dimecres, 4 de febrer del 2009

Amb tu....


Amb tu he après que fer per fer ens desconcerta i ens allunya del nostre sentit de viure.
Amb tu he après que el silenci em permet sentir millor que moltes paraules.
Amb tu he après que el dia sense tu no té cap raó d’existir.
Amb tu he après que la presència d’un pot ajudar a aquell que es troba immers en la desesperació i el dolor.
Amb tu he après que no cal insistir avançant quan tens davant una gruixuda paret de formigó.
Amb tu he après que l’amor pot restablir el teu estat ànim i donar-te empenta per a continuar vivint.
Amb tu he après que quan et penses que se t’ha donat l’esquena, encara queda “la sortida”.
Amb tu he après que l’acceptació pot ser el remei per a arribar a ser feliç.
Amb tu he après que viure desaferrat d’aquells que t’importen, ens permet unir-nos encara més.
Amb tu he après que cada instant és meravellós i l’únic moment de poder que existeix.
Amb tu he après que tots tenim un fita a complir i que només tu la pots portar a terme segons tu saps. Ningú pot fer allò que tu has de fer.
Amb tu he après que mai estem ni estarem sols.
Amb tu he après que la confiança, la fe, són imprescindibles per a mostrar la teva divinitat.
Amb tu he après que el que visc i veig només és una porta per a entendre el veritable sentit del per què de tot.
Amb tu he après que la veu del cor és més poderosa que les ordres d’una ment forjada per unes pautes mentals adquirides.
Amb tu he après que jo no sóc qui em pensava qui era.
Amb tu he après que Jo Sóc Déu.

Tot això i més ho he après amb tu, estimada vida, companya de viatge pel meu camí cap a l’ascensió. Només hi ha un camí, el de l’amor i hauríem de deixar que aquest ens guiés. Només des del cor, des de l’amor podem arribar a manifestar la nostra plenitud interior, i aquesta no la podríem arribar a trobar, sense la presència de la solitud. Necessitem les estones d’estar amb nosaltres mateixos per a adonar-nos del veritable sentit de la nostra vida i el Déu que som. Sentir aquesta connexió ens permetrà gaudir d’aquest món terrenal en el qual ens trobem.
He après que Jo Sóc Amor i que només des de l’amor podem ser nosaltres i entendre als altres. La humilitat cal tenir-la en cada pensament i acte dels nostres dies, i pensar que aquell a qui veus és la perfecció suprema de la creació. Accepta’l i adona’t de la seva divinitat, com de la teva, perquè els dos sou part d’un Pla Diví. Sí, d’això també m’he adonat gràcies a tu, estimada vida. Tu permets que tingui sentit tot el que faig i que existeixi en relació als altres, i aquests en relació a mi. Tot està en perfecte ordre
Amb tu he après que tot ho sóc i tot ho tinc.
Amb tu he après que el ser humà és il·limitat i omnipotent. La seva divinitat li permet crear allò que la seva voluntat manifesti.
Amb tu he après a estimar incondicional, perquè la veritable font d’estima es troba en l’interior de cadascú.
Amb tu també he après a acceptar com és cadascú, perquè tots es troben, en tot moment, en el lloc adequat i el moment oportú per a donar el següent pas d’evolució. Tots tenim les oportunitats que necessitem per a alliberar-nos del nostre passat, d’allò que es diu karma.
Sí, estimada vida, tot això ho he après estant amb tu, i sé que encara em depares altres oportunitats per a anar més enllà del meu present, esperant-me un futur pròsper, ple d’èxit i amorós.
Mentre, em deixo emportar per aquests moments de definició i sacsejament.
Amb tu he après que res és el que sembla i que tot és el millor pel nostre ser en aquell moment.
Amb tu he après també, que la vida, que tu, ets simple si deixem que tot sigui, confiant que així està sent en cada instant.
Amor, només l’amor existeix, i és aquest el que permetrà ser nosaltres i la humanitat despertar del seu estat adormit de consciència.
Ara, després dels anys viscut, sé que tot és possible i que allò que anhelem podem materialitzar-ho només amb la nostra voluntat, però perquè així sigui, hem hagut d’alliberar-nos del nostre passat, de la nostra ment, deixant pas al nostre cor, que és on es troba la veritable saviesa del ser humà.
Amb tu he après que sóc Déu manifestat a la Terra.