dilluns, 2 de febrer del 2009

La nova Escola d'Espiritualiat



Una abraçada a tots!

Hem començat aquest nou any 2009 ple d’il·lusions, esperances i confiant que el ser humà pugui anar despertant encara més, la seva consciència i sentint l’amor dins d’ell.
Avui m’agradaria dir-vos unes paraules sobre què és i que s’ofereix a l’Escola d`Espiritualitat per a tots aquells que encara no hàgiu assistit en alguna de les seves activitats o desconegueu la seva existència o funcionament.
L’Escola és un espai destinat a despertar la consciència espiritual del ser humà i a obrir les portes del seu autoconeixement. L’Escola d’Espiritualitat, des del seu inici ha anat adaptant-se per a poder arribar al màxim de persones amb ganes de ser elles i gaudir de la felicitat, i tot això, de la millor manera possible.
Actualment l’Escola té dues vessants:
1. L’aspecte terapèutic, de tractaments individuals (autoestima, Reiki, essències florals, equilibri de xacres, neteges energètiques- pisos, botigues, persones,..– sessions de puresa espiritual,...).Cal demanar hora per a concertar visita.
2. L’aspecte de caire docent, transmetent una informació i missatge de tipus espiritual de cara que la persona pugui conèixer-se qui és realment i no qui es pensa qui és, així com per entendre la seva existència i el que està passant en el món. Per a la transmissió de tots els continguts espirituals, s’han creat una sèrie de blocs, on en cada un d’ells conté part d’aquests coneixements nombrats. Actualment l’Escola té 12 blocs, sent el darrer de caire optatiu.
3. Tallers d’Espiritualitat pràctica, on s’inclouen una sèrie de diferents tallers curts i pràctics, per a aplicar a la nostra vida quotidiana el nostre potencial per a crear equilibri i viure segons la nostra voluntat. Són tallers, cursos de curta durada, complementaris a la formació que es fa en els blocs de l’Escola, podent realitzar-los independentment als 10 primers blocs com a inici per a obrir les portes del nostre interior.
4. Activitats paral·leles: Es realitzen xerrades de tant en tant, així com sessions de meditació tots els dilluns.

Haig de dir que aquesta Escola es basa i actua en tot moment des de l’Energia Crística, l’energia de la Nova Era, que és la veritable essència del ser humà. La persona té un potencial, que connectant amb la seva divinitat pot canviar tot allò que li és hostil o crea malestar. Tot això ho pot equilibrar i transmutar. Som sers perfectes, poderosos i il·limitats. Tots podem manifestar el nostre poder interior, i aquest es manifesta quan més en coneguem. Quan més despertem la consciència i escoltem el nostre cor, més possibilitats tindrem de viure i gaudir la vida com volem fer-ho. Ser feliç no costa tant com ens pensem.
També vull comentar que l’Escola d’Espiritualitat no és un centre fix, sinó que l’Escola està allà on es necessiti. Actualment l’Escola està present en tres poblacions (El Masnou, Premià de Mar i Barcelona). En la població d’El Masnou és on porta més anys, des del seu començament, tenint la major activitat fins el moment,donant el servei esmentat anteriorment al seu entorn.
Si esteu interessats en rebre informació, el programa de l’Escola d’Espiritualitat, podeu trucar al 606098752, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça: emaeljordimorella@yahoo.es i se us enviarà tota la informació de l’Escola o la qüestió que vulgueu saber exactament.
Ens trobem en temps de canvis i ara pot ser un bon moment per a començar a endinsar-te dins teu per a conèixer al veritable ser que ets i poder-te mostrar “tal com ets.”

Us comunico també, que hi ha una nova activitat dins dels tallers d’espiritualitat pràctica: el taller de REAFIRMACIÓ PERSONAL:

“Aquest és un taller per a reafirmar la nostra essència, el nostre ser i la nostra capacitat de poder vèncer qualsevol repte que la vida ens doni i ser nosaltres.
És un taller pràctic, on amb unes pautes claus de cara al nostre autoconeixement, podrem començar a treballar-nos per a reafirmar i manifestar les nostres capacitats creatives, el nostre potencial de poder per a transmutar i vèncer qualsevol situació anòmala o de malestar en la qual ens puguem trobar, o fins i tot, per a crear d’altres segons la nostra voluntat.
Es donaran nocions sobre la nostra naturalesa, així com s’ensenyaran uns exercicis a fer per a aplicar-los a qualsevol àrea de la nostra vida, per a sentir-nos nosaltres en tot moment estiguem on estiguem.
Per a reafirmar-nos hem de saber què hi ha dins nostre que ens permetrà superar les suposades inestabilitats que puguin aparèixer a la vida. Obrirem les portes del nostre interior i connectarem amb alguna de les eines que ja tenim “incorporades” al néixer per a fer front al nostre tarannà quotidià.
Ser nosaltres ens permetrà gaudir molt més de la vida i fluir, sentint que aquesta val la pena. Deixa a un costat les teva timidesa i les teves pors, la teva inseguretat. Mostra’t tal com ets, amb tota la teva presència.
Sigues tu, reafirma la teva veritable essència, la teva divinitat!
Durada: 4 hores”



Us obro les portes de l’Escola d’Espiritualitat.
Benvinguts sereu!

Si voleu informar-vos directament en el centre que es trobi més a prop de les vostres necessitats, degut que cada centre té el seu horari, a continuació us mostro els telèfons de cada un d’ells:
El Masnou (L’essència): 935404843
Barcelona
(Visió): 934940414
Premià de Mar (Taller de Ioga): 937513325



Us anuncio alguna de les activitats previstes a fer durant el mes de febrer:
· A El Masnou:
o Diumenge 8, 1er. Nivell de Reiki (tot el dia)
o Diumenge15 (matí), Taller sobre la Rendició
o (d’altres, però caldrà consultar al propi centre)
· A Premià de Mar:
o Cap de setmana 21 (tarda) i 22 (tot el dia), curs sobre Somnis
· A Barcelona:
o Taller sobre Reafirmació personal
o (d’altres, però caldrà consultar al propi centre)


Que l’amor i la pau siguin en tots vosaltres.