dijous, 30 de juliol del 2015

Des de la clariana més enlairada de la teva ànima

En la placidesa de l’abraçada de la teva essència conscient, sents la suau brisa del teu enlairament constant veient l’horitzó davant teu, i els orígens del teu ser, sentint-los en el més profund de la teva presència cristallina i amorosa, com l’aigua que flueix, clara, fresca i nítida, des dels seus inicis fins el teu present.
Veus com el sentit de la immensitat celestial es desplega davant teu i et mostra la veritable harmonia de tota existència en tu. Només sents. Només t’inunda la serenitat i la comprensió del Tot en un instant de l’ara.
Més enllà de tu es troba més de tu, la teva essència abraçant cada ser, cada vida, cada interrogant possible per a ser resposta amb el teu recordar, amb el teu sentir al llarg del teu sender.
No hi ha titubeigs quan et trobes immers en el cabdal d’aquest curs en el qual et trobes en aquesta encarnació oberta a la consciència i al donar el salt quàntic en tu, després de segles d’un passat fins el present lluminós on el despertar interior ha permès obrir les portes dels cors errants perquè els raigs de l’univers arribin al teu cor i et permetin començar a sentir la naturalesa que hi ha en tu procedent d’una Llar Celestial a la qual tots pertanyem i tornem quan ens despullem de tot sentiment de ego. És el tornar a Casa, de la qual vas marxar en el seu moment per a participar en la més Amorosa Voluntat Superior procedent d’altres dimensions del nostre firmament, en aquest planeta vetllat, guiat i estimat per les més altres esferes existencials.
Ara és l’hora de creuar aquesta porta vers la Llar i retrobar-te amb totes les ànimes germanes de la Llum i la Saviesa que sempre ha estat dins teu, actuant el teu ser, com a guardià i sabedor de la més alta consciència de la Divinitat que ets.
Ara és l’hora d’obrir les portes de la teva Divinitat i deixar fluir la teva vida per la catifa acollidora perquè la teva ànima pugui sanar-se i unir-se amb la Germanor de la Llum i més enllà del nostre món. El moment de la reunificació ha arribat.
El que puguis arribar a sentir i a percebre a partir d’ara, no ho rebutgis, perquè és part de tu, i alhora, Llum i empoderament en el teu camí. Aquell qui en veritat ets, et portarà a la manifestació del ser amorós que sempre vas ser i demana pas, a l’obrir el teu cor i permetre que la consciència que ets guiï la teva vida.
Els teus passos ja no seran els teus. Seran la intencionalitat de la teva Divinitat ves el que has vingut a fer segons la Voluntat Superior a la qual tots pertanyem.
Ha arribat l’hora perquè puguis arribar a sentir la teva veritable essència amagada entre la vestidura de les teves pors al llarg dels anys i l’acceptació dels convencionalismes socials, religiosos i culturals. Alliberar-se del no-teu, et permetrà percebre una nova vida i un nou sentit a la teva vida.
Ha arribat la teva hora perquè sentis el veritable amor en tu, i sentint-lo, alliberar-te de tot allò que necessitaves aferrar-te pel teu aprenentatge. Part d’aquest tipus d’aprenentatge, ja no té raó de ser. El teu aprenentatge pot ser a voluntat amb la teva predisposició i obertura del cor.
Sentint i sent conscient del que sents, escorçaràs el camí de la purificació i la materialització.
Hi ha alegria en mi per tots vosaltres, perquè la vostra hora, la nostra hora, per fi!, ha arribat.
Ara sí, JO SÓC, JO SÓC, JO SÓC.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.