dijous, 16 d’octubre del 2008

La sexualitat, element de la nostra integritat (II)

El ser humà és energia. La sexualitat és energia com ho és el pensament i la paraula, el gest o l’actitud.
Quan varem néixer, vinguérem amb uns condicionaments que ens permetrien poder viure plenament en aquest món on ens trobem. Podríem gaudir de tot allò que ens envoltaria i de tot allò que som. El cos és part important de nosaltres perquè és el vehicle que ens permet manifestar el que sentim i som. És el que ens permet manifestar la veritable essència que som. El gènere (masculí o femení) té una funció kàrmica, segons el procés d’evolució de la nostra ànima. El cos és molt més que una biologia sense més, és un element per a crear benestar a la nostra vida, independentment de la finalitat de procreació.
La sexualitat és part important del ser íntegre i perfecte que som. Poder-la manifestar lliurament ens permet la possibilitat de sentir l’amor dins d’un mateix en el moment de la seva expressió. Això succeeix, bàsicament quan és compartida, podent cadascú mostrar-la plenament i ser correspost.
Actualment, el sexe és una part que encara està ignorada a nivell espiritual. La gent no l’associa com un element pel nostre equilibri i benestar interior.
Ja he dit abans que el sexe és energia, i com en altres aspectes nostres, depèn com el fem servir, aquesta energia ens aportarà benestar o malestar a les nostres vides. Es crea gran quantitat d’energia en una relació íntima, i els dos poden beneficiar-se d’ella. Ja en països de l’orient com la india, està el que s’anomena “sexe tàntric” per exemple, que és una porta oberta a canalitzar aquesta energia per a, no tan sols satisfer les nostres necessitats físiques, sinó, bàsicament, per a intercanviar les energies amb la parella i sentir la força creativa de l’amor circulant entre nosaltres.
L’acte sexual és un procés que no tan sols s‘arriba per a l’activació de la nostra libido, el nostre desig, sinó també, per a crear l’equilibri en nosaltres. La sexualitat està relacionada amb els nostres sentiments, emocions, la nostra part afectiva. La sexualitat també està relacionada amb l’energia creadora (la creativitat). Persones molt creatives que no tenen la possibilitat de crear i expressar allò que senten a dins, si no surt a través de la manifestació material (obres , projectes, iniciatives,...) han de alliberar-ho d’alguna manera, i per tant, el sexe és un element perquè la persona quedi equilibrada, i així, posar l’equilibri, novament, a la seva vida.
El sexe també és un moment on els cors i els esperits poden arribar a unir-se entre les dues persones i sentir la magnificència de la creació i de l’amor en el seu estat més pur. Quan això succeeix, el ser resta en pau, sentint la plenitud en ell.
La sexualitat és una porta oberta a l’equilibri. No podem obviar-la per a poder evolucionar. Sí és cert, que a vegades aquesta queda com en un segon terme, degut que la nostra vida necessita revisar-se i obrir més el nostre interior. A vegades sembla com si la nostra actitud vers el sexe s’hagués adormit o desaparegut. Quan això succeeix temporalment, és perquè la nostra ànima necessitava tota la nostra energia per a donar un pas més en el nostre procés d’ascensió. Amb els anys, l’actitud davant el sexe pot canviar. No vol dir que es deixi de fer, o potser sí, però l’energia que empràvem per a gaudir de nosaltres i l’altre, la destinem a altres aspectes de la nostra vida, i així obrir noves portes o potenciar aspectes de nosaltres que els teníem “a mig gas”. No tenim perquè deixar de manifestar la nostra sexualitat, no té perquè ser així. Podem ser actius molts més anys del que ens pensem. Només cal sentir l’amor en nosaltres i ser correspostos, i tot el nostre cos ens respondrà segons la nostra voluntat.
Perquè el teu cos sexual pugui respondre has d’expressar lliurement el què sents. Has de poder manifestar allò que sents dins teu i si és acceptat per la persona amb la qual comparteixes la teva energia, el teu cos i el teu esperit s’omplen de la presència creadora de l’univers: l’amor. Si et sents correspost amb l’amor de la unió, tot tu vibres a un nivell més alt i t’apropes molt més a la teva plena i total integritat. El teu bon humor apareix. Somrius més. Tens ganes de viure. Et sents estimat. Sents l’amor en tu. Et tornes més positiu, i bloquejos que podies arribar a tenir, desapareixen. Les teves emocions s’equilibren i els teus sentiments mostren la part més exaltada de l’amor. Tot tu ets positiu i veus la vida segons la teva veritable essència: tot està bé.
És en aquests moments quan Déu es manifesta en tu i la unicitat amb la teva divinitat és una. La plenitud és possible a través del sexe i el poder manifestar la nostra sexualitat tal com la sentim des del cor. Tot és respecte llavors, i acceptació per part de l’altre part, perquè l’amor, i només l’amor permet l’acceptació de poder gaudir d’aquesta part de nosaltres que fins fa uns anys, i encara ara potser, hi ha qui no permet expressar-la amb el seu màxim esplendor.
Tenim un cos, i aquest és una porta a la nostra divinitat. No descartem res del què se’ns ha donat. Tot el que tenim i som per naturalesa ens ajudarà a ser nosaltres. No podem viure a mitges, sinó, la vida deixa de tenir sentit. Si tot flueix l’amor s’incrementa en nosaltres.
Nosaltres som energia, i el sexe també ho és. No el podem negar quan el sentim manifestar-se dins nostre i el desig, en major o menor grau apareix. S’ha acabat el temps dels extrems: o matèria o esperit. És bo gaudir del que el món i la vida ens ofereix. Nosaltres som energia i cada aspecte de la nostra vida també, per tant, l’ús que fem d’aquesta energia és el que ens alliberarà o atraparà. L’addicció prové de la ment, no del cor. Si l’escoltéssim, ens adonaríem que no està renyit amb el nostre procés d’ascensió, amb el poder gaudir de tot allò que la vida terrenal i de la matèria ens ofereix. Hem de saber agafar-ho i gaudir-ho.
Tu estàs aquí per a ser feliç, per a tenir, per aprendre, per a estimar i ser estimat. El teu cor et parlarà alt i d’una manera ferma, i en cap moment ens diu que hem d’ignorar allò que ens pertany per naturalesa: el plaer.
Gaudir de la vida des del cor ens permetrà ser nosaltres i poder manifestar la nostra plenitud i al veritable ser que som.
Déu no ens nega tot allò que és bo per a nosaltres. És el propi ser humà qui es tanca les portes de la seva realització.
Hem d’aprendre a no creure en els tabús, perquè aquests no existeixen, i a no identificar-nos amb les creences dels altres en relació a aspectes de la vida, com pot ser la sexualitat.
Allibera’t a través de l’autoconeixement, d’allò que hi ha en tu que no et deixa ser tu. A través del pensaments, de com parles i com actues davant del sexe, et mostres tal com ets i les creences que tens. No hi ha limitacions en tu. Tu ets part de la Creació. Déu és en tu, i Ell i tu sou un. Ell només vol el millor per a tu. No tanquis les portes d’allò de bo que la vida t’ha donat i t’ha concedit des del naixement: el teu cos i la teva sexualitat.

Que l’amor i la pau siguin en tu.