dijous, 7 de maig del 2015

La fi dels somnis

Durant encarnacions, segles, i fins i tot anys en la vostra vida actual, hem somniat. Necessitàvem somniar per a poder-nos alliberar de la situació viscuda i allunyar-nos de l’entorn que ens envoltava. Els somnis ha estat com una vàlvula d’escapament per a les nostres pressions i impotència. Eren com un espai us sentíeu lliures i amb empoderament per a sentir el benestar en vosaltres.
Somnis i somnis, on sovint ens allunyàvem per a estar sols o desconnectàvem del nostre hàbitat i així poder sentir la nostra capacitat de crear un món nou, un món on nosaltres, per fi, podríem trobar-nos bé.
La nostra ment ens portava a delirar per a sentir-nos nosaltres. Eren moments especials on enyoràvem una manera de viure i el nostre interior pogués trobar-se com a Casa.
Ara us dic, estimades ànimes i germanes d’aquesta Gran Voluntat a la qual totes pertanyem, que l’hora ha arribat. Ha arribat el moment anunciat on els somnis han arribat a la seva fi, com a tals. La seva hora ha finalitzat.
Ja no necessiteu somniar per a sentir-vos bé, sinó Realitzar per a materialitzar el que sentiu en el vostre interior. Ara se us dóna l’oportunitat perquè el vostre interior creï el vostre exterior.
Els temps que viviu ja no són de somniar, sinó de viure en acord al que sentiu. Aquesta és la gran benedicció que se us ha concedit per a la vostra plena realització. Ja no necessiteu somniar pensant que ja no podeu viure en un món on només es troba en el vostre interior sinó que aquest món ideal ara ho pugueu materialitzar. Ja no es conforma amb estar a la vostra imaginació, sinó que la imaginació que durant anys vàreu tenir, ara és el moment de plasmar-la a la matèria. Vosaltres sou els creadors de la nova Terra, de la nova humanitat.
Tot el viscut fins ara, us ha portat vers la manifestació del veritable ser que sou.
El passat s’allunya i deixa d’influenciar-vos cada vegada més. Ja no té la força d’abans per a gran part de vosaltres. Cada vegada sou més. Ara sentiu l’empoderament de l’Amor en els vostres cors.
Els somnis ja no són passius, ja no formen part d’una desconnexió amb el vostre entorn, sinó l’emanació de la creació. El que varen ser els vostres somnis formen part de la vostra voluntat, en el present, per a crear la vida que sentiu en el vostre interior.
Deixeu que els somnis s’allunyin, com a part del vostre passat. Ja no són l’espai per a fantasiejar, sinó per a crear el camí de la vostra ànima.
Aquests temps no són el període de voler i pensar que “potser”, sinó de poder i crear allò que la vostra voluntat emana des del cor. 

Que l’Amor i la Pau siguin en tots vosaltres.