dijous, 29 de juliol del 2010

Viure l'instant

Amb el pas del temps, sento la intensitat i la plenitud de viure en l’Ara. Visc el present, sentint la perfecció, l’harmonia, la bellesa del que els meus sentits poden captar. Jo Sóc.
Tenir la sensació que tot t’és donat i estar protegit per l’essència invisible de qui pertanyen al món de la Llum i l’Amor fa que, malgrat la visió dels altres de la teva vida, potser vegin mancança, tu et sents el ser més complert, estimat i ric del firmament.
La nostra vida depèn d’un sol moment, d’aquest,....de l’ARA.
La nostra vida és ARA.
Nosaltres som Present.
És en aquest instant únic, amorós i poderós que nosaltres podem transmutar la nostra vida actual, creant una qualitat segons sempre hem somniat.
Tu ets Present! En tu, en la teva veritable essència no existeix cap altra moment que l’ARA. Tota la teva vida depèn de l’ús que facis d’aquest Ara.
Quan connectes amb el teu cor, amb la teva naturalesa espiritual, el temps desapareix, deixant només, el Present, aquest preuat instant, que només depèn de tu i on les teves cèl•lules estan esperant les teves ordres, a través de la intencionalitat per a crear salut, amor, pau i prosperitat.
Quina grandesa el saber que tot depèn de nosaltres!
El ser humà és un ser complert, perfecte, omnipotent i creador. És vida en potencia constant que en qualsevol moment pot materialitzar-la. Aquest moment és l’Ara i Aquí.
Tenim la capacitat de decidir quina vida volem i en quin món volem viure. Saps qui té aquesta vareta màgica? Tu!!!
El que vivim depèn de nosaltres.
El que viurem depèn de nosaltres.
El que hem viscut ha depès de nosaltres.
Vivim en l’Ara.
Viurem en un Ara posterior.
Hem viscut en un Ara anterior.
Sempre hem viscut en l’Ara, i a cada instant hem decidit.
Dir no, és decidir.
Accedir, és decidir.
Enfadar-se, és decidir.
No immutar-se, és decidir.
Callar, és decidir.
Ser nosaltres, és decidir.
En tot moment estem prenent decisions, voluntària o involuntàriament. No creus que en tot moment podem crear i decidir sobre nosaltres i que ningú més ho pot fer per nosaltres?
El fet de ser Present i no passat ni futur ens portarà a la nostra realització i evolució. Quan més conscients siguem d’aquest fet, més gaudirem de la vida. A més consciència, més satisfacció tindrem a la vida i gaudirem molt més d’ella. I tot serà perquè començarem a responsabilitzar-nos d’ella.
El passat no té poder, només una influència que ens limita.
El futur no té força, perquè encara no existeix.
Només existeix un sol, únic i preuat instant: l’ARA.
És en l’Ara on nosaltres podem ser nosaltres i manifestar la nostra divinitat.
És en l’Ara on tu pots ser tu, no en el passat ni en el futur.
Estimes en l’Ara, no a través d’uns records, preocupacions o prediccions.
Sents pau i calma en el present, ara i aquí. El teu esperit pot asserenar-se ara i aquí, no en el passat ni en el futur, perquè tot succeeix “Ara”.
Ets un ser que se t’ha donat un do, entre d’altres, i és la capacitat de decidir, el lliure albir, ara i aquí.
El viscut o el que vivim és fruit de decisions anteriors, per tant, nosaltres som els responsables de la nostra vida. Podem canviar sempre quan vulguem, en qualsevol instant, ara i aquí.
Ser conscients del poder de l’Ara ens farà agafar el timó de la nostra vida i dir:
- Prou!!! Ara Jo Sóc, Ara i Aquí!
El benestar depèn de tu i només sabent que aquest instant és el més important de la teva vida, tota aquesta es realitzarà en funció de l’ús que li donis a aquest Ara i Aquí.
Tot és possible, Ara i Aquí. Tu pots!

Que l’Amor i la Pau siguin en tu.......ara i aquí!