dijous, 12 d’agost del 2010

Els miracles

Avui m'agradaria fer-vos arribar uns punts a reflexionar extrets del llibre: "Un Curso de Milagros".


SOBRE ELS MIRACLES
(Extret del llibre: “Un curso de milagros”)


1. No hi ha graus de dificultat en els miracles. No hi ha cap que sigui més “difícil” o més “gran” que un altre. Tots són iguals. Totes les expressions d’amor són màximes.
2. Els miracles de per si, no importen. L’únic que importa és el seu Origen.
3. Els miracles succeeixen naturalment com expressions d’amor. El veritable miracles és l’amor que els inspira. En aquest sentit, tot el que procedeix de l’amor és un miracle.
4. Tots els miracles signifiquen vida, i Déu és el Donador de la vida. La seva veu et guiarà correctament. Se’t dirà tot el que necessitis saber.
5. Els miracles són naturals. Quan no succeeixen, és que alguna cosa no va bé.
6. Tot el món té dret als miracles, però abans és necessari una purificació.
7. Els miracles s’associen amb la por, degut únicament a la creença que la foscor té la capacitat d’amagar. Creus que el que no pots veure amb els ulls físics del cos no existeix. Aquesta creença et porta a negar la visió espiritual.
8. Els miracles donen sentit a Déu a través teu. El lloeixen a l’honrar les seves creacions, afirmant així la perfecció de les mateixes. Guareixen perquè neguen la identificació amb el cos i afirmen la identificació amb l’esperit.
9. Els miracles són exemples del recte pensar que harmonitzen les teves percepcions amb la veritat tal com Déu la creà.
10. Els miracles sorgeixen d’un estat mental miraculós, o d’un estat d’estar a punt per a ells.
11. Els miracles són expressions d’una consciència interna de Crist i d’haver acceptat la seva Expiació.
12. Els miracles representen la teva alliberació de la por. “Expiar” significa “desfer”. Desfer la por és un aspecte essencial del poder expiatori dels miracles.
13. El miracle és un recurs d’aprenentatge que redueix la necessitat del temps. Estableix un interval temporal fora del normal que no està subjecte a les lleis usuals del temps. En aquest sentit, és intemporal.
Una abraçada i que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres.