dilluns, 11 d’abril del 2011

Seminari realitzat de la "Connexió Divina"


Hola a tots!


Voldria compartir amb vosaltres l'experiència d'aquest cap de setmana, al realitzar-se el Seminari de "Connexió Divina" a la població de Granollers (Barcelona). Van ser tres dies, on el despertar diví feia presència en els assistents a la trobada. Va haver amor, molt d’amor i on les presències i la Mestria de les altes esferes de la Llum van ser patents a cada instant. Encara que fèiem estones de descans, aquests continuaven sent una prolongació i transmissió dels moments anteriors dins de la sala. No vàrem desconnectar en cap moment. Els assistents sentien la força del Sentir i de la seva espiritualitat manifestant-se i volent obrir de bat a bat les portes de l’enteniment i la divinitat que cadascú d’ells era. Van ser moments “gloriosos”, on el ser humà que va posar el primer peu el primer dia a la sala, s’anava transformant per moments en la Llum divina que arrecerava en els seus cors demanant pas per a poder-se irradiar com ho estava fent en aquella trobada. Personalment, tampoc diria que sóc el mateix. Vaig aprendre tant sobre el meu paper del què he vingut a fer en aquesta vida! Vaig ser alumne d’aquells que van assistir al Seminari. Malgrat era tot el dia, 4 hores pel matí i 4 més per la tarda, el temps desapareixia, no feia presència mentre durada el Seminari. Acabàrem el matí, la tarda o una jornada, i no semblava que hagués ja passat tot aquell temps. Es feia curt. Les divinitats dels assistents lluïen a cada instant que passava amb més intensitat. Després d’una transmissió de coneixements i saviesa transmesa pel món espiritual a través meu, i una sèrie d’exercicis pràctics, aquells que es van presentar a la sala escoltant el seu cor sentint que havien de fer el Seminari, van convertir-se en radars energètics, sanadors i amb el cor obert per a sentir la immensitat de la Llar de la qual tots procedim. Han estat unes jornades intenses, càlides i amoroses. Érem moltíssims més dels que els nostres ulls físics podien arribar a percebre.


Tots ens vàrem beneficiar, on l’Amor en el seu estat més pur, el Sanador i el Mestre que cadascú arrecerava en el seu interior van poder-se manifestar per a dir: “Ara sí! Aquí hi sóc! Jo Sóc!”


Dono gràcies als assistents a les jornades perquè han permès que jo sigui jo una mica més. Gràcies a tots. Quan van acabar ja no eren els mateixos. Eren fars al servei del Pare. Al•leluia! Al•leluia! Al•leluia!


El proper Seminari previst serà en el mes de juliol aquí a Granollers. Totes les novetats, com sempre, les podreu arribar a trobar en aquest blog., o en el de llengua castellana (veure l’enllaç a la part baixa dreta d’aquesta pàgina).


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.