dilluns, 5 de març del 2012

Activitats fins el juny



Em complau anunciar-vos les noves activitats i tallers previstos fins ara per a aquests propers mesos, així com el Seminari, les dues parts, pel mes de juny.
Sé que hi ha alguns de vosaltres que en altres moments no vareu poder assistir. Espero que aquest cop us vagi bé i ens puguem veure, novament, en aquestes trobades de Llum i Amor.

Març:

·         Divendres 23, hi haurà una xerrada- presentació al centre Darsana de Granollers (Barcelona) sobre el Seminari “Connexió Divina” i les altres activitats que realitzaré en aquest espai. Aquesta xerrada es farà a les 20’15h. en el mateix centre. Si voleu més informació podeu trucar a Darsana, al telèfon que consta al final d’aquest comunicat. L’entrada és gratuïta.
·         Dissabte 31 es farà el taller: “Qui Sóc Jo? – La Consciència de Ser –“. Es farà durant tot el dia, a partir de les 9’30h. del matí. Aquesta activitat es realitzarà conjuntament amb el Centre La Font de Cardedeu (Barcelona), on des de fa dos anys estem col·laborant conjuntament per a obrir les portes del Despertar de la Consciència i el facilitar l’evolució espiritual del ser humà, i realitzant personalment les sessions individuals per a aquells de vosaltres que ho demaneu. Per a més informació podeu trucar al Centre La Font, al telèfon que consta al final d’aquestes comunicacions.

Abril:

·         Al Centre Darsana de Granollers es farà el Cicle “Despertant la Divinitat”, que consta de tres ponències – tallers:
o   Viure Conscientment
o   Domesticar la ment
o   Taller d’auto sanació
       Aquest Cicle es pot realitzar en dues opcions, segons us vagi bé:
-         Cada taller un dijous al vespre a les 20h, els dies 12,19 i 26; o bé
-         Tots en un dia ( a confirmar entre un dissabte o un diumenge d’aquest mes). Per a confirmar o més informació poseu-vos en contacte amb el centre Darsana.

Maig:

·         Taller “Qui Sóc Jo? – La Consciència de Ser –“ en el centre Darsana, el dissabte 12 de maig, durant tot el dia.

Juny:

·         Els dies 2,3 i 4 d’aquest mes es farà la segona part del Seminari “Connexió Divina”, per a tots aquells que ja hàgiu fet la primera. Ara per fi, tindreu la possibilitat de rebre la part, després de temps, que faltava transmetre de la formació espiritual que vareu iniciar en el seu moment. En aquesta trobada podreu exposar com us ha anat durant tot aquest temps en relació a la pràctica del viscut, sentit i experimentat sobre el contingut de la primera part. Una posta en comú entre els assistents pot ajudar a aclarir aspectes no compresos fins el present.
·         Els dies 8,9 i 10 es farà la primera part del Seminari “Connexió Divina”.

Escolteu els vostres cors, i si aquests ressonen amb aquestes trobades, podeu posar-vos en contacte amb el centre corresponent.
En elles hi seré donant-vos la benvinguda i passant junts, unes jornades de compartir part del nostre camí.
Gràcies a tots!

Una abraçada a tots/es, i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.


-         CENTRE LA FONT: c/ Hospital 4 de Cardedeu, Barcelona.
T. 938455556

-         DARSANA: C/ Bruniquer 1-3 de Granollers, Barcelona.
T. 938795217.


(Si voleu que aquestes activitats es realitzin a la vostra població, centre o associació, envieu un e-mail  a emaeljordimorella@hotmail.com )