dijous, 12 de juny del 2008

Cap on ens dirigim enguany?

Aquest any 2008 està sent un any de molta neteja. Les energies que ens estan arribant, estan fent que les nostres vides trontollin per a sacsejar el pes feixuc d’un passat que ja no hi ha raó de ser que es manifesti ara. Alguns de vosaltres heu notat aquestes energies i us ha fet prendre la decisió de tancar-se d’alguna manera en vosaltres per a no ser emportats pel rebombori que es produeix en el vostre entorn o a la vostra vida. En ella han aparegut situacions que us han empès a reflexionar i obrir-vos, a connectar amb el veritable ser que sou. Com ja he dit, alguns de vosaltres ho heu pogut notar, i encara ara, així està sent.
A tots us dic, els que noteu aquesta energia sanadora, i als que no la noteu, que ha arribat l’hora d’alliberar al vell ser que hi ha en vosaltres. El vostre cor us està parlant molt clar i fort. Us està anunciant un període de centrament i alliberament de tot allò que ja no us serveix per a viure com ho heu estat fent fins ara. Alguns de vosaltres heu començat a donar passos, dins d’aquest 2008, per a connectar amb la vostra veritable naturalesa. Us heu endinsat en el camí de l’espiritualitat, com a camí per a sentir el benestar interior i escoltar la veu de la vostra saviesa interior.
Ens trobem en un període de gran activitat energètica, on la seva presència pot aportar amor i sanació a tots aquells que es predisposin. El mes de maig va ser un mes de molta llum pel planeta i el ser humà. Aquest estiu, i sobre tot el juliol, hi haurà un nou esclat d’aquesta energia amorosa. Aquest mes de juny les coses començaran a posar-se al seu lloc per a molts de vosaltres, i juliol, encara hi haurà més amor i llum a les vostres vides. Aquesta energia en la qual ens trobem ens portarà a ser allò que veritablement som i a poder aconseguir aspectes del nostre passat que fins ara eren bloquejats. Quan més cap a l’estiu anem, més llum hi haurà a les nostres vides. Potser haureu de prendre decisions, potser hi haurà aspectes que haureu de trencar i allunyar-vos, potser us sentireu com tristos i ganes de plorar constant, no us amoïneu, perquè seran senyals que l’amor és en vosaltres i us està alliberant, netejant bloquejos del vostre passat. Potser, fins i tot, la vida us aportarà molt amor, d’una manera conscient per part vostra . El com actuarà aquesta energia en cadascú, depèn de cada ser humà, perquè no tots necessiteu el mateix.
Des del mes d’abril, que les influències d’aquestes energies ens envolten per a poder donar un pas més en el nostre procés d’evolució. Hem vingut a aquesta vida a ser feliços, entre altres aspectes, i aquest any és un pilar fonamental perquè així sigui.
El mateix succeeix a nivell mundial, polític. A partir d’aquesta tardor, es faran passos importants per a establir la pau en l’orient mitjà, així com d’altres cap a una consciència de respecte vers la terra i solidaritat i pactes amb països en conflicte o necessitats d’ajuda. Quan més ens apropem al 2012, més la humanitat despertarà la seva consciència i s’unirà per a crear una nova terra on es pugui viure en harmonia, respecte i amor.
Ens dirigim cap a la sanació del planeta i el ser humà que l’habita, i aquest any, aquest estiu s’estan creant els pilars perquè tot sigui.
Observa la teva vida i només el millor desitja esperar, perquè tot el que t’està succeint i et succeirà et portarà a ser més tu, i a viure segons creus que has de viure.