dijous, 9 de juliol del 2015

Alegria i emoció pels nous temps


Sento una gran alegria en mi, al poder veure i sentir a realització d’ànimes que, en el seu moment, varen decidir endinsar-se a ells mateixos. El que van trobar va fer que s’aposentessin pilars ferms pel seu nou caminar. Aquests fonaments han donat llum i realització a les seves vides.
Veig sers que són estimats per altres ànimes, o per alguna en concret, després d’insatisfaccions de relació. Sembla que tot torni al seu cabdal. La normalitat espiritual consisteix en sentir l’amor, ser estimat, veure realitzat els teus somnis i adonar-te com les oportunitats no paren de venir-te degut a la teva atracció.
El nostre iman interior comença a atraure tot alò que sintonitza amb la nostra essència amorosa. No hi ha res com sentir l’amor en tu i veure’l reflectit en tot el que a la teva vida succeeix! Quina grandiositat i generositat!
Quan les ànimes canvies, la nostra vibració s’enlaira, i quan així és, llavors tot és possible.
Això estic veient i sentint al saber de qui en el seu moment van donar els primers passos ferms vers el seu veritable ser. A partir d’aquell dia, tot va fluir i el nostre interior va començar a sentir la integritat i el benestar innat del nostre ser.
No hi ha canvi impossible quan l’Amor voluntari decideix intervenir. Els miracles apareixen i es mantenen a prop de tu constantment. Tu et converteixes en obrador d’aquests miracles a la teva vida, perquè prens la consciència necessària per a atraure el tipus de vibració que desitgis a la teva vida. La teva vida és vibració. Les teves vivències i situacions que experimentes contenen una vibració. Quan sintonitzeu, ho atraus.
Així es com obtenim totes les benediccions, del tipus que siguin a la nostra vida. No hi ha suposades calamitats ni desgràcies. Tot és manà per a la nostra ànima. Les seves presències t’ajuden a donar el gran canvi esperat per l’Univers perquè et converteixis en una ànima conscient com a part integrant de la Llar que ets. Quan la nostra consciència s’enlaira, la nostra vida s’enlaira. Quan ens enlairem, tot, llavors, és possible. Tot èxit, realització, manifestació i obtenció que ens fa sentir bé, seran mostres conforme tot és possible.
En les darreres setmanes estic veient en el meu entorn, sers amorosos, plens de llum que veig que les seves vides comencen a mostrar-se tal com els seus cors respectius senten. Això m’alegra. Em fa sentir bé, més feliç encara, perquè veig que les seves divinitats estan trucant a les seves portes, i en alguns, comencen a manifestar-se a través d’ells. Quanta emoció al veure’ls i sentir els seus interiors! Em fa vessar d’amor, perquè veig que en una part del seu procés, jo m’he trobar present a les seves vides. No hi ha major satisfacció que saber que la teva missió i el que portes a terme té el seu sentit i pots veure els resultats!
A tots ells, els agraeixo que hagin decidit, en els seus moments, donar passos per a arribar a ells. El camí encara continua, i en l’esglaó on ara es troben poden començar a veure la vida des d’una visió més objectiva i més enllà del present, en gran part d’ells. Comencen a veure quin camí estan seguint i es reafirma quina és la direcció que senten que han de seguir. Tot flueix. Tot és i està sent.
Sento una gran emoció, alegria i Amor en mi al veure que la meva presència és part de tots vosaltres i l’univers, i que tots, som Un dins del sentit pel qual hem encarnat una i una altra vegada. Al final ha valgut la pena “esperar” tant de temps per a saber que ens estem unint i un complementa a l’altre, sempre i quan obrim el nostre cor. Quan així és, la vida pren un altre sentit, i la nostra, va obrint les portes de la nostra realització i èxit en ella, sent el major de tots, l’arribar a SER UN MATEIX.
Miro al meu entorn més proper i veig la transmutació de la vida que existia fins ara, en una altra plena d’harmonia, respecte, comprensió i amor.
Gràcies per ser, estar en aquests moments d’aquests temps.
Gràcies per tot, per tots i per mi. Gràcies.
Que l’Amor i la Pau us acompanyin aneu on aneu.

Des del meu cor, a tots una abraçada,...i GRÀCIES! novament.