dilluns, 2 d’agost del 2010

Activitats pel mes d'agost


Fes unes vacances diferents!
Aquest mes d’agost t’oferim la possibilitat que puguis fer Meditacions i cursos de Reiki per a continuar el teu avanç en el camí que et porta a la connexió amb la teva veritable naturalesa amorosa per a obrir les portes de la calma, l’equilibri, l’harmonia i la sanació.
Per tot això, t’oferim Meditacions i cursos de Reiki (tots els nivells) perquè puguis iniciar-te o continuar la teva formació en Reiki, aquest camí d’Amor que ens aporta benestar i equilibri, tant a nosaltres, com a tots aquells que ens envolten. El dissabte 7 es fa un de primer nivell, però hi ha altres opcions en altres dies.
Si vols pots assistir a les nostres Meditacions, o Meditacions amb Àngels, per a dedicar-te una estona, un espai a la teva essència i sentir el benestar en el silenci de la quietud, vine!, t’esperem!.
Si estàs interessat/da i vols “invertir” pel teu ser, per a la teva salut i asserenament de l’esperit, truca’ns al centre DARSANA c/ Bruniquer 3, baixos - Granollers (Barcelona) T. 937895217

Si vols que aquestes activitats, o les de l’Escola d’Auto coneixement i el Despertar de la Consciència es facin a la teva població, centre o empresa, truca al 606098752 (Jordi), o envia un e-mail a emaeljordimorella@yahoo.es constant la informació que precisis i un telèfon de contacte.

T’esperem ens els nous temps que truquen a la porta!

Una abraçada i que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.