dijous, 6 d’agost del 2015

Encara creieu en el temps?

Sentiu i sentireu la immensitat del present. Cada sensació i instant magnifica i amplia el present del vostre procés. El vostre món i les vostres ànimes es dirigeixen a l’alliberament del temps en vosaltres i a la manifestació del vostre veritable ser que es troba en l’ara.
La vostra vida és present i és a través de sentir aquests instants gloriosos que sentireu la serenitat del vostre ser i la veritable essència que sou. És en el present que podreu obrir el cofre del vostre veritable tresor: l’adonar-vos de qui sou en veritat, el poder sentir la vostra naturalesa més subtil, agermanada i unida a la de l’univers i tota font creadora de vida: l’AMOR.
Quan estimeu, no és a través del temps, sinó des de la connexió de la vostra veritable naturalesa, i quan així és, només la Llum pot arribar segons la vostra Voluntat dirigeixi, perquè la vostra intencionalitat i la de la Font Superior seran Una.
Quan sentiu l’Amor dins de la vostra matèria, aquesta s’enlaira i sana la vostra vida, com la d’aquells que us envolten i acompanyen en el vostre camí. El dens es converteix en eteri, en subtil. Quan la subtilesa de la més alta vibració existent es manifesta, els ulls del teu cor obert perceben el sentit i la immensitat de la teva presència en aquesta dimensió on us trobeu. Ajudeu a enlairar el vostre planeta física, i amb ell, obriu les portes de la nostra presència, cada vegada amb més assiduïtat, junt a vosaltres. Cada vegada som més Germans els que ens apropem i estem vetllant la Intencionalitat Divina Superior a través vostre. Sou part d’ella i el vostre recordar us permet acceptar-nos cada vegada més. Som nosaltres, el vostres Germans de la Llum, que us acompanyem en el vostre present per a diluir el temps de les vostres ments i poder sentir l’eternitat que sou. Una Llum i font amorosa que rega les ànimes de tots aquells que es troben a prop de cada una de vosaltres, estimades ànimes.
Per a ser, heu d’allunyar el temps de vosaltres. Així ens obrireu les portes dels vostres cors i ens acceptareu a les vostres vides actuals.
El temps creat al llarg de les vostres il·lusions basades en la por, va fer que us engarjoléssiu en els vostres camins. Molts de vosaltres us heu començat a adonar que el camí es va obstruint i fent-se estret cada vegada més des dels vostres pilars temporals. Des de fa uns anys vostres cap a aquí, des de la Font Central de la qual procediu, se us va facilità la visió de la Veritat i l’augment de la vostra Consciència. Molts vareu aprofitar aquestes benediccions de la Llar per a poder començar a recordar d’una manera més accelerada aquell qui en veritat éreu. Aquest despertar i lluminositat que anàveu adquirint us va permetre, i encara ara, com a present del vostre procés, alliberar la temporalitat per a viure plenament en l’ara, des del cor i el present com a clau pera a arribar a activar i manifestar la divinitat que cadascú sou.
Alguns de vosaltres ja viviu en el present i d’una manera absoluta, des del cor. Són aquells que estan incrementant la Llum i la Consciència en el vostre estimat planeta. Molts de vosaltres esteu en aquesta fase de sentir des de l’obertura del vostre cor. Comenceu a sentir com alguna cosa innata en vosaltres, i com a part de la vostra Divinitat.
Permeteu que siguem Un amb vosaltres, i les vostres vides i les nostres presència s’uneixin perquè allò que heu vingut a realitzar sigui portat a terme.
Així serà.
Per a arribar a vosaltres, heu d’alliberar-vos del temps, on concorreixen totes les pors, els interessos, l’ego i les resistències del vostre avanç.
Allò pel qual vareu encarnar està portant-se a terme, i tu, estimada ànima, ets part d’aquesta Gran Obra Universal que és la manifestació plena de la Llum i l’Amor que ets.
Nosaltres estem amb tu i sempre hem estat i estarem. El nostre Amor t’abraça, encara que no sempre pugueu percebre’l degut a la vostra ment. Quan el cor pren el lloc que li correspon, llavors, el present començarà a estar en vosaltres, cada vegada amb més constància i assiduïtat, perquè no és una cosa adquirida, sinó la manifestació del que ja sou.

Us estimem profundament, i la vostra essència és la mateixa que la nostra. El Nostre Amor vers tots els que habiteu aquest món físic també es troba en el vostre interior.
Recordeu que sou Amor i Llum.
La VERITAT us portarà al PRESENT continu.


Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.