dimecres, 22 d’octubre del 2008

Deixa que els somnis es facin realitat

Sabeu per què els nens són tan feliços? Perquè saben somniar.
Sabeu perquè els adults estan tan preocupats? Perquè s’han oblidat de somniar.
La persona s’ha capficat tant en el seu món creat per la submissió de les directrius convencionals del seu entorn, que s’han oblidat que en algun moment també han estat nens. Vells temps aquells on vivies despreocupat de tot perquè sabies que en el seu moment, quan tu ho necessitessis, tindries el plat a taula, o se’t vestiria, i tu només havies de jugar i passar-t’ho bé!. Te’n recordes d’aquells temps on gaudies del dia sense preocupar-te de res? T’imagines poder sentir el mateix, la despreocupació total i dedicar-te només a allò que t’agradi fer? T’ho imagines? Doncs somnia!.
Per què no asserenes la teva ment amb allò que t’agradaria?
Per què no li dediques uns minuts, uns instants al dia a somniar sobre allò que desitges?
Permet que els somnis, ara un, ara l’altre, puguin ser materialitzats.
Potser ja t’has oblidat de somniar perquè et sents gran o et penses que la gent gran ja no està per a fer aquestes tonteries i bajanades. Si aquest fos el teu cas, em sabria greu perquè voldria dir que la teva ànima està malalta. Si fos així, estaries tan identificat amb el paper que has assumit al llarg de la teva vida segons les teves creences, que t’has oblidat de ser tu.
Tota manifestació a la vida és fruit de la teva imaginació, dels teus somnis. Quan més somniïs i tinguis la certesa que aquests es faran realitat, més atrauràs el resultat del què has somniat.
Els teus pensaments són com un imà que atrauen amb força allò que has somniat i has sentit en relació als teus anhels.
Saps que els que somnien són més feliços? Saps que els somnis, qualsevol somni que puguis arribar a tenir es poden fer realitat?
El món oníric prové de la teva essència no racional. Per què creus que ens parla amb imatges que no tenen res a veure, sovint, amb el món de la ment lineal? Els somnis són un vehicle per a connectar amb la nostra essència espiritual i adonar-nos de la nostra veritable situació actual o prevenir-nos del què serà. No podem ignorar-los i rebutjar-los dient que són tonteries degut que no els entenem. Hi ha tantes coses que no entenem, i no per això vol dir que no siguin importants!.
Els somnis són un camí que et porten a l’autoconeixement, a l’èxit. Els seus continguts parlen de nosaltres i de la nostra vida. Segur que vols ignorar-los sabent que t’estan donant informació sobre el teu present, passat i futur?
No descartem una oportunitat com aquesta que la creació ens ha concedit. Somnieu i deixeu que el vostre cor es recreï en la vostra voluntat. Allò que somniem desperts, ens portarà a un benestar que pot arribar a ser permanent si deixem que la nostra ment estigui al nostre servei, recreant-nos amb tot allò que nosaltres li fem imaginar.
Somnieu i deixeu que el nen interior somrigui i us ajudi a crear la vida que voleu.
La imaginació és part essencial de tota materialització. Quan més gaudiu, i més sentiu dins vostre que el que “veieu” és cert per a vosaltres, amb més força ho atraureu al vostre present.
Deixa que els somnis es facin realitat .
Somnia!!