dijous, 29 de maig del 2008

Ressonància

Vivim en un mirall constant. Allò que veiem en ell manifesta la teva actitud davant la vida. Estem units al nostre entorn, perquè la nostra capacitat de creació ha permès que aparegui davant nostre com a gest amorós per a la nostra ànima.
El que percebem com alegria, és la nostra alegria interior i la nostra capacitat de ser feliç. Quan el que veiem a l’altre costat del mirall és a algú malhumorat és la nostra essència que no està mostrant l’amor que som. Us heu mirat al mirall amb consciència algun cop? Allò que veiem, allò som.
La vida actua com un mirall. Hi ha una empatia per a atraure la manifestació dels nostres pensaments, creences, el que som en cada moment.
Vivim en un gran mirall, on observant podrem veure al veritable ser en aquell moment. Tot és alliçonador. Quan vivim una situació que ens produeix un rampell, és fruit que hi ha alguna cosa dins nostre que ha activat la ressonància.
Què és la ressonància? Quan el nostre entorn fa vibrar algun aspecte de nosaltres no resolt. Això és ressonància. En el moment que sanem aquest part, procedent potser, d’un passat més o menys llunyà, llavors deixarà de vibrar.
Ressonem quan hem de fer les paus, equilibrar algun aspecte nostre, en cas contrari, viurem les situacions de la nostra vida amb naturalitat i alegria. Tot allò que no es correspongui amb la nostra veritable naturalesa, el nostre entorn ens farà vibrar (inestabilitzar) com a senyal d’un passat manifestat en el present encara no resolt.
Quan ens enfadem, s’activa l’estat d’alerta conforme hi ha alguna cosa que no està resolta en nosaltres. El senyal d’alarma s’activa, i ens alterem. Això és ressonància. T’empipes sovint? T’enfades amb algú sense cap motiu aparent? Et sents malament culpabilitzant a algú? En aquests casos s’activa la ressonància dins teu, i llavors es produeix un malestar, que segons tu et ve de fora.
La vida és un camí d’aprenentatge i d’oportunitats per a equilibrar els nostres sentiments, emocions i ressentiments amb el passat. Necessitem anar polint allò que encara arrosseguem d’un temps que potser voldríem oblidar, i llavors, en el present, se’ns mostra una oportunitat per a fer les paus amb aquest aspecte del nostre ser. Quan apareix la ressonància, enhorabona! perquè la vida t’està avisant que ha arribat l’hora de ser tu.
Són moments de fer neteja, i potser et sentis més alterat/da que en altres temps; potser vegis com el teu entorn cada vegada et fa sentir més malament. En aquests cassos, enhorabona!, perquè ha arribat l’hora de deixar enrere el que va ser per a començar una nova vida segons creus que ha de ser.
La ressonància ha aparegut. Quan així sigui, dóna les gràcies per a aquests moments i aprèn d’ella, perquè ha activat la llum que hi ha en tu conforme aquell aspecte necessita que li posis una mica d’atenció per a estimar-lo i sanar-lo.
Els altres només són un mirall teu i una oportunitat perquè tu puguis ser tu. Quan més t’enfadis o agafis una enrabiada, més ressona teu interior avisant-te que no hi ha motius per a sentir el que sents, degut que només és fruit d’una aparició del teu passat en el present, i ara, el teu passat ja no té cabuda. T’esperen nous temps on només el millor pots esperar.
Si encara es produeix ressonància a la teva vida, dóna les gràcies per adonar-te d’ella i asserena el teu cor perquè són les pors del què va ser manifestant-se en un lloc que no li pertany.
Tu ets present, i en el present només amor pots sentir i obtenir.


dilluns, 26 de maig del 2008

Tallers d'Espiritualitat pràctica

A partir del mes de juny l’Escola d’Espiritualitat augmenta les seves activitats. Degut a l’aprenentatge obtingut al llarg d’aquests primers cinc mesos de vida, i observant el procés dels qui heu anat assistint a les sessions dels diferents blocs, s’ha cregut convenient presentar una sèrie d’activitats que ajudaran, encara més, a portar a terme l’espiritualitat en el dia a dia, facilitant d’una manera pràctica, com actuar i què fer en la nostra quotidianitat, predisposant-nos amb una nova actitud davant la vida.
Per aquest motiu us faig saber l’implantació d’un nou bloc dins de l’Escola. Serà el Bloc 11 amb el títol: “Tallers d’Espiritualitat pràctica”. Com ja he dit, facilitarà, el fet de viure l’espiritualitat ( benestar interior) en un món de terrenalitat.
Seran tallers curts, on, d’una manera pràctica i senzilla es veurà com aplicar la nostra espiritualitat en el dia a dia.
Els tallers que inclouran aquest bloc 11è. seran:

· Taller sobre la Prosperitat
· Taller sobre la Rendició
· Taller de Contes Iniciàtics (per a adults)
· Taller per a Domesticar la nostra Ment
· Taller de Consciència i Puresa espiritual
· Taller de Contacte amb la Natura
· Taller d’Autosanació
· Taller d’Aprenentatge de la Vida
· Trobada amb el Nen Interior
· Taller d’Escriptura Emocional i Creativa




1) Taller sobre la Prosperitat:

La prosperitat no es refereix exclusivament al camp econòmic, sinó a tots els aspectes de la nostra vida per a crear allò que volem.
La prosperitat no és tenir molt, quantitat, sinó el fruit d’un estat interior on intervenen el creure’ns mereixedors, els nostres pensaments, i la nostra actitud davant el que vivim.
Es parlarà de la prosperitat a tots els nivells, i per tant, també de l’econòmic, el com atraure el diner a la nostra vida.
Duració: 4h.
Preu: 70€

2) Taller sobre la Rendició:

Sovint lluitem a contracorrent, remem en direcció contrària al procés de la vida. No sempre podem evitar el que vivim, però sí el com viure el que la vida ens dóna.
Aquest taller es dirigeix a un canvi d’actitud davant la vida conforme si tenim un enteniment del per què del fet i la nostra actitud en aquell moment, podrem gaudir molt més de la vida i dels successius esdeveniments que aquesta ens depari.
No sempre hem de lluitar per a ser feliços. Moltes vegades és deixar passar la tempesta i posar-te sota aixopluc per a no mullar-te. La felicitat es basa en l’acceptació i la calma interiors.
Durada: 4h.
Preu: 70€

3) Taller de contes iniciàtics

Quina importància tenen els contes en les nostres vides? Què són els contes iniciàtics? Ells ens aporten un interruptor per a encendre la llum del nostre interior i aprofundir en el major viatge que un pugui arribar a fer: el viatge de l’autoconeixement, del meravellós món que hi ha dins teu i així trobar els tresors que sempre han estat allà, però que no hem trobat la porta d’entrada.
Aquest taller es parlarà del què són els contes iniciàtics, s’explicaran algun d’ells, es veurà el seu contingut, en què consisteixen, i fins i tot, es crearan contes per part dels assistents al taller.
Tots vivim un viatge iniciàtic a la vida, i els contes són una bona eina per a endinsar-nos d’una manera més conscient a ell.
Són una font per alimentar el nostre esperit i la nostra ànima.
Durada: 4h.
Preu: 70€

4) Taller per a domesticar la nostra ment:


Us imagineu podeu controlar la nostra ment? Què tal si la desestructurem per que funcioni com nosaltres volem?
La nostra ment funciona a nivell racional per com ens l’han educada. Aquesta actitud racional no sempre ens ha permès trobar la felicitat a les nostres vides, per tant, cal que fem alguns retocs en ella perquè ens respongui com nosaltres volem, i per això li farem fer una sèrie d’exercicis, no racionals, perquè s’acostumi a fer-nos cas i deixar-se anar, no volent controlar tant la nostra vida.
En aquest taller farem exercicis corresponents, no tant potenciant el nostre hemisferi esquerra, sinó el dret, que és el que ens pot ajudar a ser més feliços i gaudir més de la vida.
Exercicis basats en la imaginació, la visualització dirigida, i altres que ens portin a controlar la nostra ment per a adquirir el poder mental que tant desitgem. Si controlem la nostra ment, donarem un pas important cap a la nostra integritat i felicitat.
Durada: 4h.
Preu: 70€

5) Taller de consciència i puresa espiritual:

Vivim en temps de canvi, temps de recerca espiritual. Cal obrir portes de la nostra consciència més profunda per a poder entendre i adaptar-nos als nous temps que vivim.
Aquest seminari inclou una sèrie d’aspectes relacionats amb la nostra existència i la nostra veritable naturalesa. Es transmetran diferents pautes bàsiques per a arribar a entendre allò que realment som, donant peu a unes reflexions interiors per a poder adonar-nos de la nostra vida, del nostre estat interior actual, en relació al que podem arribar a aconseguir i ser.
Dins d’aquesta trobada d’índole espiritual sorgiran aspectes com:
a) La nostra essència espiritual.
b) Res és el que sembla
c) Més enllà de la forma
d) La nostra intencionalitat. L’efecte Dominó.
e) El paper que cadascú representa en aquesta vida.
f) L’entorn: l’efecte Mirall.
Al final s’acabarà el seminari amb una sessió de puresa espiritual, havent de portar els assistents, una manta o alguna cosa per a tapar-nos, així com uns mitjons gruixuts si creieu convenient degut que en la sessió ens descalçarem.
Durada: 4’30h.
El preu serà de 80 €

6) Taller de contacte amb la natura:

A través d’una sèrie d’exercicis guiats ens sintonitzarem amb les energies de la naturalesa i sentir-nos Un amb ella. Connectarem amb la nostra essència i com a través d’ella podrem percebre les energies individuals de cada element existent en el lloc : arbres, arbustos, roques,...
Tot el que ens envolta té vida i cada una d’elles conté una informació que podem arribar a percebre-la si obrim el nostre interior.
Hem entrat en una nova època de grans canvis i la Terra té molt a veure. Connectem amb les seves energies, el seu poder i ens ajudarà a conèixer-nos una mica més qui som nosaltres. Només la calma i la harmonia interior podrem arribar a sentir dins nostre.
Que no t’has abraçat mai a un arbre? Doncs aquest pot ser un bon moment per a fer-ho.
Aquest taller es realitzarà a la zona del parc natural de La Cadira del Bisbe (Premià de Dalt) . Anirem amb els cotxes respectius i aquells que no en tinguin i estiguin interessats en assistir-hi, aniran amb algú que sí que en porti.
Durada: unes 2’30h. més o menys.
Preu: 40€

7) Taller d’Autosanació:

El nostre estat per naturalesa, és l’estat d’equilibri, però a través dels dies, del temps, ens deixem emportar per les influències del nostre entorn i llavors, ens adonem que a vegades actuem d’una manera diferent a com volem actuar, o les nostres paraules no són del tot amoroses en relació a les nostres expressions o contestacions.
Quan arribem a aquest punt és que ens ha passat alguna cosa i hem de “posar-hi remei”. Alguns dels aspectes a veure, seran: què produeix un desequilibri?, la sanació en la Nova Era, els colors, la visualització, respiració, la paraula, les abraçades, les nostres mans com a eina de sanació,....
Al final s’acabarà el seminari amb una sessió de puresa espiritual, havent de portar els assistents, una manta o alguna cosa per a tapar-nos, així com uns mitjons gruixuts si creieu convenient degut que en la sessió ens descalçarem.
Durada: 4’30h.
Preu: 80€

8) Trobada amb el Nen Interior (taller de desinhibició):

El riure, el joc, el gest, el contacte i el moviment del cos poden considerar-se una teràpia per a arribar a connectar amb el nen o nena que tots som i tenim en el nostre interior.
En aquest taller hi haurà una part pràctica, lúdica, alhora que també es comentarà les característiques d’aquest nen que portem en el nostre interior, què representa per a nosaltres i anirem a trobar-nos amb ell per a veure com està i de quina manera el podem ajudar. Si aprenem anar a ell i deixem que es mostri, obtindrem una qualitat de vida, on el viure pot ser un descobriment del gran regal que se’ns ha fet: la capacitat de ser feliços i mostrar-nos tal qual som.
Deixem que el nen interior que portem dins es mostri !!!
Durada: 4h.
Preu: 70€

9) Taller d’Aprenentatge en la vida:

El procés d’evolució del ser humà consisteix en anar aprenent del què li passa, perquè la propera vegada ja no ensopegui amb la mateixa pedra. Aprendre de la vida no ha estat una lliçó que ens hagin ensenyat de petits/es, per tant, cada vegada que el malestar ha aparegut en nosaltres, hem intentat esquivar-lo i oblidar-lo quan el que havíem de fer és adonar-nos d’ell i veure què ens volia dir, el per què se’ns ha presentat.
Es donaran exercicis i pautes dirigides per a poder aprendre de la nostra vida i així, poder sanar i superar les suposades adversitats que la vida ens dóna.
Serà un taller bastant pràctic on cadascú dels assistents, farà un petit viatge d’introspecció per a aprendre de la seva pròpia vida i començar una de nova sent més ell/a.
Durada: 4h.
Preu: 70€

10) Taller d’Escriptura Emocional i Creativa:

Aquest és un taller que engloba tècniques d’escriptura amb l’exercici de la imaginació per a trobar el benestar en tots els aspectes de la teva vida. Amb senzills exercicis i sorprenents descobriments, provoca un procés de canvi i renovació des de l’interior de la persona.
Escriure les més íntimes reflexions és un acte terapèutic i un antídot per a la insatisfacció i infelicitat. L’escriptura, llavors, es converteix en una profunda pràctica espiritual.
Aquest és un taller per a escoltar-te, per a trobar-te a tu mateix/a, expressant-te en tot moment, des de l’ànima.
Durada: 10h. (5 sessions de 2h. cadascuna)
Preu: 120€

Totes les activitats entren en funcionament a partir del mes de juny (el mes vinent)
Es recomana portar llibreta i bolígraf.
Com sempre, si hi ha alguna cosa que vulguis aclariment, ja m’ho comentaràs quan ens veiem o fent-me una trucada.


US ESPEREM !!!

Per a més informació, podeu trucar al centre:

L’essència

c/ Itàlia 37 T. 935404843 (El Masnou) (tocant al mercat)

e-mail: lessencia@hotmail.com

dijous, 22 de maig del 2008

Reiki

Avui voldria escriure unes paraules sobre Reiki. Potser algun de vosaltres ja sabeu el què és, però m’agradaria aclarir i fer unes anotacions sobre el què és Reiki en veritat.
Hi ha qui diria que és una tècnica de sanació natural. També hi ha qui podria arribar a dir que és un sistema de sanació natural basada en una imposició de mans. Bé, quedant-nos amb aquests titulars és no entendre el què és Reiki.
Reiki pot ser un aprenentatge o una teràpia, o les dues coses. S’han dit moltes coses, però el veritable sentit del Reiki és l’amor. Si haguéssim de definir, segons la seva veritable essència del què és Reiki, hauríem de tenir present els següents punts:

Reiki és un camí cap el despertar interior
Reiki és una porta cap l’autoconeixement
Reiki és sanació (emocional, física, mental i espiritual)
Reiki és una manera de viure i actuar davant la vida des de l’amor.

Quan algú va que se li faci una sessió de Reiki, va predisposat a sentir-se millor. En el fons, quan se surt d’una sessió, un sembla haver alliberat tot el pes feixuc que portava a sobre, les preocupacions, tensions i fins i tot, el dolor que podia haver tingut en un principi.
Tothom pot fer Reiki. Tothom està capacitat per a mostrar part del seu potencial espiritual, perquè Reiki és una connexió amb la seva essència espiritual i un aprenentatge de com poder-la fer servir.
Quan parlem de Reiki, estem parlant d’amor, de l’energia espiritual que tots som i ens envolta. És aprendre a canalitzar-la per a crear equilibri allà on es necessiti, sigui una persona, un animal, una planta, situació o el mateix planeta. Reiki serveix per a tot, perquè és amor, i aquest el podem destinar cap allà on vulguem.
Viure amb Reiki és tenir una actitud amorosa davant la vida desitjant el millor per a tots, començant per a tu mateix/a. Tu pots donar-te Reiki, pots equilibrar-te, i també als altres. No només és pels altres, com hi ha terapeutes que ho fan. S’obliden d’ells i no revisen les seves energies per estar en tot moment a punt per a ser un canal obert, net i pur perquè el “pacient” (que pot ser un mateix) prengui contacte amb la seva divinitat i així poder sanar, creant l’equilibri que necessita el seu cos i el seu esperit.
Reiki no és una tècnica, és molt més que això: És una manera de viure al servei del Pare les vint-i-quatre hores al dia. No és un servei a hores, una tècnica que s’aplica en horari laboral i ja està. És tot un lliurament al servei del planeta.
Prendre consciència del nostre paper com a sanadors, terapeutes de Reiki, implica una responsabilitat espiritual de cara a la humanitat. Hi ha qui, però, només es queda en la forma, en la tècnica apresa d’unes posicions de mans, quan això només és una part de la forma del què és Reiki. El que predomina és el fons i la connexió espiritual amb un mateix.
La veritable sanació succeeix quan un connecta amb el seu “metge interior”. En el fons, la sanació és autosanació. És quan la persona obra les portes del seu interior i permet que l’amor l’equilibri. Només l’amor pot sanar. Reiki és amor. Reiki és responsabilitat, i només aquells que es responsabilitzin de la seva vida podran gaudir d’una perfecte salut, a tots els nivells (físic, mental, emocional i espiritual), perquè el veritable benestar es troba a dins de cadascú, no et ve de fora. Mentre un no es responsabilitzi de sí mateix, amb el temps, tornarà a manifestar els símptomes de desequilibri que l’ha portat a fer-se una sessió de Reiki.
Reiki és una porta d’autoconeixement que et porta a despertar aspectes del teu potencial espiritual com a ser diví que ets.
Reiki és puresa, no xamanisme, malgrat la major part de la seva transmissió que un mestre de Reiki fa als seus alumnes ho fa des de la vessant xamànica.
Reiki és la unió de tu amb el Pare, la teva divinitat, i deixar que Ell/a actuï a favor de qui ho necessita, podent ser tu mateix/a. Res més que això per a crear pau i harmonia en el teu cos i esperit. No calen cap ritual, ni parafernàlia (símbols, olis, altars,....) per a deixar que l’amor sigui en un. Ets tu i el Pare.
Malauradament, encara es continua realitzant la formació de Reiki des de la vella energia, des del xamanisme, però l’època del xaman ja ha acabat. Ha arribat l’hora de l’energia crística, l’energia de la nova era. El poder resideix dins de cadascú, de la divinitat que tots som, no estant supeditat a uns elements externs com els que acabo de nombrar anteriorment. L’amor és directe i pur. No necessita intermediaris físics (encens, espelmes, togues, .....)..
És des de la puresa, des d’una predisposició incondicional, que es produeix la sanació, perquè tu, cadascú, és part de Déu. i res més necessitem per a crear equilibri a les nostres vides, només el connectar amb aquesta part divina que tots som. El camí de l’autoconeixement ens portarà amb nosaltres mateixos.
Reiki és una porta, de tantes que hi ha per a saber fer servir l’energia pel nostre propi benestar i el dels altres. És aprendre a ser conscients que tu ets un ser espiritual i que aquesta energia espiritual pots emprar-la per a crear el bé al planeta i tot aquell que l’habiti.
El camí de l’autoconeixement ens portarà a la nostra plena integritat i saviesa, i Reiki és una porta oberta que ens permetrà arribar a conèixer-nos una mica més a l’aprendre a fer servir l’energia que som.
Reiki és la sanació a través de l’energia crística, una manera de viure des de l’amor al servei de tot allò o tots aquells que ho necessitin. Quan més sentis l’amor en tu, més amor podràs donar.
Estima’t i coneix-te!
Aquest és el camí de la veritable sanació.

dilluns, 19 de maig del 2008

La Llum de les Paraules (8)

"El que es important a la vida no es veu. Allò que és important se sent, no es veu."

Aquesta setmana us esperen noves oportunitats. Obriu-vos a elles i penseu que res és el que sembla.
Que passeu un bon dia i una feliç setmana.

dijous, 15 de maig del 2008

Cors ressentits



A vegades em pregunto, al sentir els cors d’aquells que s’apropen a mi, el per què es té tanta por d’obrir el cor. Aquests sers tancats en sí mateixos per a no sentir-se ferits novament, observen y es resguarden del seu dolor anterior, no atrevint-se a obrir el seu cor. Així, es troben protegits de tot possible patiment que pugui arribar a venir. Sento compassió per ells, perquè em dono compte i sento el seu veritable dolor i limitació pel sol fet de tancar-se en sí mateixos. La por, sovint inconscient, arrelada a la nostra memòria cel·lular no ens permet sentir l’amor en les nostre vides.
Es viuen experiències que no acaben com un voldria. Aquests resultats fan sorgir unes emocions y sentiments no sempre volgudes, sent quan es comença a tancar la porta del nostre cor per a no sentir-se ferit més vegades. En un principi es deixa la porta ajustada, ja no oberta de par en par, però amb el temps i noves vivències la porta es va tancant per a no patir més.
Un pensa que d’aquesta manera és com més segur i protegit està, però l’efecte és tot el contrari, perquè el teu cor et convida a noves experiències i situacions que poden portar-te a sentir l’amor tant com desitges, però el teu passat l’observa tot des de l’espiera de la porta, i degut al record, no acabes de permetre que aquesta s’obri.
Volem però no acabem de deixar-nos anar. La por, i fins i tot el pànic, envaeixen la nostra vida quan ens trobem en situacions que ja hem viscut en el nostre passat. Relacionem l’actual amb la que va ser, i això ens ofusca la nova situació que se’ns presenta per a poder aconseguir la nostra plenitud. Pensem que tornarà a succeir el mateix que llavors. Potser les nostres paraules no ho admetin, deixant una porta a l’esperança, però el nostre cor continua amagat, tancat en el més profund del record.
Masses pors per a poder viure en pau i amor. Ens perdem tant, al deixar que els records envaeixin el nostre present! Frenen la nostra felicitat, quan el que volem és gaudir de la plenitud de la vida y el benestar interior.
Tots volem ser feliços, trobant i sentint l’amor a la nostra vida. En el fons, és l’essència que ens permet viure i delitar-nos de la nostra existència, és el que dóna sentit a la nostra vida, però no acabem de deixar-nos anar i obrir-nos a ell.
Hi ha tant d’amor per a nosaltres! Hi ha tant d’amor esperant-nos en el nostre entorn per a poder sentir la felicitat amb tota la seva magnificència, que si fóssim conscients realment de la seva abundància, deixaríem a un costat el nostre passat i ens llençaríem de cap a la vida, però no!, preferim controlar-la i deixar-nos anar gota a gota, quan podem acceptar-lo (l’amor) a cabdals.
Masses pors emmagatzemem en el nostre interior, i el nostre cor s’espanta dels resultats que hem interpretat de les nostres anteriors experiències. Tanquem allò que més ens pot alliberar, dient que el nostre entorn ens pot ferir. És la solució més fàcil, però també la de més patiment. Només si obrim el nostre cor i deixem que l’amor que ens envolta i ens convida a acceptar-lo podrem apreciar la veritable essència que som i poder dir: “És tant el que he guanyat obrint-me!. Ara sóc feliç”.
Sento certa pena i compassió, alhora, al sentir la por a obrir-se a la vida, quan aquesta et té preparada el major benestar que puguis arribar a imaginar. Veig el futur dels sers tancats en la por del seu passat per no ser ferits novament. Ells s’estan negant el que sempre han desitjat.
Obriu el vostre cor i no tingueu por. Tant se val el que hàgiu pogut viure fins ara!El millor per a vosaltres us espera a la porta de la vostra intenció de ser vosaltres. No temeu, només el millor podeu esperar. El pitjor a la vostra vida ja ha passat.
Ens trobem en temps d’una consciència i energia de més alta vibració en el planeta i la humanitat. Nosaltres estem abraçats per elles. Obrim-nos i deixem enrere el que va ser de nosaltres. Un cor obert, vivint el present, podrà rebre l’amor que sempre ha desitjat. Aquest abraçarà cada aspecte de la vostra vida, i una nova visió de vosaltres s’eixamplarà davant els vostres ulls, sentint la satisfacció i l’agraïment de la vida pels nous esdeveniments que se us ofereix segons com vosaltres sempre heu desitjat.
Amb l’amor res haureu de témer, perquè serà la vostra protecció i llum per a saber què fer a cada moment de la vostra vida.
Obriu el vostre cor i no deixeu que aquest es tanqui en la por d’un passat. No hi ha major dolor que la decisió voluntària de no obrir-se a la vida.
No temeu i obriu-vos per a acceptar l’amor que us envolta. Ell us alliberarà de la vostra vida i sereu lliures.
Que l’amor i la pau siguin en vosaltres.

dilluns, 12 de maig del 2008

Xerrada mensual

Aquest proper dijous, dia 15, es realitzarà la xerrada mensual que està programada dins de les activitats paral·leles a l'Escola.
El teme d'aquesta setmana serà:

El Camí de l'Autoconeixement

Com sempre, totes elles són de caire gratuït i obertes a tothom. Us esperem al centre a les 20'15h. Per a més informació, podeu trucar al 935404843. Aquí us atendrem i us donarem, alhora, tota la informació que vulgueu saber de les activitats que s'estan realitzant en aquests moments i les previstes a fer.

Una abraçada i que passeu un bon dia i una feliç setmana.
Que l'Amor i la Pau siguin en vosaltres.

dijous, 8 de maig del 2008

Àngels en la Terra

Malgrat tot, el Cel es troba en la Terra.
Sers angelicals, procedents de la nostra morada espiritual, arriben constantment, i en més nombre, a la dimensió on es troba la humanitat. Viuen entre nosaltres, adquirint un cos per a apropar-se a aquells que més ho necessiten en el moment adequat.
Ells es troben entre nosaltres, en els diferents continents amb aparença diversa per a portar a terme allò pel qual han vingut.
Una Voluntat Superior dirigeix els seus passos, i Ells, com sers al servei de la Font Creadora de tota Vida, s’estableixen allà on es necessiti les seves presències. Poden materialitzar-se i desmaterialitzar-se degut a la seva puresa espiritual.
Àngels ens envolten i apareixen quan menys ens ho imaginem. Les nostres oracions i demandes des del cor acostumen a veure’s mostres a través d’Ells. Les seves intervencions donen esperances i llum a les peticions de les ànimes terrenals.
Les seves aparences solen ser diverses, segons on es trobin i la funció a realitzar. Poden mostrar-se com indigents, camperols, joves d’aparença antisocial, però la seva mirada i actitud els delata. Per què es mostren així? Perquè només aquells que realment els vegin i actuïn des del cor se’ls hi aproparà. Ells necessiten no ser molestats per a complir el que han vingut a fer, i a vegades, la seva aparença sol ser “no recomanable” pels convencionalismes socials de la zona i cultura on es troben. Poden aparèixer com joves, ancians, home o dona, o fins i tot, com animal, en el moment just i adequat a la teva vida per a ajudar-te a donar un pas més en el teu camí.
Intervenen quan menys t’ho esperes, del no res apareixen, just quan més els necessites. Després, desapareixen de la teva vista, en una cantonada del carrer; al girar tu el cap, i després, al voler tornar a mirar-los ja no hi són; algun caminant que es creua amb tu, t’indica, i uns passos més enllà de la trobada et gires i ja no el veus, però ara saps, en canvi, cap on has d’anar;....
Particularment, he arribat a conèixer alguns d’Ells. Van aparèixer en moments que necessitava ajuda, i del no res van aparèixer, tres concretament, en el cas que estic pensant ara, i van desaparèixer al girar una cantonada.
Constantment ens volen ajudar, i estan aquí per a facilitar-nos el camí, estant en tot moment al servei de Déu.
La seva aparença o actitud fan que, sovint, els altres guardin certa distancia, per a que només els adequats se’ls apropin i coneguin de veritat. Només aquells que necessitin d’Ells, voldran apropar-se’ls i conèixer-los millor.
Els àngels conviuen amb nosaltres, i no aparenten, sempre, allò que realment són. Passen desapercebuts, i així, poden realitzar el que han vingut a fer.
Les seves presències són beneïdes per la Voluntat Divina.
Al·leluia!

dilluns, 5 de maig del 2008

Novetats de darrera hora

Hi ha previst realitzar un nou taller d'Escriptura Emocional i Creativa.
Aquells que estigueu interessats podeu posar-vos en contacte amb el centre L'Essència (935404843) degut que hi ha diferents opcions (horaris).
Per a més ínformació, truqueu al telèfon anterior o enviar un e-mai a: l-essencia@hotmail.com

Que passeu un bon dia i una bona setmana i que l'amor i la pau siguin en vosaltres.

dijous, 1 de maig del 2008

En la senzillesa resideix la grandesa

En el moment es adonem quan ens trobem davant d’un ser especial, un gran home. La seva presència ens il·lumina amb el seu estar i discreció, amb la seva intervenció oportuna i la seva senzillesa. No destaca. No es fa notar. No és més que els altres, però tots saben que es troba allà. Potser tingui un somrís per a aquell que ho necessiti, per a tots, però serà manifestació de sentir-se un amb tu, d’haver conegut al llarg dels segles i ara torna a estar davant teu, al teu costat, per a reconèixer-te i saludar a la teva ànima.
No destaca quan es troba en un grup, però a la vegada, tots saben que és amb ells. Les seves intervencions poden ser minses, però les paraules escoltades. Els teus ulls poden anar cap els seus, i ell et respondrà amb serenitat i acolliment. Allà on es troba posa pau i benestar.
Un home d’aparença com els altres camina per la vida, sabent on li porten els seus peus. En el silenci de la magnitud del seu interior, avança entre l’aire del seu procés terrenal. És en aparença com qualsevol, però la seva expressió i la seva llum el delaten. Les seves energies abracen a tot aquell que se li apropi. La gent vol estar amb ell, i amb la seva ànima oberta, els rep en el silenci i l’amor.
Algú com tu es barreja entre la gent del carrer i entra en les botigues per a proveir les seva despensa. Fa el que un ser terrenal necessita realitzar per a cobrir les seves necessitats bàsiques, però hi ha en ell alguna cosa especial, perquè tot ho fa amb la naturalitat de saber que un regal li ha estat donat. Se sent agraït per tot el que la vida li dóna. Se sent afortunat per saber qui és i viu cada dia com una oportunitat que l’univers li ofereix per a apropar-se més a la seva divinitat.
És algú semblant a tu, però amb la diferència que la seva actitud davant la vida és d’agraïment i humilitat. Sap que sap, i per això, parla poc.
Hi ha sers com aquest que acabo de descriure en tots els continents. Es troben barrejats entre la població on són, però ells saben el que són, i sovint passen desapercebuts. Els altres el veuen com un més d’ells. Aparentment són com nosaltres, però ells saben qui són i realitzen el que han vingut a fer en aquest planeta anomenat Terra.
Quan algú se li apropa, és llavors quan pot notar que es troba davant d’algú especial, ple d’amor i llum. És quan es dóna compta de la seva expressió serena i actitud tranquil·la. Pot ser de poques paraules, però les adequades per a aquell moment. No destaca. No presumeix, senzillament es manifesta i gaudeix amb cada oportunitat que se li ofereix. Fa de la vida el seu passeig triomfal de la seva divinitat.
Algú, aparentment com nosaltres, es troba en el nostre entorn, portant pau, llum i l’amor cap a tots els homes. No es distingeix per les seves robes i ostentacions. Viu en la més absoluta discreció i humilitat. Potser no tingui, a vegades, per a cobrir les seves necessitats, però ell no es queixa perquè sap que de lo essencial està sent proveït per a fer el que ha vingut a fer. Té una paraula, la justa i adequada per a aquell que ho necessiti. Pots estar a prop d’ell i estar senzillament al seu costat sentint la seva companyia i acceptació. Ell t’envoltarà amb la seva essència i sentiràs el benestar i la protecció de ser al costat d’algú que sent l’amor de Déu en el seu interior. Et trobaràs bé al seu costat, i sabràs que et trobes davant d’un ser especial, aparentment com d’altres, però l’energia que despendrà només podries definir-la com de “no és d’aquest món”. Ell et somriurà en el silenci, i amb el seu mantell celestial, t’abraçarà donant-te amor, comprensió i coratge.
La veritable grandesa del ser es troba en el seu grau de senzillesa.