dilluns, 26 de maig del 2008

Tallers d'Espiritualitat pràctica

A partir del mes de juny l’Escola d’Espiritualitat augmenta les seves activitats. Degut a l’aprenentatge obtingut al llarg d’aquests primers cinc mesos de vida, i observant el procés dels qui heu anat assistint a les sessions dels diferents blocs, s’ha cregut convenient presentar una sèrie d’activitats que ajudaran, encara més, a portar a terme l’espiritualitat en el dia a dia, facilitant d’una manera pràctica, com actuar i què fer en la nostra quotidianitat, predisposant-nos amb una nova actitud davant la vida.
Per aquest motiu us faig saber l’implantació d’un nou bloc dins de l’Escola. Serà el Bloc 11 amb el títol: “Tallers d’Espiritualitat pràctica”. Com ja he dit, facilitarà, el fet de viure l’espiritualitat ( benestar interior) en un món de terrenalitat.
Seran tallers curts, on, d’una manera pràctica i senzilla es veurà com aplicar la nostra espiritualitat en el dia a dia.
Els tallers que inclouran aquest bloc 11è. seran:

· Taller sobre la Prosperitat
· Taller sobre la Rendició
· Taller de Contes Iniciàtics (per a adults)
· Taller per a Domesticar la nostra Ment
· Taller de Consciència i Puresa espiritual
· Taller de Contacte amb la Natura
· Taller d’Autosanació
· Taller d’Aprenentatge de la Vida
· Trobada amb el Nen Interior
· Taller d’Escriptura Emocional i Creativa




1) Taller sobre la Prosperitat:

La prosperitat no es refereix exclusivament al camp econòmic, sinó a tots els aspectes de la nostra vida per a crear allò que volem.
La prosperitat no és tenir molt, quantitat, sinó el fruit d’un estat interior on intervenen el creure’ns mereixedors, els nostres pensaments, i la nostra actitud davant el que vivim.
Es parlarà de la prosperitat a tots els nivells, i per tant, també de l’econòmic, el com atraure el diner a la nostra vida.
Duració: 4h.
Preu: 70€

2) Taller sobre la Rendició:

Sovint lluitem a contracorrent, remem en direcció contrària al procés de la vida. No sempre podem evitar el que vivim, però sí el com viure el que la vida ens dóna.
Aquest taller es dirigeix a un canvi d’actitud davant la vida conforme si tenim un enteniment del per què del fet i la nostra actitud en aquell moment, podrem gaudir molt més de la vida i dels successius esdeveniments que aquesta ens depari.
No sempre hem de lluitar per a ser feliços. Moltes vegades és deixar passar la tempesta i posar-te sota aixopluc per a no mullar-te. La felicitat es basa en l’acceptació i la calma interiors.
Durada: 4h.
Preu: 70€

3) Taller de contes iniciàtics

Quina importància tenen els contes en les nostres vides? Què són els contes iniciàtics? Ells ens aporten un interruptor per a encendre la llum del nostre interior i aprofundir en el major viatge que un pugui arribar a fer: el viatge de l’autoconeixement, del meravellós món que hi ha dins teu i així trobar els tresors que sempre han estat allà, però que no hem trobat la porta d’entrada.
Aquest taller es parlarà del què són els contes iniciàtics, s’explicaran algun d’ells, es veurà el seu contingut, en què consisteixen, i fins i tot, es crearan contes per part dels assistents al taller.
Tots vivim un viatge iniciàtic a la vida, i els contes són una bona eina per a endinsar-nos d’una manera més conscient a ell.
Són una font per alimentar el nostre esperit i la nostra ànima.
Durada: 4h.
Preu: 70€

4) Taller per a domesticar la nostra ment:


Us imagineu podeu controlar la nostra ment? Què tal si la desestructurem per que funcioni com nosaltres volem?
La nostra ment funciona a nivell racional per com ens l’han educada. Aquesta actitud racional no sempre ens ha permès trobar la felicitat a les nostres vides, per tant, cal que fem alguns retocs en ella perquè ens respongui com nosaltres volem, i per això li farem fer una sèrie d’exercicis, no racionals, perquè s’acostumi a fer-nos cas i deixar-se anar, no volent controlar tant la nostra vida.
En aquest taller farem exercicis corresponents, no tant potenciant el nostre hemisferi esquerra, sinó el dret, que és el que ens pot ajudar a ser més feliços i gaudir més de la vida.
Exercicis basats en la imaginació, la visualització dirigida, i altres que ens portin a controlar la nostra ment per a adquirir el poder mental que tant desitgem. Si controlem la nostra ment, donarem un pas important cap a la nostra integritat i felicitat.
Durada: 4h.
Preu: 70€

5) Taller de consciència i puresa espiritual:

Vivim en temps de canvi, temps de recerca espiritual. Cal obrir portes de la nostra consciència més profunda per a poder entendre i adaptar-nos als nous temps que vivim.
Aquest seminari inclou una sèrie d’aspectes relacionats amb la nostra existència i la nostra veritable naturalesa. Es transmetran diferents pautes bàsiques per a arribar a entendre allò que realment som, donant peu a unes reflexions interiors per a poder adonar-nos de la nostra vida, del nostre estat interior actual, en relació al que podem arribar a aconseguir i ser.
Dins d’aquesta trobada d’índole espiritual sorgiran aspectes com:
a) La nostra essència espiritual.
b) Res és el que sembla
c) Més enllà de la forma
d) La nostra intencionalitat. L’efecte Dominó.
e) El paper que cadascú representa en aquesta vida.
f) L’entorn: l’efecte Mirall.
Al final s’acabarà el seminari amb una sessió de puresa espiritual, havent de portar els assistents, una manta o alguna cosa per a tapar-nos, així com uns mitjons gruixuts si creieu convenient degut que en la sessió ens descalçarem.
Durada: 4’30h.
El preu serà de 80 €

6) Taller de contacte amb la natura:

A través d’una sèrie d’exercicis guiats ens sintonitzarem amb les energies de la naturalesa i sentir-nos Un amb ella. Connectarem amb la nostra essència i com a través d’ella podrem percebre les energies individuals de cada element existent en el lloc : arbres, arbustos, roques,...
Tot el que ens envolta té vida i cada una d’elles conté una informació que podem arribar a percebre-la si obrim el nostre interior.
Hem entrat en una nova època de grans canvis i la Terra té molt a veure. Connectem amb les seves energies, el seu poder i ens ajudarà a conèixer-nos una mica més qui som nosaltres. Només la calma i la harmonia interior podrem arribar a sentir dins nostre.
Que no t’has abraçat mai a un arbre? Doncs aquest pot ser un bon moment per a fer-ho.
Aquest taller es realitzarà a la zona del parc natural de La Cadira del Bisbe (Premià de Dalt) . Anirem amb els cotxes respectius i aquells que no en tinguin i estiguin interessats en assistir-hi, aniran amb algú que sí que en porti.
Durada: unes 2’30h. més o menys.
Preu: 40€

7) Taller d’Autosanació:

El nostre estat per naturalesa, és l’estat d’equilibri, però a través dels dies, del temps, ens deixem emportar per les influències del nostre entorn i llavors, ens adonem que a vegades actuem d’una manera diferent a com volem actuar, o les nostres paraules no són del tot amoroses en relació a les nostres expressions o contestacions.
Quan arribem a aquest punt és que ens ha passat alguna cosa i hem de “posar-hi remei”. Alguns dels aspectes a veure, seran: què produeix un desequilibri?, la sanació en la Nova Era, els colors, la visualització, respiració, la paraula, les abraçades, les nostres mans com a eina de sanació,....
Al final s’acabarà el seminari amb una sessió de puresa espiritual, havent de portar els assistents, una manta o alguna cosa per a tapar-nos, així com uns mitjons gruixuts si creieu convenient degut que en la sessió ens descalçarem.
Durada: 4’30h.
Preu: 80€

8) Trobada amb el Nen Interior (taller de desinhibició):

El riure, el joc, el gest, el contacte i el moviment del cos poden considerar-se una teràpia per a arribar a connectar amb el nen o nena que tots som i tenim en el nostre interior.
En aquest taller hi haurà una part pràctica, lúdica, alhora que també es comentarà les característiques d’aquest nen que portem en el nostre interior, què representa per a nosaltres i anirem a trobar-nos amb ell per a veure com està i de quina manera el podem ajudar. Si aprenem anar a ell i deixem que es mostri, obtindrem una qualitat de vida, on el viure pot ser un descobriment del gran regal que se’ns ha fet: la capacitat de ser feliços i mostrar-nos tal qual som.
Deixem que el nen interior que portem dins es mostri !!!
Durada: 4h.
Preu: 70€

9) Taller d’Aprenentatge en la vida:

El procés d’evolució del ser humà consisteix en anar aprenent del què li passa, perquè la propera vegada ja no ensopegui amb la mateixa pedra. Aprendre de la vida no ha estat una lliçó que ens hagin ensenyat de petits/es, per tant, cada vegada que el malestar ha aparegut en nosaltres, hem intentat esquivar-lo i oblidar-lo quan el que havíem de fer és adonar-nos d’ell i veure què ens volia dir, el per què se’ns ha presentat.
Es donaran exercicis i pautes dirigides per a poder aprendre de la nostra vida i així, poder sanar i superar les suposades adversitats que la vida ens dóna.
Serà un taller bastant pràctic on cadascú dels assistents, farà un petit viatge d’introspecció per a aprendre de la seva pròpia vida i començar una de nova sent més ell/a.
Durada: 4h.
Preu: 70€

10) Taller d’Escriptura Emocional i Creativa:

Aquest és un taller que engloba tècniques d’escriptura amb l’exercici de la imaginació per a trobar el benestar en tots els aspectes de la teva vida. Amb senzills exercicis i sorprenents descobriments, provoca un procés de canvi i renovació des de l’interior de la persona.
Escriure les més íntimes reflexions és un acte terapèutic i un antídot per a la insatisfacció i infelicitat. L’escriptura, llavors, es converteix en una profunda pràctica espiritual.
Aquest és un taller per a escoltar-te, per a trobar-te a tu mateix/a, expressant-te en tot moment, des de l’ànima.
Durada: 10h. (5 sessions de 2h. cadascuna)
Preu: 120€

Totes les activitats entren en funcionament a partir del mes de juny (el mes vinent)
Es recomana portar llibreta i bolígraf.
Com sempre, si hi ha alguna cosa que vulguis aclariment, ja m’ho comentaràs quan ens veiem o fent-me una trucada.


US ESPEREM !!!

Per a més informació, podeu trucar al centre:

L’essència

c/ Itàlia 37 T. 935404843 (El Masnou) (tocant al mercat)

e-mail: lessencia@hotmail.com