dijous, 30 d’octubre del 2008

El desamor t'allunya de la vida

El factor més important a la vida és l’amor.
Quan no deixem que aquest es manifesti en el nostre present, ens allunyem del sentit de la vida. Hem vingut per a ser feliços, i no per a patir. Es diu que el patiment és part de la nostra condició humana. Tot patiment és fruit d’un moment de desamor. Quan la seva absència és present, la nostra vida activa el mecanisme de defensa i reaccionem des de la nostra condició humana, creant la inestabilitat en nosaltres i el desequilibri en el nostre entorn.
El cor és qui regeix la nostra essència més amorosa. Quan no escoltem el què ens diu o bé no fem cas a la seva saviesa, ens allunyem de la vida, sentint-nos malament. Ens pensem que és la situació, i senzillament és el resultat de no escoltar al nostre cor i portar a terme allò que ens diu.
Apareix tant de dolor al no sentir el nostre interior i acceptar el que rebem...!
Si aprenguéssim a escoltar i fer cas al nostre cor, la felicitat seria possible.
Si deixéssim les pors a un costat i obeíssim allò que ens dicta el nostre cor, la nostra vida faria un gir sencer en el moment.
Cada vegada el cor ens parlarà més alt. Estem en la Nova Era, l’Era del Cor, l’Era de l’Energia Crística. És aquesta una energia plena d’amor, d’energia d’alta vibració que ens permetrà desbloquejar la nostra vida i poder ser nosaltres. Com volem ser nosaltres si no escoltem el que el nostre cor ens diu?Com volem gaudir de la vida si ignorem o no fem cas al que sentim dins nostre?
L’amor és en cada un de nosaltres, trobant-se en cada cèl·lula del nostre cos. Tot nosaltres som amor, i quan no el manifestem i actuem segons la seva essència, la nostra vida trontolla i ens fa sentir malament. El malestar que podem sentir en moments concrets, és degut a no escoltar el nostre cor. Que us fa por? Segurament, però algun cop ha de ser la primera vegada d’endinsar-te dins teu i percebre el que sents. Que no estàs acostumat? Clar que no! Perquè de petits no ens han ensenyat, però ara d’adult, tu pots vèncer les teves pors al que et trobaràs i podràs sentir el que sents i ser tu.
El desamor pot anul·lar-te completament. Després diràs que són els altres, però seràs tu l’únic responsable de la teva vida, perquè tu has tingut la darrera paraula. Ets tu qui pren les decisions a la teva vida. Pots ignorar el teu poder i saviesa interior o acceptar-lo i escoltar el que et diu el teu cor. Quan més ho facis, més et sentiràs tu i la vida et començarà a somriure. Mentre no sigui així, voldrà dir que estàs bloquejant l’energia en tu i frenant allò de bo que la vida et depara. Els teus desitjos quedaran bloquejats. Cada vegada ho passaràs més malament perquè t’adonaràs que no et sentiràs bé amb tu ni amb el teu entorn. No tinguis por d’escoltar al teu cor i deixar que l’amor sigui en tu. El que sentis, no dubtis. No t’ho qüestionis, senzillament porta-ho a terme. Tot anirà bé. Allò que se’t dirà serà pel teu major bé.
El desamor és fruit de no ser un mateix i es pot transmetre als altres.
La manca d’amor t’allunya de la teva essència i de la vida. Només crea malestar i patiment. Si així és amb tu, obra’t i escolta el teu cor, perquè en ell trobaràs el què fer per a tornar a ser tu. Confia i deixa que tot sigui segons les directrius del teu interior.
Tu ets amor, i és l’amor que hi ha en tu qui regeix la teva vida. Deixa que et porti i confia que estàs sent portar cap el teu major bé.
Així és i serà. Tot anirà bé.