dilluns, 25 d’abril del 2011

Són les 19:33

Miro el rellotge i són les 19:33.

La vida és plena de senyals en el nostre dia a dia. Cada jornada t’ofereix una oportunitat de comprensió del teu procés i el teu present. Cada senyal és present, és saviesa a través de la forma: un diari, un rellotge, el portal d’una casa, una pel·lícula, un nadó o unes paraules escoltades. El farciment espiritual de la nostra quotidianitat s’exposa davant nostre com una gran parada de regals i enteniment pel nostre ser i el nostre avanç cap a l’Ascensió.
Tenim tot el “material” per a saber, només cal la nostra predisposició a obrir-nos i adonar-nos del contingut alliçonador de cada instant del nostre caminar.
Amb la Consciència Desperta ens adonarem de les respostes que ens formulem al llarg de cada dia i la comprensió de quin punt del procés de la nostra ànima ens trobem.
Miro el rellotge i veig l’inici de la Mestria (19), d’un període on el ser crístic es manifestarà (33). És un SÍ CÒSMIC en relació a les nostres demandes i voluntat.
              Obrint-nos a la vida i endinsar-nos en el nostre interior trobarem la clau per a obrir les portes de saber què fer a la nostra vida, cóm estem, què sentim i els ànims de la Llar de la qual pertanyem per a continuar el camí iniciat per pròpia voluntat.
La vida és la nostra aliada quan ens obrim per a aprofundir en el saber sobre el nostre SER i poder connectar i sentir la nostra Divinitat.
És l’hora exacta universal per a entendre els temps actuals.
Un nou inici per a donar pas al Mestre (19) que hi ha en nosaltres, en cadascú, i deixar que el DÉU que hi ha dins nostre pugui ser manifestat (33).

Miro el rellotge i són les 19:33.
És l’hora de la realització i la plenitud.

Els temps de l’Amor ja han arribat.