dilluns, 21 de juliol del 2008

Curs sobre "La Llei d'Atracció" (Demana i se't concedirà)

De quina manera podem connectar amb la capacitat d’atracció a la nostra vida d’allò que necessitem? Com podem materialitzar els nostres desitjos i necessitats? Vols arribar a entendre d’una manera clara i pràctica el contingut del conegut llibre “El Secreto”? Què hi ha de cert en tot això?
Tots tenim unes capacitats innates des del naixement. Tots tenim un poder interior que ens permet crear un benestar a la nostra vida. Prenem decisions constantment, i depèn d’elles, obtenim una qualitat de vida o una altra. En aquest taller es donaran les claus per a crear allò que sempre hem desitjat, creant benestar o malestar segons els nostres pensaments o creences. Què tal si ens adonem com pensar i quin tipus de pensaments tenir, alhora d’altres ingredients a tenir present en la nostra capacitat de creació?
Sí, tu ets la font de creació de la teva vida. La qualitat que desitges té molt a veure amb tu. Què et sembla si connectes amb aquests aspectes del teu potencial per a viure com tu vols i permetre que la felicitat sigui en tu?
Tots els coneixements que es transmetran en aquest taller podran ser aplicats a qualsevol aspecte de la nostra vida: relacions, feina, parella, diners, creativitat, salut, ...... Hi haurà una part pràctica on es podrà concretar com treballar amb cada aspecte.
Aquest taller es podrà realitzar en diferents opcions:
a) Diumenge matí, dia 27, de les 9’30h. fins a les 14h.
b) Dilluns matí, dia 28, de les 9’30h. fins a les 14h.
c) Dilluns i dimarts, dies 28 i 29, de les 20’15h. fins a les 22’15h.

Preu: 80€ (caldrà fer la inscripció i pagament del taller dies abans de l’inici)

Aquesta activitat i d’altres de l’Escola d’Espiritualitat poden ser realitzades en la vostra població o centre. Si esteu interessats/des que així sigui, podeu trucar al 606098752, o bé enviar un correu electrònic a emaeljordimorella@yahoo.es
Si el que voleu és assistir a aquest taller en el propi centre, en alguna de los opcions nombrades anteriorment, o per rebre més informació de les activitats a realitzar dins de l’Escola d’Espiritualitat, caldrà trucar al 935404843.

US ESPEREM !!!