diumenge, 12 d’octubre del 2008

L'Escola d'Espiritualitat a Premià de Mar

Us faig saber que a partir d’avui, l’Escola d’Espiritualitat també es troba a Premià de Mar. S’ha pogut trobar un espai i una predisposició per part del centre “Taller de ioga” perquè les activitats de l’Escola es puguin realitzar en aquesta població del Maresme.
“Taller de ioga” és un centre on també es fan activitats com teràpies i diferents tallers i sessions de ioga, tant per nens com per adults. Si esteu interessats en saber més d’aquest centre que ens ha obert les portes de l’Escola, podeu entrar en la seva web: www.tallerdeiogapremia.cat Aquí trobareu totes les seves activitats, i també les de l’Escola d`Espiritualitat.
L’adreça de l’Escola d’Espiritualitat a Premià de Mar és:

TALLER DE IOGA
C/ Dr. Fleming 22
Tel. 937513325


Les inscripcions ja estan obertes. Tots aquells que estigueu interessats en assistir a les activitats de l’Escola, poseu-vos en contacte al telèfon del centre o bé podeu passar personalment que us atendrem de bon grat.
Perquè sapigueu en què consisteix l’Escola d’Espiritualitat i les seves activitats, us convidem a la xerrada gratuïta que es farà a finals de mes, el proper dia 31 d’octubre a les 19’45h. al mateix centre, al carrer Dr. Fleming 22.
Us faig saber també, que de moment, per qüestions d’horaris, les activitats es faran en cap de setmana (dissabtes i diumenges), esperant poder donar-vos noves opcions entre setmana a partir del proper any i curs.
A part de la xerrada del dia 31, les activitats més imminents seran en el mes de novembre:

1er. Bloc de l’Escola: “Qui sóc jo?":

· Diumenge dia 2 (tot el dia)
o Horari: de les 10-14h. pel matí i de les 16 a les 19h. per la tarda.
o Preu: 100€

· Dissabtes tarda: Aquesta opció es farà en dues sessions, una cada mes:
- 1ª part: dia 15 de novembre
- 2ª part: dia 13 de desembre

o Horari: de les 16h. fins a les 19’30h.
o Preu: 100€

2n. Bloc de l’Escola: “ El Poder de la Ment”:

· Diumenge 16 tot el matí:
o Horari: de les 9’30h. a les 14’30h.
o Preu: 80€


Es recomana portar llibreta i bolígraf si voleu prendre nota del que es transmetrà, encara que s’anirà donant cert material dels continguts que s’impartiran.
Les inscripcions s’hauran de fer dies abans a l’inici de l’activitat en el mateix centre “Taller de ioga”, com a reserva de plaça.
Si voleu saber les activitats a realitzar al llarg del trimestre (fins a nadal) de l’Escola, podeu preguntar al centre o bé, anar llegint aquest bloc, que cada mes us anunciaré les activitats del mes proper.

Benvinguts sigueu a la nova ubicació de l’Escola.

Us esperem !!



També us recordo que si els horaris del centre de Premià de Mar no us van bé, podeu dirigir-vos al d’El Masnou (935404843) per poder continuar o iniciar la vostra formació espiritual i continuar el procés del vostre despertar de la consciència i el benestar interior.
Per a qualsevol informació sobre l’Escola d’Espiritualitat podeu enviar-me un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es o dirigir-vos als respectius centres.