dijous, 23 d’abril del 2015

Deixant l'humà


Hi ha cert revolt en el vostre interior.
Aviat serà la fi del desconcert de les vostres ànimes.
No teniu una comprensió sobre el que està succeint, moltes de vosaltres, estimades ànimes encarnades, en canvi, noteu un remolí interior que no concorda amb el que heu adquirit en el vostre aprenentatge fins el present.
Sentiments intensos i sensacions profundes no volgudes, ha fet presència, i encara per a molts, es manifesten, i per moments, incapaces de superar-les o no recordant el vostre potencial per a alliberar-vos de la inquietud i el desconcert d’aquests temps.
És cert que l’alliberament del vostre passat s’ha intensificat des del mes de març i aquest mes d’abril. No us adoneu que la vostra llar interior s’està transformant en una morada de Llum, Amor i Assossegament? Aquesta és la transformació que s’està produint dins de cadascú de vosaltres, estimades ànimes despertes.
No hi ha una inquietud perquè sí.
No hi ha un suposat malestar conscient sense un sentit superior.
Res del que sentiu té a veure amb la vostra terrenalitat. Ja no. Cada vegada us esteu allunyant més d’ella per a donar pas al bell ser que sou i al potencial de la seva manifestació. Per això, la petita morada s’està ampliant en una llar àmplia, assoleiada i amb vistes a la Veritat que sou i d’on procediu.
El desconcert viscut us permet avançar.
Poseu la vostra atenció en els vostres somnis i ideals.
Poseu la vostra atenció en tot allò que en algun moment heu sentit en el vostre cor. Ell us guia i us portarà allà on ara s’està construint la preciosa casa de la vostra nova estància. Una nova vida us empeny a un canvi interior amb una major vibració perquè cadascuna de vosaltres, estimades ànimes, pugueu tocar el cel del vostre interior.
Aquest és el pas del present que esteu donant.
Aquest és el moviment que sentiu dins vostre.
Que no recordes que ho vas expressar amb totes les teves forces en el seu moment? Oh, sí, estimada ànima! La teva voluntat va ser escoltada i ara és el moment de la seva representació davant teu.
Deixa’t emportar i sent en tu aquell qui ets. Aquesta serà la força que et permetrà arribar allà on vas somniar. Aviat, segons cadascú de vosaltres, aquest somni deixarà de ser-ho per a transformar-se en Realitat.
Manteniu-vos en el vostre centre, sentint aquell qui sou.
L’Amor de la vostra essència us donarà comprensió, força, coratge, acceptació i enteniment.
Ha arribat la teva hora. Deixa que la nova casa finalitzi per a poder sentir la majestuositat de la teva essència.

La teva presència és dirigida vers el renaixement de l’avatar que ets.

Que l’Amor i la Pau siguin en cadascú de vosaltres.