dijous, 22 de juliol del 2010

Humilitat


El procés d’Ascensió és el sender que tota ànima ha de seguir per a arribar, per un costat, a la consecució de la seva part dins del Pla Diví, i per una altra, a l’evolució de la seva ànima. Aquesta evolució comporta arribar a reconèixer la veritable essència del seu ser, i per a això, cada ser humà ha d’alliberar-se de tot l’adquirit a través de la seva acceptació basat a nivell racional y cultural. Tota identificació amb el seu entorn, socialment parlant, i que s’ha fet seu per transmissió en la seva educació al llarg de la seva vida, queda impregnat com una limitació en el seu caminar que ha de ser alliberat perquè un pugui ser un mateix segons la seva veritable naturalesa. Som sers espirituals vivint una experiència terrenal. Això, a vegades, ens confon.
El procés d’Ascensió consisteix en ser un mateix cada vegada més. Arribar a mostrar la nostra integritat i deixar que el nostre potencial espiritual pugui ser manifestat per a oferir la nostra vida a un propòsit de servei a la Voluntat Divina. A major consciència espiritual, a major despertar, major és la satisfacció i plenitud en l’individu que permet que la seva ànima pugui arribar a la connexió i manifestació unísona amb Déu.
Un dels pilars, de la fortalesa d’aquest ser humà, és l’alliberament de l’ego i la manifestació de la humilitat.
Humilitat no significa debilitat o poca personalitat. Moltes vegades el ser humà confon la discreció i el ser amorós, amb algú sense principis, criteri o bobo.
La humilitat és un dels més forts valors que un ser evolucionat pot arribar a mostrar.
Humilitat és deixar que cadascú segueixi el seu ritme, però estar allà per si se’t necessita.
Humilitat és reconèixer els principis espirituals en cada cor.
Humilitat és no voler convèncer a ningú conforme la teva actitud i visió de la vida és la millor.
Humilitat és deixar que cadascú s’expressi i tu vegis en ells el camí que estan seguint sabent que el que necessiten per quan puguin arribar a venir davant teu. És sentir la compassió i el respecte per cada un dels que t’envolten, sabent que el seu camí coincideix amb el teu i que en algun moment us trobareu sabedors que el que un ha fet en aquesta encarnació li ha ajudat a l’altre a continuar endavant, per això, sense soroll ni vanitat, cadascú ha fet en silenci el millor per a aquell, sabent que també era el millor per a un mateix.
Humilitat significa adonar-te que res et pertany i que a la vegada, tot et serà donat, ja en aquests moments. Llavors, per què preocupar-nos?
Humilitat és una actitud davant la vida per a mostrar conforme nosaltres som part de la Creació amorosa i que res haurem de témer perquè tot està en el lloc adequat i s’està produint en el moment oportú. Sabent això, per què preocupar-nos?
Humilitat és reconèixer el teu poder interior i acceptar la vida tal com se’t presenta sabent que, qualsevol suposada adversitat que en aquesta pot presentar-se, és temporal y alliçonadora. Obrir el cor i veure la vida amb els seus ulls, ens permetrà adonar-nos que la nostra existència no és com ens han dit que era, sinó que es troba dins d’un Pla Superior, immensament amorós on cadascú pot enlairar la seva ànima al despertar la seva consciència, sentint a Déu en ell, perquè cadascú de nosaltres porta les llavors d’aquesta energia d’alta vibració que ens fa omnipotents.
Som sers espirituals despertant d’una somnolència espiritual. tot llueix ara, i les inquietuds espirituals es manifesten per a ser plenes i poder trobar les respostes que, des de fa temps, el nostre ser necessitava ser sabedor dels per quès de la nostra vida i els “misteris ocults de l’univers”. Tu i l’univers sou Un. Coneixent-te, coneixeràs l’univers i a tota vida que en ell habita.
Humilitat és la predisposició adequada per a arribar a les respostes que tant anhelem. Deixant l’ego a un costat ens endinsem més ràpidament en el sender de la saviesa, i quant més ens endinsem, més ens adonarem de la importància i el poder que té la presència de la humilitat. Reconèixer és el primera pas per a la sanació. Sanant ens enlairarem i equilibrarem, no tan sols la nostra vida, sinó la de tots aquells que ens envolten, perquè tots estem units a través de les nostres ànimes. Soms part d’un trencaclosques on cadascú necessita a l’altre per que la grandesa de la creació sigui completa.
Humilitat representa reconèixer la teva aportació a la humanitat i al planeta, sabent que els altres t’ajudaran, a la vegada, a seguir amb el teu camí.
Humilitat és reconèixer la teva divinitat i acceptar a cadascú tal com és, sense imposar. Aquesta és la grandesa d’un ser evolucionat.
Humilitat és poder, no debilitat.
Humilitat és reconeixement, unitat, no separació.
Humilitat és integritat, mostrant-te tal com ets segons la teva naturalesa, la teva veritable naturalesa.
La humilitat és un do apreciat avui en dia pels sers humans. Valorem quan el veiem, perquè inconscientment ens recorda que aquesta és la nostra naturalesa, i que potser, jo no l’estic mostrant com voldria.
Humilitat és una porta d’esperança pel nou ser que enlluerna en la discreció fent-nos veure la grandesa del nostre ser i el reconeixement de la nostra divinitat, de la nostra naturalesa espiritual.
Amb la humilitat un flueix millor per la vida i aporta un major grau de felicitat i goig davant les coses petites del nostre dia a dia.
Humilitat és la força de la teva saviesa i el teu ser.
La humilitat et portarà a la teva consagració degut que , tenint-ho tot, a res t’aferres, perquè, encara que no sigui així i visquis en l’austeritat, saps que tot ho tens. Llavors, per què voler fer-nos notar i preocupar-nos?
Flueix i accepta. Tot va bé.
Sigues humil.