dilluns, 2 de juny del 2008

L'Escola d'Espiritualitat obra a l'estiu

Us comunico que aquest estiu no tancarem les portes per poder arribar a tots aquells que esteu interessats en les sessions que s’imparteixen en els diferents blocs i tallers.
Les novetats anunciades -en aquest mateix blog la setmana passada- del 11è Bloc : tallers d’espiritualitat pràctica tindran una representació important en aquests mesos d’estiu.
Per a tots aquells que tingueu curiositat en saber què és això de l’espiritualitat i com portar-la a terme en el dia a dia, o bé aquells que ja hàgiu fet els diferents blocs o estigueu fent i vulgueu una mica més de pràctica o concretar més com treballar allò que se us està transmetent, els tallers anomenats anteriorment us ajudaran en la vostra quotidianitat, perquè la pugueu gaudir més i sentir més sovint el benestar interior.
La majoria d’aquests tallers seran pràctics, on es donaran unes pautes per a treballar-se un personalment i aplicar les eines del nostre poder interior que cadascú té per naturalesa.
Totes les activitats en el centre, es realitzaran en dilluns, diumenges i tots els dies a partir de les 20’15h.
Continuaran realitzant-se els cursos de Reiki (tots els nivells) i obrint-se nous blocs cada mes.

Per altre cantó, si esteu interessats que algun dels blocs de l’Escola d’Espiritualitat o tallers d’Espiritualitat pràctica es realitzin en la vostra població podeu enviar-me un e -mail a la següent direcció: emaeljordimorella@yahoo.es
En cas que estiguéssiu interessats quedaríem d’acord en l’horari a realitzar degut que hi ha diferents opcions al llarg dels dies de la setmana, tant matí, tarda vespre o nit.
Si viviu a El Masnou o en les poblacions properes i voleu assistir a les activitats programades en el propi centre d’aquesta població, podeu trucar al: 935404843.

Per a qualsevol informació, propaganda o consulta relacionada amb l’Escola d’Espiritualitat podeu posar-vos en contacte amb el telèfon exposat o enviant un correu electrònic a l’adreça anterior.

Que tingueu un bon dia i una feliç setmana.
Que l’amor i la pau siguin en vosaltres.