dijous, 16 d’abril del 2015

La porta està oberta

A vosaltres, estimades ànimes, que us dirigiu vers els designis de la vostra ànima segons l’acordat en un altre present. Ara i aquell són Un, perquè els temps que viviu pertanyen al no temps del vostre procés.
Enlaireu el vostre ser per a il·luminar el camí de la Voluntat Superior. tots us trobeu en ell, bressolant la vostra essència per a aconseguir i donar sentit a allò que cadascú de vosaltres, estimades ànimes, vàreu accedir a encarnar per a un “Bé Major”.
Sou molts els que ara sentiu l’estranyesa d’adaptar-se a aquell qui sou. Res succeeix que no estigui previst, i després de regar la terra fèrtil del vostre sender, els brots dels vostres fruits estan demanant pas per a manifestar-vos segons la vostra essència, Una amb l’Univers i la Font d’on totes procediu.
Ara sentiu com no ho heu fet fins ara, molts de vosaltres. Heu obert els vostres cors per a sentir la vostra naturalesa i poder er ús del vostre potencial com a divinitat que sou.
La porta de la manifestació (en vosaltres) està oberta. No dubteu d’ella perquè ha estat la vostra ànima qui l’ha creada i l’ha atreta, perquè ara, pugueu creuar-la i sentir la plenitud de qui sou.

Creueu-la! No temeu.


Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.