dijous, 1 de juliol del 2010

Ha desaparegut el vel


La sensació que es té quan se senten les presències dels sers que pertanyen a un món subtil de la Llum envoltant-nos, fa que s’allunyin totes les pors i els dubtes de si el teu camí a la vida acabarà bé. Tot es converteix en una sensació de pau, ordre, harmonia, amor, protecció i el fet de “sentir-te a casa, amb la família”. No es dubte quan sentim aquestes energies plenes de Llum i Amor amb nosaltres. Ells estan amb nosaltres, entre nosaltres, i quan ens obrim a ells, tot sembla canviar: els nostres pensaments deixen de ser reiteratius, les preocupacions desapareixen, les pors s’esvaeixen i saps, llavors, que passi el que passi, res hauràs de témer perquè el que et succeirà serà l’adequat per a portar-te al teu major bé. Per moments et deixaràs anar del tot i et lliuraràs a la vida, a les seves mans, perquè junts, caminareu cap a la teva evolució. És com si haguessis de travessar un abisme, i trobant-te on la terra queda tallada veus l’altra riba sabent que hi arribaràs. Llavors, malgrat no haver cap pont que les uneixi, veus com en el fons, la terra mai ha deixat d’existir, i just per on et trobes apareixen unes lloses que et porten a l’altre costat.
Ha acabat el temps de ser dos mons separats però alhora convivint en el mateix espai.
Actualment, el vel que separava la terrenalitat i l’espiritualitat s’ha fos, barrejant-se un amb l’altre. L’univers i el ser humà ara són un i la relació entre el firmament i el ser encarnat un de sol.
Som part de l’immens espai que hi ha sobre nostre quan mirem amunt, tant de dia com de nit. Anys enrere només uns quants podien entrar en contacte amb els “habitants” de l’altre costat del vel, però el teló s’ha alçat i tots formem, ara, una mateixa companyia, representant una Voluntat Superior pel major bé del firmament.
D’arreu del cel arriben, cada vegada més, sers d’energia subtil per a relacionar-se amb nosaltres, per a fer del nostre planeta un lloc on viure i poder, tots plegats, fer una nova humanitat. Habiten entre nosaltres i cada vegada en són més. Ha arribat l’hora que el cel i la terra siguin un. Legions d’àngels, arcàngels i altres sers lluminosos i plens d’amor al servei de la Gran Voluntat Divina es troben entre nosaltres per a ajudar a enlairar al ser humà que habita aquest món en el qual ens trobem.
No estem sols, ni mai ho hem estat. Les energies dels nous temps abracen les essències de qui existim en aquesta encarnació. Ha arribat l’hora de donar de la mà a aquests sers d’energies més subtils a les nostres, procedents, tots plegats, de la mateixa Font Creadora de Vida.
Què podem fer per a sentir-los i acceptar-los a les nostres vides? Senzillament obrir el cor i deixar que ell ens parli, que ells ens parlin. Quan deixem que el nostre interior s’obri, asserenem la nostra ment i ens deixem anar, les seves presències es manifestaran. No hi ha res més amorós amb una gran sensació de plenitud i de “ser a casa” que deixar que ens abracin. Hi ha tant d’amor en aquestes trobades, en aquestes “unions”!
Ara tothom pot sentir-los i saber d’ells, només cal voler-ho, callar la nostra ment i obrir el nostre cor. En aquest estat de “deixadesa” és quan donem peu a poder-los sentir. És des d’aquest estat que podem sentir l’Amor de la Llar en nosaltres. Som sers espirituals, i quan ens obrim és quan la nostra veritable essència es manifesta. És quan “els germans es retroben”.
A mesura que la Terra va evolucionant, va enlairant les seves energies, més es predisposa tot que aquell ser humà que vol contactar amb casa i sentir el caliu de la seva veritable Llar, pugui fer-ho. Ja no només uns quants poden contactar amb els nostres germans de la Llum.
Tu també ets Llum i Amor, i per tant, connectant amb elles, et permetrà sentir la sensació de protecció, guia i estima de tots aquells sers que estan amb tu i per a tu per a ajudar-te en la teva vida des del teu naixement. No estàs sol.
Pots comunicar-te amb Ells i ser Un amb Ells. No es necessita ser algú especial per a fer-ho. Recorda: el vel ha estat enretirat. Ja no existeix. Les vibracions del planeta cada vegada s’apropen més a les d’Ells. Tu ets un àngel encarnat. Ets un ser diví dins d’un cos, i això, probablement, et confon. Tu ets esperit, com Ells, no ets forma. Aquesta que veus quan et mires en el mirall només és el reflex del teu procés d’aprenentatge, d’evolució. El que hi ha dins de la matèria és el que predomina i compte per a poder “visitar la Llar d’on provens i els teus germans de la Llum”. Tothom ho pot fer. Tothom pot aconseguir-ho. Només cal que per un moment no t’identifiquis amb la forma i sentis al veritable ser que hi ha en tu.
Hi ha tant d’Amor per a tu des de la Llar!
Aprèn a obrir el teu cor i deixa que aquest et porti. Tan se val l’ocupació que tinguis en aquesta encarnació, només cal que busquis uns moments de serenor i voler que qui són amb tu des del teu naixement, puguin “donar-te un cop de mà” i rebre les energies amoroses que et transmeten. Parla’ls i digue’ls que t’abracin. Queda’t una estona quiet, en silenci, i sent. Aquest pot ser un bon principi. Amb el temps escolta el teu cor, perquè a través d’ell es comuniquen.
Una nova vida i un nou ser humà està apareixent en el planeta. Molts d’ells estan vivint la seva resurrecció i tu ets un d’ells. Durant una estona cada dia, regala’t una visita amb els teus “guies angelicals”. Hi ha tant que et volen dir! Escolta’ls perquè ha arribat l’hora que la teva vida doni un tomb per a mostrar al veritable ser que hi ha en tu i està trucant a la porta per a manifestar-se.
El teu ser, un àngel encarnat, torna a casa després de moltes vides. El Pare t’acollirà i una gran festa es farà pel teu despertar.
Una nova vida iniciaràs i el teu cos i el teu esperit reposaran en la immensitat de la placidesa amorosa, harmoniosa i serena de saber que en tot moment estàs a “Casa”.

Que l’Amor i la pau siguin en tu, germà/na de la Llum.