dijous, 8 de març del 2012

Des del Cor de la Divinitat


Durant anys fins el nostre present actual han anat apareixent comunicacions de sers procedents de la Llum, de les dimensions superiors, plenes  d’un missatge concret pels nous temps que vindrien i ens trobem.
Des de fa, sobre tot, 25 anys enrere fins els nostres dies, les intervencions provinents de la nostra Llar han anat prodigant al llarg de totes les xarxes socials, així com en sessions grupals. Durant anys sers de Llum, Mestres Ascendits, Àngels, Arcàngels i sers il·luminats encarnats ens han anat transmetent missatges plens de saviesa, esperança, ànims i amor, molt d’amor.     
El ser humà ha anat sentint com una sèrie d’inquietuds espirituals anaven despertant en el seu interior i demanant pas per a ser resoltes i expressades. Durant aquest període, junt als moviments energètics del nostre planeta, les consciències anaven activant-se, per a ser despertades i alimentades amb la saviesa de la Llar i el recordar, cada ser, qui era en veritat i el seu immens potencial espiritual que havia en ell que el permetria obrir-se pas entre la terrenalitat. Per això, durant sobre tot, aquests darrers 25 anys, han anat apareixent diferents missatges de la Llar per a entendre per què estàvem sentint tot el que sentíem i anunciant-nos a la vegada, els nous temps que s’apropaven.
Durant molts anys hem estat rebent paraules plenes de joia, alegria i tolerància vers tots aquells que estàvem encarnats en aquests temps. Ens facilitaven una comprensió vers on es dirigia la humanitat i el planeta Terra. Ens han transmès detalladament el procés que estàvem vivint i l’actual, així com el camí a seguir i el que podria arribar a succeir segons les nostres decisions i el lliure albir.
Constantment hem llegit una i una altra vegada paraules similars, però amb diferent llenguatge. Fos qui fos qui ens ho comuniqués, ho feia amb un lèxic concret i unes expressions més o menys entenedores segons la cultura de cadascú. Tot i així, tots coincidien en un punt clau: Un gran canvi es produiria en nosaltres i la nostra estimada Gaia. Ens trobaríem en encreuaments, i només l’Amor podria conduir-nos cap a la direcció correcta, produint sanacions i miracles a les nostres vides. Només l’Amor obriria les portes per a la Unicitat vers tots i tot. Un altre dels punts clau d’aquestes comunicacions era que no hauríem de témer donar els passos segons ens dictés  el nostre cor, perquè en tot moment estaríem protegits. No estaríem sols.
Amb el canvi de mil·lenni, aquests missatges van anar en augment, i apareixent (sent coneguts) nous sers de Llum que ens confirmaven i continuaven transmetent el que ja va començà fa uns 25 anys enrere, sobre tot.
El missatge era sempre el mateix: “Coneix-te! Estima’t! No temis! Tot va bé. Sigues tu en tot moment! I pensa que nosaltres (els germans de la Llum) estem amb tu.”
 A mesura que ens aproximàvem al canvi de mil·lenni, canalitzacions de Jesús, per exemple, van anar en augment. Havia arribat l’hora que ell tornés amb nosaltres. Ja ho va dir en el seu moment quan es va aparèixer als seus apòstols i deixebles: “M’aniré, però tornaré, però no em busqueu en la carn”.  
Ens trobem en temps on l’energia que ens envolta ens permet connectar amb la nostra essència crística, i poder manifestar plenament la nostra Divinitat radiant i majestuosament. Tot això ja ens ho van anunciar fa temps i continuem rebent missatges en aquest sentit.  
La nostra Llar ens ha anat advertint, aconsellant i vetllant tots aquests anys perquè anava veient que les nostres ànimes anaven evolucionant i seguint el seu camí d’Ascensió d’una manera notable a través del nostre lliure albir.
Cada vegada hi ha més grups, webs i blogs que mostren canalitzacions posant Llum en els nostres camins humans, una i una altra vegada, insistint i reiterant el missatge amorós per a la nostra veritable essència.
Molts van escoltar aquestes paraules i comunicacions personals, fins i tot, mentre dormia, meditava o passejava en silenci, posant-se mans a l’obra per a portar a terme allò que se’ns transmetia.
Part de la humanitat continua volent escoltar una i una altra vegada aquestes comunicacions.
Fa poc, algú em va comentà que anant a un canal humà, les respostes que donava en relació a les preguntes formulades pels assistents, eren sempre les mateixes. No podia ser d’una altra manera: les preguntes sempre son les mateixes, per tant, els nostres estimats germans de la Llum continuen donant-nos les mateixes respostes i sempre les mateixes, perquè el ser humà pregunta el mateix, en diferents idiomes o expressions. No hi ha novetat en el que es transmeteix al llarg d’aquests anys, que eren anys d’anunciació. Aquesta es temporal, perquè no s’anuncia eternament, i permeteu-me aquesta expressió, sinó que les anunciacions són temporals perquè després nosaltres actuem i realitzem la nostra part.
No hi ha noves comunicacions des de la Llar. Les ànimes necessiten portar a la pràctica tot el que se’ns ha transmès al llarg de tots aquests anys. No tots han entès les paraules de Llum rebudes. Molts necessiten encara escoltar una i una altra vegada, i si pot ser, de fonts diferents, per a començar a obrir aquest interruptor que els permet fer clic! i arribar a despertar la seva consciència, adonant-se que les paraules són la direcció a seguir, però després hem de ser nosaltres els que ens endinsem en els camins respectius, segons cadascú i basats en l’Amor i el Cor.
No hi ha més novetats. Sempre és el mateix. En un principi ens semblava tot nou, però el missatge és senzill: “Escolta el teu cor i sabràs de tu i la Llar! Estima! Tu ets Déu aquí a la Terra!” Si ja us heu adonat que les comunicacions sempre són les mateixes, és perquè fins ara no havíem despertat. Si encara creus que necessites d’aquests missatges, pensa que ha arribat l’hora d’entrar en acció i materialitzar.
Els temps d’Anunciació per a la humanitat han finalitzat. Ha arribat el temps que cada ser humà doni els passos necessaris per a arribar a l’essència d’aquestes comunicacions, a l’Amor. No hi ha novetats. Se us ha dit una i una altra vegada, amb diferents fonts, però tot i així, encara continueu esperant i esperant escoltar alguna cosa que fa molt de temps us venim diem. No espereu, actueu! Ha arribat l’hora que vosaltres sigueu vosaltres. Ara vosaltres podeu!
Ens trobem en temps del Gran Despertar, de l’acceleració de portar a terme el Gran Pla Diví. Molts de vosaltres ja sou conscients d’aquest fet, i la gran majoria, encara, només heu rebut la forma sense la consciència del fons. El teu cor ja sap el que has de fer a partir d’ara. El que nosaltres, des de la Llar podem arribar a dir-te ja resideix en el teu cor. Escolta-ho. Responsabilitza’t del teu caminar perquè l’Amor està en tu. La saviesa de l’Univers es troba en tu, a cada cèl·lula de la teva biologia, a l’ADN. No temis perquè nosaltres estem amb tu.
Els temps de les comunicacions han finalitzat. Quedeu-vos amb les seves essències, no amb les paraules, la forma!
El temps de la realització ha arribat. Ara sou vosaltres qui heu de seguir allò que us hem estat dient des que vàrem veure que la humanitat volia responsabilitzar-se de les energies del vostre món. Us hem guiat, vetllat, protegit i estimat. No necessiteu més paraules, perquè les anunciades, encara que no les hàgiu escoltades o llegit, s’han arrecerat en el vostre cor, pel sol fet d’haver acceptat el vostre paper en l’evolució de l’univers, i al trobar-nos submergits en la consciència col·lectiva.
 Ha arribat l’hora que sigueu vosaltres qui doneu els passos i obriu el camí perquè d’altres que us segueixen puguin obrir encara més la porta de la plena divinitat manifestada, i així, el Cel sigui a la Terra.
Us estimem i en tot moment estarem amb vosaltres. Sentiu l’Amor en el vostre cor. Sentiu l’Amor en tot el vostre cos i deixeu que els sentiments més enlairats puguin ser manifestats lliurement, perquè d’altres puguin, també, perdre les pors, callar les seves ments i obrir els seus cor, i poder així, sentir al Pare en els seus interiors. Això només serà la ressonància del Déu que ja ells són.
Quan obrim les portes del nostre interior i la nostra actitud vers el nostre entorn és de tolerància, amor, comprensió i lliurament, llavors Déu es manifesta en vosaltres. Tu ja no ets tu. Tu ets la Llum i l’Amor creadores de tot l’existent. Tu ets Déu!

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.