dijous, 8 de maig del 2008

Àngels en la Terra

Malgrat tot, el Cel es troba en la Terra.
Sers angelicals, procedents de la nostra morada espiritual, arriben constantment, i en més nombre, a la dimensió on es troba la humanitat. Viuen entre nosaltres, adquirint un cos per a apropar-se a aquells que més ho necessiten en el moment adequat.
Ells es troben entre nosaltres, en els diferents continents amb aparença diversa per a portar a terme allò pel qual han vingut.
Una Voluntat Superior dirigeix els seus passos, i Ells, com sers al servei de la Font Creadora de tota Vida, s’estableixen allà on es necessiti les seves presències. Poden materialitzar-se i desmaterialitzar-se degut a la seva puresa espiritual.
Àngels ens envolten i apareixen quan menys ens ho imaginem. Les nostres oracions i demandes des del cor acostumen a veure’s mostres a través d’Ells. Les seves intervencions donen esperances i llum a les peticions de les ànimes terrenals.
Les seves aparences solen ser diverses, segons on es trobin i la funció a realitzar. Poden mostrar-se com indigents, camperols, joves d’aparença antisocial, però la seva mirada i actitud els delata. Per què es mostren així? Perquè només aquells que realment els vegin i actuïn des del cor se’ls hi aproparà. Ells necessiten no ser molestats per a complir el que han vingut a fer, i a vegades, la seva aparença sol ser “no recomanable” pels convencionalismes socials de la zona i cultura on es troben. Poden aparèixer com joves, ancians, home o dona, o fins i tot, com animal, en el moment just i adequat a la teva vida per a ajudar-te a donar un pas més en el teu camí.
Intervenen quan menys t’ho esperes, del no res apareixen, just quan més els necessites. Després, desapareixen de la teva vista, en una cantonada del carrer; al girar tu el cap, i després, al voler tornar a mirar-los ja no hi són; algun caminant que es creua amb tu, t’indica, i uns passos més enllà de la trobada et gires i ja no el veus, però ara saps, en canvi, cap on has d’anar;....
Particularment, he arribat a conèixer alguns d’Ells. Van aparèixer en moments que necessitava ajuda, i del no res van aparèixer, tres concretament, en el cas que estic pensant ara, i van desaparèixer al girar una cantonada.
Constantment ens volen ajudar, i estan aquí per a facilitar-nos el camí, estant en tot moment al servei de Déu.
La seva aparença o actitud fan que, sovint, els altres guardin certa distancia, per a que només els adequats se’ls apropin i coneguin de veritat. Només aquells que necessitin d’Ells, voldran apropar-se’ls i conèixer-los millor.
Els àngels conviuen amb nosaltres, i no aparenten, sempre, allò que realment són. Passen desapercebuts, i així, poden realitzar el que han vingut a fer.
Les seves presències són beneïdes per la Voluntat Divina.
Al·leluia!