de qui sou, i de la Llar. El vostre cor us guiarà a nosaltres.
-        ...
-        Obriu-vos i sentiu l’amor en vosaltres. Sou Amor, i és aquest qui us portarà a nosaltres.
-        Gràcies.