dijous, 30 d’abril del 2015

El retorn

Una mateixa ànima, en nou ocasions al llarg de la història del procés del nostre estimat planeta, va girà la clau per a obrir el sender del recordar, el sentir i la unicitat. La seva darrera encarnació va ser amb el nom de Jashua (Jesús), anunciant el seu retorn, en temps futurs. Aquests, són el nostre ara.
Els ulls humans van cercar en els exteriors del seu ser i en la forma, intentant trobar a qui cadascú esperava. Es van centrar en la matèria del seu entorn i res vàrem trobar, només alguns gests i actes que confirmaven que l’esperat es trobava entre ells, però no arribant a saber d’ell.
Durant segles i segles van creure que algú aliè a ells mateixes arribaria al seu món i establiria l’ordre i la pau tan anhelada. En cap moment podien imaginar-se la procedència d’aquell anunciat per a portar l’estabilitat a les ànimes d’aquest planeta.
Hi ha qui continua llegint el mateix llibre on consta la vinguda de l’esperat. Continuen cercant i cercant fins on els seus ulls físics poden divisar. Però, exactament, què estan buscant? A qui o què esperen?
L’anunciat ja és present!
No és algú aliè a un mateix. El que el món i la humanitat han estat esperant durant segles, ha estat la manifestació de la teva ànima i la divinitat que hi ha en tu. Ets tu l’esperada, estimada ànima! El desitjat no s’ha trobat a la forma, sinó en l’essència d’aquell qui som. És el recordar de l’essència individual, de la nostra naturalesa el que ha permès, fins ara, arribar fins on hem arribat, havent molts que ja han reconegut “l’esperat” i vivint des de la seva veritable essència.
L’esperat ets tu, estimada ànima. No busquis més enllà del teu interior, perquè no hi ha font que pugui alimentar la teva ànima de manera que ho pot fer l’amor en tu. Sent l’Amor a cada recó del teu interior i deixa que la placidesa de la saviesa i l’assossegament bressolin el teu ser diví esperant poder manifestar-se a través teu!
Ja no cerqueu,....SENTIU!
Deixeu de buscar perquè el desitjat sou vosaltres mateixos per a vosaltres mateixos. No espereu res des del vostre “a fora”, perquè el que necessiteu es troba en el vostre interior. Aquell qui la humanitat espera des de fa segles, ets TU! No segueixis  cap creença establerta, cap llibre dogmàtic ni ritualístic, perquè el camí a seguir ja està traçat en el teu cor. Escolta’l i sent-lo!
No busqueu en el desert del vostre exterior, perquè l’acordat es troba en el vostre interior. Ell us alimentarà i us guiarà vers la vostra terra promesa i tan esperada.
Reposa en els llençols de la quietud i el silenci per a poder vibrar amb la presència divina en tu. No és alguna cosa aliena a tu que es troba en tu en aquests moments. Estimada ànima, el que pots arribar a sentir és la teva veritable essència, la divinitat que sempre has estat, començant ara a recordar la Llum que et i sempre has arrecerat en les teves entranyes.
És el despertar del nou ser l’esperat. Ets tu sense la somnolència de temps passats. És el teu despertar vers el recordar i endinsar-te en el camí d’aquell qui tu ets. Per fi deixes la forma per a endinsar-te en el fons! Ets essència, no matèria. Aquesta és el vehicle pel qual aquell qui ets pugui manifestar-se i complir amb l’acordat abans del teu naixement
Deixa de buscar amb els teus ulls físics. Hi ha enormes comportes que s’estan obrint en el teu interior esperant ser creuades per a arribar a la font inicial d’on procedeixes. 
L’esperat ha retornat.
Aquell qui tot esperen ets TU.

Benvinguda estimada ànima. Ets honrada per tots nosaltres per a permetre ser aquella que ets al servei de qui tots procedim i som: Déu.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.